eCykelhjelm rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
eCykelhjelm

eCykelhjelm rabatkode

eCykelhjelm er en prisvenlig forhandler af cykelhjelme og diverse, og du har nu mulighed for at opnå ekstra rabat. Med en eCykelhjelm rabatkode vil du kunne købe cykelhjelme, lygter, låse og kurve til favorable priser. På denne underside har vi samlet de nyeste og bedste rabatkoder til forhandleren eCykelhjelm.

Alle de aktuelle eCykelhjelm rabatkoder er listet herunder. Klik blot på Vis rabatkode for at få vist den givne rabatkode. I guiden fortæller vi dig, hvordan du bruger rabatkoden.

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra eCykelhjelm

Rabatkode
Spar 5% på alle produkter hos eCykelhjelm.dk
Spar 5% på alle produkter hos eCykelhjelm.dk

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Anvendt

144
Vis rabatkode Vis rabatkode Få vist eCykelhjelms rabatkode.

Sådan bruger du din eCykelhjelm rabatkode

Du har fundet en gyldig eCykelhjelm rabatkode og er mere end klar til at gøre en god handel. Nu er spørgsmålet så bare lige, hvordan du får indløst din rabatkode. Dette kan – og vil – vi rigtig gerne gøre dig klogere på. Fortsæt læsningen for at blive guidet.

Sådan indløser du din rabatkode til eCykelhjelm:

 1. Besøg eCykelhjelm.dk
 2. Føj de ønskede varer (eksempelvis nye cykelhjelme til familien) til kurven
 3. Klik på Din kurv i højre hjørne
 4. Indtast dine leveringsoplysninger
 5. Vælg ønsket forsendelsesmetode
 6. Vælg ønsket betalingsmetode
 7. Rul ned til Evt. gavekode/rabat og indsæt din rabatkode
 8. Klik på Anvend
 9. Læs og acceptér handelsbetingelserne
 10. Afslut din ordre

Så nemt er det faktisk at opnå rabat hos eCykelhjelm.

Hvis rabatkoden mod forventning ikke skulle virke, så kan det skyldes nogle forskellige ting. Det kan f.eks. skyldes, at rabatkoden er udløbet, men det kan også skyldes, at du ikke har skrevet den korrekt. Vær f.eks. opmærksom på, om rabatkoden skal skrives med små eller store bogstaver. Kan du fortsat ikke få din eCykelhjelm rabatkode til at virke, så kontakt forhandlerens kundeservice.

Rabatkoden til eCykelhjelm kan naturligvis indløses, hvad end du handler via din smartphone, tablet eller laptop.

eCykelhjelm forhandler cykelhjelme til hele familien

eCykelhjelm forhandler bogstaveligt talt cykelhjelme til hele familien. Udvalget består nemlig af både baby cykelhjelme, cykelhjelme til børn, cykelhjelme til kvinder og cykelhjelme til mænd.

De mindste cykelhjelme fra forhandleren passer til børn i aldersgruppen 6-9 måneder. Det betyder, at hvad end du vil købe en ny cykelhjelm til dig selv, din ægtefælle, dit barn eller din bedstemor, så kan du gøre det på eCykelhjelm.dk. Her er ingen for store eller for små til at bære cykelhjelm.

eCykelhjelm har været så flinke at inddele deres mange cykelhjelme i mange forskellige kategorier, så du nemt kan finde en passende cykelhjelm. Cykelhjelmene er ikke kun blevet inddelt ud fra køn og aldersgruppe, men også ud fra type.

Forhandleren byder bl.a. på følgende former for cykelhjelme:

 • Fullface cykelhjelme
 • El løbehjul hjelme
 • Racerhjelme
 • Skaterhjelme
 • MTB hjelme
 • BMX hjelme
 • Professionelle cykelhjelme
 • … og meget mere!

Du bør kunne få dækket dine behov, hvad end du er på udkig efter en cykelhjelm til det ene eller andet formål. Har du umiddelbart ingen præferencer, så klik blot på menupunktet Cykelhjelme og udforsk det komplette udvalg af cykelhjelme hos eCykelhjelm. Der kommer hele tiden nye cykelhjelme til, så hold godt øje med sortimentet.

