Pixojet rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juli 2024)
Pixojet

Pixojet rabatkode

Skal du købe blækpatroner eller tonere, skal det ske på Pixojet.dk. Der er ikke en eneste type patron og toner, der ikke er at finde i deres udvalg. De har et af landets klart største udvalg, når det kommer til både toner og blækpatroner. Du kan derfor være helt sikker på, at du også kan finde, hvad du leder efter. Ikke nok med det, så kan du også være sikker på, at du kan spare penge på din ordre. Det eneste det kræver, er en aktiv Pixojet rabatkode. De fleste tror, at det er svært at finde en gyldig Pixojet kuponkode, men det er dog ikke tilfældet. Her på siden kan du nemlig finde en stor oversigt over forskellige Pixojet rabatkoder. Hvad det betyder er, at du er kommet til det helt rette sted, hvis du leder efter en rabatkode til Pixojet. Som følge af dette, er det faktisk ganske nemt at spare penge, når du handler på Pixojet.dk. Ikke nok med det, er det faktisk også muligt at finde de bedste Pixojet tilbud i oversigten øverste på denne side.

Opdateret July 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Pixojet

Alle Pixojet rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Pixojet. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Rabatkode til Pixojet

I og med, at du ikke har brug for andet, end en rabatkode, er det faktisk let at spare penge, hvis du vælger at handle hos Pixojet. Det er en klar fordel, da du næppe har lyst til at betale overpris, når du køber enten toner eller blækpatroner. Derfor skal du heller ikke tøve med at gøre brug af en af vores rabatkoder herover.

Er du på jagt efter en god måde at købe blækpatroner eller toner til din printer til en god pris, har du fundet frem til det helt rette sted. Det er nemlig netop, hvad du kan sikre, at du får, hvis du benytter en rabatkupon til at opnå en rabat på din ordre. Det er ikke blot let, men er også en god måde at opnå en besparelse på.

Så meget kan du spare med en rabatkupon

Det er vigtigt, at det gøres klart, at der ikke kan gives et konkret svar på, hvad du kan spare ved at gøre brug af en rabatkupon. Der er op til flere faktorer, der er med til at afgøre, hvor meget du ender med at spare ved brug af den. Det er dog primært størrelsen på den rabat, som koden giver, der er det afgørende.

I og med, at der ofte er udskiftning i rabatkoderne, da de som regel udsendes som følge af en kampagne e.l., er der også forskel på, hvor stor en procentvis rabat, de giver. Det er dog meget sjældent, at det ikke er en procentvis rabat, der gives, hvorfor du på sin vis selv er herre over, hvor stor en besparelse du får.

Handler du for et større beløb, får du nemlig en større besparelse. Har du fx fundet en rabatkode, der giver en rabat på 10 %, får du en større besparelse, hvis du handler for 5.000 kr., end for 500 kr. Har du fundet en god rabatkode, er det derfor en god idé at købe ekstra ind, da der kan være mange penge at spare.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Pixojet?

Det er ikke alle, der har prøvet at indløse en kuponkode før. Er du en af dem, der ikke har prøvet det, er det ikke sikkert, at du ved, hvad du skal gøre, for at få din rabat. Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at det ikke er specielt svært, hvilket er ensbetydende med, at alle kan finde ud af det – erfaring eller ej.

Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det kan virke en smule uoverskueligt, hvis det er første gang man skal indløse en rabatkupon. Heldigvis har vi valgt at lave en guide, der kan følges trin for trin, hvilket gør det en kende lettere at indløse den. Derfor er det en god idé at følge den, hvis du er i tvivl om fremgangsmåden.

