Telmore rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
Telmore

Telmore rabatkode

Leder du efter et rigtig godt mobilselskab, hvor du kan få en super god dækning med dit mobilabonnement, så skal du tage et kig hos Telmore. Du kan få nogle billige abonnementer hos Telmore, med masser af tale, GB data og GB data i EU. Telmore har kvalitet til konkurrencedygtige priser, og med deres super hurtige netværk, er du sikret et af de bedste dækninger i Danmark. Hvis du gerne vil have den nyeste iPhone, Samsung, Oneplus, Sony eller Nokia mobil, så har Telmore ufatteligt mange nye som gamle modeller, som du kan købe hos dem til en ultra skarp pris. Det er ikke kun smartphones og mobilabonnementer, du kan købe hos Telmore. De sælger nemlig også tablets, covers, USB stik og andet brugbart tilbehør til super skarpe priser. Du kan også få et tilbud til Telmore her hos CupoConcept. Vi tilbyder dig en Telmore rabatkode, som du gratis kan benytte inden du bestiller din nye smartphone eller dit nye abonnement hos Telmore.

Opdateret June 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Telmore

Tilbud
Telmore rabatkode – Surprise-tilbud på Samsung Galaxy s20!
Telmore rabatkode – Surprise-tilbud på Samsung Galaxy s20!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

149
Vis tilbud Vis fordel Få vist Telmores rabat.
Tilbud
Telmore rabatkode – Få Telmore Play helt gratis i 30 dage
Telmore rabatkode – Få Telmore Play helt gratis i 30 dage

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

115
Vis tilbud Vis fordel Få vist Telmores rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Tilbyder Telmore en rabatkode?

  Ja, Telmore tilbyder med jævne mellemrum en rabatkode. Vi forsøger at samle alle her på siden.

 • Hvilket mobilnetværk benytter Telmore?

  Telmore bruger TDC’s netværk, som er kåret til Danmarks bedste 5 år i træk.

Danmarks bedste netværk

Telmore er et teleselskab, der startede tilbage i år 2000. I starten hed de faktisk Danafon, men de valgte aldrig at offentliggøre firmaet under dette navn. De blev i stedet inspireret til at have Telmore, der lynhurtigt blev skiftet om fra Danafon. Telmore er af de største teleselskaber i Danmark. I 2010 var de faktisk de største med over 700.000 kunder. I år 2014 har TDC så købt Telmore, og derfor ejes Telmore nu helt af TDC. Derfor får du TDC’s super gode dækning, når du har abonnement hos Telmore. I dag er Telmore et lavprisselskab til dig, der gerne vil benytte dig af TDC’s gode master, men også have et billigere abonnement.

Undersøg dækningen og driften i dit område

Telmore bruger TDC’s master, og dermed et af de bedste forbindelser i Danmark. Inde på Telmores hjemmeside, kan du bl.a. se hvilke områder deres netværk dækker, og hvor godt. Du kan hurtigt og nemt finde ud af, om dækningen er god, der hvor du bor og arbejder. Det du skal gøre, er at scrolle ned i bunden og trykke på “Tjek dækning”. Her kan du så undersøge dækningen i dit område ved at trykke videre på “Tjek dækningskort”. Dernæst bliver du ført videre til deres super smarte dækningskort, hvor du kan indtaste en adresse eller by. Her får du så et overblik over hastigheden i dit område. Der kan du se, hvor høj hastigheden er på internettet, hvor du kan tale udenfor, og hvad den nuværende drift i dit område er. Det er super smart og nemt, og så kan du se om Telmore ville være det rette valg for dig i dit område, eller de områder du opholder dig mest i.

Billige 4G mobilabonnementer

Telmore har en masse forskellige abonnementer som du kan vælge mellem. De er tilpasset efter dit behov, og hvad der virker bedst for dig. Deres absolut billigste løsning er deres “Telmore Basis” der ikke koster en eneste krone i abonnementspris. Denne pakke er til dig, som ikke bruger din telefon særlig meget. Her skal du nemlig i stedet betale pr. sms, tale og GB data som du bruger. Det er klart en billigere løsning til dig, der blot bruger din telefon meget sjældent.