Udvalget består også af lygter, låse, kurve og meget andet

eCykelhjelm forhandler, ikke så overraskende, cykelhjelme – det afslører navnet.

Men faktisk kan du købe andet end cykelhjelme hos omtalte forhandler. Er du i besiddelse af en gyldig eCykelhjelm rabatkode, så vil du rent faktisk kunne spare penge på adskillige andre ting til din cykel.

Det øvrige sortiment hos eCykelhjelm består bl.a. af følgende:

 • Lygter
 • Låse
 • Kurve
 • Reservedele (hjul, gear, kabler, cykelkæder og meget andet)
 • Tilbehør (cykelpumper, cykelsadler, drikkedunke og meget andet)

Med andre ord er eCykelhjelm meget mere end en traditionel cykelhjelmsforhandler. Faktisk er der stort set ingen grænser for, hvad du kan købe til din cykel hos forhandleren.

Mangler du en specifik vare, som du ikke umiddelbart kan finde via nogle af kategorisiderne, så gør brug af forhandlerens søgeformular. Du kan søge efter både produkter og mærker. Alternativt kan du kontakte kundeservice.

eCykelhjelm fører et bredt udvalg af cykelhjelme og diverse fra adskillige kendte brands. Det er bl.a. værd at nævne brands som ABUS, Bell, Brooks, Sigma, Giro og Bike Attitude. Klik på Mærker i menuen for at se alle de repræsenterede mærker hos eCykelhjelm. Der er nok at vælge mellem.

Hvor meget kan jeg spare med en rabatkode til eCykelhjelm?

Det er ganske forskelligt, hvor meget du kan spare med en eCykelhjelm rabatkode. Typisk giver rabatkoderne til eCykelhjelm en besparelse på 5-15 % på hele eller dele af sortimentet. Hvor meget du kan spare i kroner og øre afhænger selvfølgelig af, hvad du køber, og hvad varerne koster i alt. I alle tilfælde er det en god idé at bruge en rabatkode.

Når du indløser din rabatkode til eCykelhjelm, vil det fremgå af siden, om rabatkoden er godkendt, og i givet fald hvor stor en rabat du har opnået. Rabatten bliver fratrukket dit ordrebeløb, og prisen du skal betale bliver dermed lavere.

Bemærk, at brug af rabatkoder til eCykelhjelm kan påvirke dine muligheder for at få gratis fragt. Der tilbydes gratis fragt ved bestilling af varer for over 300 kr. Hvis din ordrestørrelse bliver mindre end 300 kr. grundet brug af en rabatkode, så skal du regne på, om det kan betale sig at bruge rabatkoden. Det kan det muligvis, men der er ingen regler uden undtagelser.

Kan eCykelhjelm rabatkoden kombineres med andre tilbud?

Svaret er; det er forskelligt fra rabatkode til rabatkode, om det kan lade sig gøre.

I de fleste tilfælde vil det ikke være muligt at kombinere eCykelhjelm rabatkoder med andre tilbud. Det er derfor ikke sikkert, at du kan opnå yderligere rabat på en cykelhjelm, der allerede er sat ned i pris. Der sker dog ikke noget ved at prøve den rabatkode, du har fundet.

I øvrigt skal du bemærke, at det kun er muligt at bruge én rabatkode pr. bestilling. Anvend derfor den rabatkode, der giver dig den største besparelse.

eCykelhjelm har tilfredse kunder i tusindvis

Du ved nu, at eCykelhjelm har et stort og alsidigt sortiment, konkurrencedygtige priser og en brugervenlig hjemmeside. Det tegner godt, men hvordan og hvorledes ser eCykelhjelms kundetilfredshed ud?

Kundetilfredsheden hos eCykelhjelm er høj. Det bliver du bekræftet i, hvis du tjekker eCykelhjelm ud via Trustpilot. Flere end 2.100 tidligere kunder har givet forhandleren en positiv bedømmelse via Trustpilot, og det har givet forhandleren en meget høj gennemsnitsscore.

