The Body Shop rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
The Body Shop

The Body Shop rabatkode

Hvis du skal shoppe hos The Body Shop, er det oplagt at bruge en rabatkode for at spare penge på dit køb. Med vores gennemtestede rabatkoder her på CupoConcept er du sikret en rabatkode, der virker. Derfor kan du altså med en af vores The Body Shop rabatkoder spare penge, næste gang du bestiller noget på www.thebodyshop.dk. Vi kvalitetstester ofte vores rabatkoder, hvilket garanterer, at de er aktive. Det betyder, at vi gør alt hvad vi kan, for at du kommer til at spare penge, så det føles som om der er The Body Shop tilbud hver gang, du shopper. The Body Shop er kendt for deres lækre produkter og omtanke for både miljø og mennesker, og der er helt sikkert noget for enhver smag i deres univers of velduftende skønhedsprodukter.

Opdateret June 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra The Body Shop

Alle The Body Shop rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til The Body Shop. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

 • Tilbyder The Body Shop en rabatkode?

  The Body Shop udbyder jævnligt rabatkoder og andre kampagner. Du kan altid finde aktuelle rabatkoder her på siden.

 • Kan jeg returnere en vare jeg har købt online i en The Body Shop butik?

  Ja, du kan sagtens returnere dine vare i en fysisk butik selvom, at de er køb på nettet.

Rabatkode til The Body Shop

Hvis du kender The Body Shop, ved du også hvor svært det er at begrænse sig, når det kommer til deres produkter. Derfor er det godt at have en The Body Shop rabatkode med, når du begiver dig ud i deres enorme udvalg.

Her hos CupoConcept giver vi dig et samlet overblik over alle de The Body Shop rabatkoder, der er aktive. Dem kan du bruge, når du handler på www.thebodyshop.dk, hvor de vil aktivere en rabat, der fratrækkes ved kassen. Du kan altså søge rundt på webshoppen og bruge din www.thebodyshop.dk rabatkode, når du skal gennemføre bestillingen.

Så hvis du trænger til lidt lækre produkter eller en af The Body Shops skønne gaveæsker, er det oplagt at bruge en af vores rabatkoder, inden du gennemfører dit køb.

Dufte til enhver smag

Hos The Body Shop finder du deres eget mærke af makeup, skønhed, hud- og hårpleje samt parfumer. The Body Shops produkter er især kendt for deres fantastiske duft, som kan nydes i stort set alle deres produkter.

Hos The Body Shop ved de, at deres dufte tiltrækker mange kunder. Derfor kan du klikke dig ind under ”serier” på webshoppen. Så får du udelukkende vist produkter indenfor en bestemt duftserie eller som indeholder en bestemt ingrediens. Derudover kan du også klikke dig ind under forskellige produktkategorier, hvis du vil udforske webshoppen på den måde.

www.thebodyshop.dk tilbyder også tips og råd til både hudpleje og makeup, og de står også klar til at vejlede dig til den rigtige pleje af din hud. Du kan også vælge at klikke dig ind på alle shoppens skønne nyheder, eller du kan vælge at se de mest populære produkter.

 

Omtanke for omverdenen

Hos The Body Shop er det en kerneværdi at udvise omtanke for omverdenen. De engagerer sig i Community Trade, der sikrer at alle deres ingredienser indkøbes i fair handel, som gavner de lokalsamfund, de handler fra.

Derudover er The Body Shop forkæmpere for en skønhedsindustri, der er cruelty free. Derfor er alle deres produkter naturligvis det, og de har samtidig en lang række produkter, der er egnede til veganere.

Du støtter altså en webshop, der arbejder på at skønhed skal laves med fairtrade produkter, når du bruger din The Body Shop rabatkode på www.thebodyshop.dk.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til The Body Shop?

Det er simpelthen så nemt at spare penge med din rabatkode fra CupoConcept. Du finder først din thebodyshop.dk rabatkode, og så er du klar til at spare penge:

 1. Klik dig ind på thebodyshop.dk og fyld kurven med lækre produkter
 2. Tryk på indkøbskurven og klik ”fortsæt til kassen”
 3. Her kan du indtaste din The Body Shop kuponkode
 4. Klik ”anvend” og se rabatten blive trukket fra
 5. Klik ”gå til kassen sikkert” for at fortsætte til sikker betaling, hvor du kan gennemføre din ordre

Så nemt er det at spare penge ved hjælp af en The Body Shop rabatkupon.

Hvad kan man købe hos The Body Shop?

Hos The Body Shop kan du finde alt indenfor skønhed. De er eksperter i hudpleje, og du kan finde alt i cremer, serum, ansigtsmasker og læbepleje. The Body Shop producerer også hudpleje til mænd, så din The Body Shop rabatkode kan bruges på en ordre til hele husholdningen.

Derudover finder du kropspleje, lækre sæber, hårpleje, fodprodukter og parfumer hos The Body Shop. Du kan enten holde dig til en bestemt duftserie, eller mixe og matche som du har lyst. Det er også muligt at få vist hvilke dufte, der er mest populære, hvis du savner inspiration til din bestilling. The Body Shops produkter findes i flotte designs i friske farver, og en komplet serie vil pynte på ethvert badeværelse.

The Body Shop producerer også gaveæsker til enhver lejlighed, så det er oplagt at besøge webshoppen, hvis du for eksempel mangler en værtindegave.

Hvis du klikker dig ind på webshoppens makeup, er det kun godt hvis du har din The Body Shop rabatkode klar. Her finder du nemlig et flot udvalg af makeup komplet med både inspiration, guides og tutorials. Her vil alle fristes af de lækre designs og farver.

Er det sikkert at handle hos The Body Shop?

Ja! Hos The Body Shop kan du føle dig helt sikker. The Body Shop er en anerkendt butik, som er kendt for deres gode kundeservice og engagement i omverdenen. Hvis du har spørgsmål, er det muligt at live chatte med deres kundeservice. Derudover anbefaler The Body Shop, at man ringer til nærmeste butik, hvis man har brug for rådgivning i forhold til deres produkter. Dette er også en mulighed, hvis du vil rådgives, inden du gør brug af din thebodyshop.dk rabatkode.

Rent teknisk er The Body Shops webshop udstyret med et SSL-certifikat. Det betyder, at forbindelsen mellem kundernes computer og deres servere er krypteret i en højere grad end normalt. Med andre ord er der reduceret risiko for, at dine oplysninger havner i de forkerte hænder, når du handler med en The Body Shop rabatkode.

Ligeledes foregår betalingen gennem en sikret og ekstern betalingsudbyder, hvilket betyder, at det ikke er The Body Shop, der står for den sikre behandling af dine betalingsoplysninger, men derimod en mere erfaren virksomhed, der er eksperter i online sikkerhed.

Til sammen betyder det, at du kan være helt tryg ved at benytte din The Body Shop rabatkode.

Østergade 33, 3. sal
1100 København K
Danmark