Sådan får du din rabatkode indløst hos Pixojet

 1. Det første du skal gøre, er at finde den eller de varer, som du har i sinde at købe. Når du har fundet den eller dem, skal du på produktsiden klikke på ‘Køb ‘. Når du har gjort det, vises der en popup i det højre hjørne, hvor det er muligt at klikke på ‘Gå til indkøbskurv ‘, for at gå videre til næste skridt.
 2. Når du er gået videre til kurven, er det faktisk tid til at indløse din rabatkode. Det gør du i feltet, der er at finde lige under ‘Har du en rabatkode?’. Inde i feltet står der ‘Indtast rabatkode her’, hvorfor det bør være ganske let at finde det. Det er i venstre side lige under selve ordreoversigten.
 3. Efter at have skrevet din kode ind i feltet, er det meget vigtigt, at du husker at trykke på ’Aktiver’. Gør du ikke det, bliver din kode nemlig ikke indløst. Som følge af dette, så får du heller ikke din rabat. Derfor er det en rigtig god idé, at du sørger for at dobbelttjekke det, før du går videre.
 4. Du kan se med det samme, om du har fået din rabat. I boksen til højre under overskriften ‘Totalt’, får du nemlig vist, hvor stor en besparelse, der er givet. Når du er sikker på, at du har fået den rabat, du skal have, er du klar til at gå videre. Det gør du blot ved at klikke ‘Til bestilling’-knappen.
 5. Når du er nået hertil, er der faktisk ikke mere, der skal gøres i relation til at få din rabat. Det betyder, at du blot skal gennemføre din ordre, som du normalt ville have gjort det. Inden du betaler for din ordre, anbefales det dog, at du dobbelttjekker, om din rabat faktisk er blevet fratrukket.

Hvad kan man købe hos Pixojet?

Som der også er givet udtryk for før, så finder du et stort udvalg af blækpatroner og toner hos Pixojet. Det er dog ikke det eneste, der er at finde blandt deres udvalg. De har nemlig også et stort udvalg af kontorartikler. Desuden har de også et udvalg af gadgets, hvilket inkluderer tilbehør til mobiler, tablets og PC’er.

Det er dog især deres udvalg af blækpatroner og toner, der er i fokus. Du kan købe blækpatroner til printere fra følgende brands:

 • Brother
 • HP
 • Canon
 • Epson
 • Lexmark

Hvis det derimod er toner, du er på jagt efter, så kan du faktisk finde et endnu større udvalg. Det skyldes, at de fleste moderne printere benytter toner, i stedet for blæk. Ønsker du at købe toner, kan du finde et udvalg af det til følgende brands:

 • Brother
 • Epson
 • HP
 • Canon
 • Dell
 • Kyocera
 • Panasonic
 • OKI
 • Samsung
 • Xerox
 • Lexmark

I og med, at du også kan finde et stort udvalg af kontorartikler hos dem, kan du være sikker på, at du finder alt, hvad du skal bruge på Pixojet.dk. Ikke nok med det, så kan du endda også købe printere hos dem, hvis du endnu ikke har anskaffet dig en printer. Det vidner bestemt om, hvor stort et udvalg de har.

Er det sikkert at handle hos Pixojet?

Til trods for, at Pixojet er en af de største aktører på det danske marked, når det kommer til salg af tonere og blækpatroner, er det ikke alle, der kender dem. Derfor er det heller ikke alle, der ved, om det er sikkert at handle på deres webshop. I den forbindelse bør det dog understreges, at du roligt kan vælge at gøre dette.

Der skal dog ikke herske tvivl om, at der intet er at være bekymret for, når det kommer til at handle hos dem. Det er der også et utal af gode beviser på, hvorfor du kan være helt rolig.

Pixojet på Trustpilot – Hvad siger kunderne?

Når man skal vurdere, om det er sikkert at handle hos en given webshop, er det en god idé at tage et kig på Trustpilot. Her er det ofte relativt nemt at danne sig et overblik over, hvorvidt de generelt har tilfredse kunder eller ej. Derfor bør du også tage et kig på Pixojets profil på Trustpilot, før du handler hos dem.

Her kan du se, at de har fået mere end 12.100 anmeldelser, hvoraf hele 78 % af har fået fem ud af fem stjerner. Dertil er der 12 % af dem, der har fået fire ud af fem stjerner. Hvad det betyder er, at det faktisk er mindre end 10 % af deres kunder, der har valgt at give dem mindre end fire stjerner i deres anmeldelse.

Derfor har de også fået en TrustScore, der lyder på hele 4,6 ud af 5. Det vidner om, at du kan være helt roligt ved at handle hos dem. Dertil bør det også nævnes, at de er en del af PriceRunner Købsgaranti. Det betyder, at din ordre er sikret for helt op til 50.000 kr. Det understreger selvfølgelig, at du kan være helt rolig.

Ydermere er det også værd at nævne, at de tilbyder prisgaranti på blækpatroner og lasertoner. Derfor kan du være helt sikker på, at det altid er billigst at handle på Pixojet.dk.