Vil du være den næste glade kunde i rækken? Så shop cykelhjelme og meget andet hos eCykelhjelm i dag – og husk at bruge din rabatkode.

Hvordan kommer jeg i kontakt med eCykelhjelm?

eCykelhjelm har som nævnt en høj kundetilfredshed, og det vil de naturligvis gerne fortsætte med at have. Derfor gør de en dyd ud af at yde den bedst tænkelige kundeservice via både telefon og mail. I skrivende stund kan du komme i kontakt med eCykelhjelms kundeservice fra mandag til fredag fra kl. 10 til 14. Kontakter du kundeservice via mail, så må du forvente en svartid på et par hverdage.

Her er eCykelhjelms kontaktoplysninger:

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til det ene eller andet, så grib knoglen eller kontakt eCykelhjelm via mail. Så vil en serviceminded medarbejder hjælpe dig godt videre.

Du har også mulighed for at kontakte forhandleren via Facebook.

Kunsten at vælge den rette cykelhjelm

Alle (eller i hvert fald de fleste) ved, at det er en rigtig god idé at bruge cykelhjelm på cykelturen. Langt færre har let ved at finde den helt rigtige cykelhjelm. Måske står du også selv over for at skulle vælge den rette cykelhjelm, og det kan af flere grunde være en udfordring.

Alene hos eCykelhjelm bliver du præsenteret for mange hundrede cykelhjelme. Det er rigtig mange valgmuligheder at forholde sig til, men inden du opgiver håbet, så læs lige videre. Det behøver nemlig ikke at være så svært at finde en passende cykelhjelm til sig selv eller børnene.

Sådan finder du den perfekte cykelhjelm:

 1. Find din hovedstørrelse – Inden du foretager dig yderligere, så skal du have fundet målebåndet frem og måle dit hoved. Det er nemlig omkredsen på dit hoved, der afgør, hvilken størrelse cykelhjelm der passer til dig. For at få et brugbart resultat, så skal du måle 2-3 cm. over øjenbrynene og lidt over ørerne. Få evt. hjælp af en ven eller kollega.
 2. Angiv ønsket størrelse – Nu hvor du kender din ideelle størrelse, så kan du sætte flueben ved den rette størrelse hos eCykelhjelm. Det kan f.eks. være str. Small, Medium eller Large.
 3. Angiv ønsket farve (hvis præferencer) – Skal din kommende cykelhjelm være blå, grå, grøn eller en helt fjerde farve? Det har du mulighed for at komme med ønsker til hos eCykelhjelm. Sæt blot flueben ved dine yndlingsfarver, så du kun bliver præsenteret for cykelhjelme i de givne farver.
 4. Angiv pris (hvis du har et budget) – For at finde den rette cykelhjelm bør du også angive dit budget, hvis du har et. Det kan f.eks. være, at du maksimalt vil bruge 400, 600 eller 800 kr. på en ny cykelhjelm. Har du ikke et budget, så spring blot dette trin over.
 5. Angiv ønsket mærke (hvis præferencer) – Du har naturligvis også mulighed for at oplyse dine præferencer i forhold til mærker, hvis du har nogen.
 6. Vælg en bestemt type cykelhjelm – For at gøre det lidt mere overskueligt, så bør du angive, hvilken type af cykelhjelm du vil have. Der findes f.eks. særlige cykelhjelme til skatere, brugere af el løbehjul, professionelle cykelryttere osv. Tilmed findes der specielle cykelhjelme til BMX og MTB.
 7. Sammenlign de cykelhjelme, du har fundet frem til – Nu står du sandsynligvis tilbage med en række af cykelhjelme, som umiddelbart indfrier dine krav og ønsker. Disse cykelhjelme bør du sammenligne på kryds og tværs.

Har du fundet den perfekte cykelhjelm? Så læg den i kurven, indløs din eCykelhjelm rabatkode og glæd dig til at få leveret din nye hjelm.

Smedeland 24
2600 Glostrup
Danmark