Telmore har også løsninger til dig, der enten elsker at tale rigtig meget i telefon, eller dig der gerne vil bruge meget data i måneden, hvis du fx ofte streamer film på mobilen. Nogle af deres abonnementer er bl.a.:

 • 20 timers tale – 20 GB data: Et mindre, men stærkt abonnement, til dig der bruger internettet og taler som et vandfald.
 • 20 timers tale – 30 GB data: Et abonnement til dig der taler meget i telefon, hvor du faktisk kan tale i et helt døgn uden at være bekymret. Abonnement har utrolig meget GB data med sig, så du kan streame mange film på farten. Dertil hører 6 GB data til EU med.
 • Fri tale – 15 GB data: Et super fleksibelt abonnement, der passer rigtig godt til dig, der bruger din telefon hele tiden. Her har du mulighed for at tale som et vandfald, og aldrig tænke på at din begrænsning er opnået, samt streame en masse spændende film. I denne pakkeløsning får 6 GB data til EU.
 • Fri tale – 30 GB Data: Dette er abonnement er til dig, der næsten ingen begrænsning ønsker. Her kan du nemlig tale i telefon, lige så tosset du vil. Og så kan du sidde og streame rigtig meget musik og film på internettet, da du har vanvittigt meget GB data med. I denne pakke kan du også vælge et ekstra abonnement, der er inkluderet i prisen. Her kan du fx vælge mellem HBO, TV2play, Cmore og Telmore musik. I denne løsning får du hele 10 GB data til EU.

Alle deres løsninger er til super billige penge. Telmore sørger for at du kan vælge den løsning, der passer til dig, så du ikke går og betaler penge for noget du ikke bruger. Hvis du alligevel aldrig rigtig bruger alle dine data, jamen så er det bedst for dig at vælge et abonnement der ikke inkluderer de højeste GB data i måneden.

Hvis du ofte rejser, så har de også inkluderet data i næste alle deres abonnementer. Her kan du rejse til alle landene i EU, og får fx 10 GB fri data, du kan benytte dig af, uden at det koster dig dyre penge at være på nettet i udlandet. Hvis du gerne vil gøre dit køb hos Telmore endnu billigere, så sørg for at benytte CupoConcepts rabatkode til Telmore, hvor du får et helt unikt tilbud til dit køb.

Splinternye smartphones til lave priser

Telmore sælger meget mere end blot abonnementer. Inde under deres kategori “Mobiler og Tilbehør”, får du en stor liste af både gamle og nye Smartphones. Her kan du købe fra de førende mærker såsom Apple, Oneplus, Samsung, Huawei og Nokia. Ofte har Telmore dem på tilbud, så du kan gøre et kæmpe kup på en helt ny smartphone. Du kan endda gøre købet endnu billigere med en Telmore rabatkode, så du kan få en stor portion rabat på en splinterny telefon.

Hos Telmore har du mulighed for at købe de nyeste modeller af smartphones. Har du altid drømt om en Samsung Galaxy eller en iPhone, så kan du her købe de nyeste, men også gamle modeller til en super skarp pris. Måske har du ikke lige haft økonomien til det, men med en rabatkode har du nu muligheden for at få råd. Derudover så tilbyder Telmore også deres kunder, at de kan købe smartphones på afbetaling. Det er 100% omkostningsfrit, så dvs. at i stedet for at spare op til en ny smartphone, så kan du egentlig købe den med det samme, og så spare op bagefter. Du kan gøre et kæmpe kup hos Telmore, og de er helt klart en side, der er værd at kaste sit blik på.

Find det rette tilbehør

Under “Mobiler og Tilbehør”, jamen der finder du også tilbehør til din smartphone. Hvis du lige mangler lidt nyt, så kan du finde en række relevante tilbehør til den model som din smartphone er. Du finder et meget bredt sortiment. Du kan vælge mellem flere forskellige kategorier, så du kan sortere det indhold, du gerne vil se. Kategorier er: Andet tilbehør, Apple tilbehør, Biltilbehør, Headset, Covers, Sportstilbehør og mange flere. Det er super nemt at navigere rundt i. Når du har valgt en kategori, så finder du bl.a. disse produkter:

 • Samsung Gear S3 Classic
 • Samsung Galaxy S8 View Cover
 • Mini hurtig oplader med USB-C
 • Puro Ultra-Slim cover til Huawei P10
 • Panserglass
 • Headset
 • Opladere
 • Sportstilbehør
 • Biloplader
 • Bilholder
 • Jabra Talk Bluetooth Headset

Du finder så meget mere end dette til din smartphone, da Telmore er spækket med tilbehør til ethvert behov.

Trådløse routere og modems

Hos Telmore kan du også købe din nye router og modem, så du kan gå på nettet, uanset hvor du er. Måske er du ofte på farten, sidder i en bil, et tog eller er et andet sted, hvor der ikke er tilgængeligt internet til din computer. Her ville et modem så være super genialt for dig. De har modems og routere fra Huawei, der er kendt for deres super gode kvalitet. Du kan fx få fat i et trådløst 4G-modem til din computer. Her får du en nem og hurtig internetforbindelse, som du kan bruge til at tjekke dine mails, sociale medier, arbejde, eller hvad du ønsker dig. Du kan også købe en Huawei B 618 router, der er en trådløs router, som du kan sætte op derhjemme. Du kan faktisk også bruge denne router til en mindre virksomhed, da den kan klare op til 10 enheder ad gangen. Så hvis du er i en mindre virksomhed, eller arbejder på et kontor, så kan I sagtens gå sammen om at benytte jer af en Huawei router fra Telmore.

Hurtigt og nemt bredbånd med Telmore

Hos Telmore kan du også købe et super hurtigt internet. Når du lige er på farten, så kan du få dig et mobilt bredbånd, der har en lynhurtig 4G forbindelse. Det eneste det kræver, er, at du sætter dit mobile bredbånd ind i computeren eller din tablet, og nu kan du så være på internettet, uanset hvor du er. Hos Telmore finder du også internet, der kan kobles op til hele huset, så hele familien kan være online. Du får en splinterny og hurtig Huawei router til en super skarp pris. Den skal blot sættes op derhjemme, og så kan alle være på internettet. I får jer et lynhurtigt internet til en rigtig god pris her hos Telmore. Der er endda flere forskellige abonnementer at vælge mellem, så der er et internet til alle og enhver.

Hold øje med dit forbrug med “Mit Telmore”

Telmore har en ekstra service til dig. Lige så snart du er kunde hos dem, så får du adgang til din helt egen portal. Her kan du holde øje med dit forbrug, hvor du kan se hvor mange data du fx har brugt indtil videre. På denne måde, har du altid et overblik, og hvis du så kan se, at du er ved at løbe tør, så er det også her, at du kan tilkøbe mere data. Så slipper du for at du pludselig ikke har mere. Derudover så kan du også her nedgradere eller opgradere dit nuværende abonnement. Hvis du ikke længere føler for det abonnement, du har, så er det nemt og hurtigt at ændre det i Mit Telmore. Det er super nemt og hurtigt, og meget brugervenligt. Telmore vil gerne gøre sine kunder glade og tilfredse, og at have et abonnement hos Telmore er helt klart det værd.

Gør et kup

Telmore er teleselskab, der er fyldt med mange fantastiske fordele. Hos dem kan du både få et lynhurtigt internet, smartphones, tablets og meget mere. Du kan få løsninger, der er tilpasset til enhver kunde, så du kan få et abonnement der passer til dit behov. Telmore har en utrolig god kundeservice, og de elsker deres kunder. De står altid klar til at hjælpe med de problemer, som kunderne de har, og de giver dig løsninger til billige penge. Faktisk kan du spare endnu mere hos Telmore, hvis du blot gøre brug af en rabatkode her fra CupoConcept.

Spar penge med en rabatkode til Telmore

Her hos CupoConcept har vi de nyeste og bedste rabatkoder til Telmore. Har du en forholdsvis lav indkomst, og drømmer du om at få råd til en ny smartphone, skifte abonnement eller få et nyt internet, jamen så kan vi glædeligt fortælle dig, at du kan spare penge med en Telmore rabatkode. Du kan få de bedste tilbud, og vi sørger for, at vi altid har de nyeste tilbud og rabatkoder hos os. Du kan sagtens få råd til lidt ekstra, så du også kan købe det rette tilbehør til din smartphone eller tablet. Så er du en sand tilbudsjæger, og vil du gerne spare penge hvor du kan, så kan du gøre et kup i dag med en rabatkode.

Telegade 2, bygning 4
Høje Taastrup
Danmark

Mobiltelefoni-rabatkoder

Er du på udkig efter mobiltelefoni? Andre benyttede også disse rabatkoder.