CarrieAlong rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (april 2024)
CarrieAlong

CarrieAlong rabatkode

Med en CarrieAlong kuponkode kan du spare mange penge på din næste kuffert eller taske. Hos den populære webshop finder du et stort udvalg af kufferter i alverdens farver og forskellige størrelser, der passer til netop dit behov. Hvad end du skal på den helt store jordomrejse eller blot mangler en kabinekuffert til weekendturen, har CarrieAlong noget for dig. Brug en www.carriealong.dk rabatkode og spar penge på dit køb i dag.

Opdateret April 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra CarrieAlong

Rabatkode
10% rabat på HELE din ordre!
10% rabat på HELE din ordre!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

292
Vis rabatkode Vis rabatkode Få vist CarrieAlongs rabatkode.
Tilbud
Få 50% på ALT restsalg [Begrænset antal tilbage]
Få 50% på ALT restsalg [Begrænset antal tilbage]

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

274
Vis tilbud Vis fordel Få vist CarrieAlongs rabat.
Tilbud
Spar mellem 20-50% på tilbudsvarer lige nu
Spar mellem 20-50% på tilbudsvarer lige nu

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

135
Vis tilbud Vis fordel Få vist CarrieAlongs rabat.
Tilbud
Få gratis fragt på din ordre – køb for minimum 499 kr.
Få gratis fragt på din ordre – køb for minimum 499 kr.

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

129
Vis tilbud Vis fordel Få vist CarrieAlongs rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan man benytte en rabatkode hos Carriealong?

  Ja, du kan nemt indtaste din rabatkode direkte i kurven hos Carriealong.

 • Er der mulighed for indpakning hos Carriealong?

  Ja, der tilbydes gratis indpakning på alle ordrer.

Hvad kan man købe hos CarrieAlong?

”Tasker med passion siden 1879” er mottoet bag CarrieAlong. CarrieAlong.dk bygger nemlig på en passion, der rækker mere end 130 år tilbage i tiden. Det hele startede, da Alfred Lund åbnede sin første butik i den sydfynske by Svendborg, der dengang var centrum for stor handel. CarrieAlong har derfor lige siden 1879 været med til fest, ferie og hverdag i form af dine tasker og kufferter – ja faktisk over alt hvor du har brug for moderigtige tasker og smarte kufferter af den bedste kvalitet.

CarrieAlong.dk er din online kuffert butik med det nyeste, største og bedste udvalg inden for tasker og kufferter – alle af den højeste kvalitet. På CarrieAlong’s webshop tilbydes du nemlig et stort sortiment inden for blandt andet kufferter, tasker og rygsække. Der er stort fokus på at sammensætte det helt rigtige udvalg af produkter, der fortsat bygger passionen for tasker og kufferter med grundlag i de mange års erfaringer inden for branchen.

Udvalget inden for tasker og kufferter og tilbehør hertil dækker over en bred vifte. Du kan finde produkter i mange forskellige typer, farver, modeller og ikke mindst størrelser. Der er også produkter i adskillige forskellige materialer heriblandt skind samt hård og blød plastik. Desuden er muligheden for at finde det produkt, som passer lige til dit behov enormt stort i og med, at der findes i produkter i alle varianter såsom med eller uden hjul. Lige herunder kan du få et hurtigt overblik over hvilket typer af produkter, som du kan finde i sortimentet hos CarrieAlong:

 • Rejsetasker
 • Hardcase kufferter
 • Softcase kufferter
 • Trolley
 • Bæltetakser
 • Weekendtasker
 • Kabinekufferter
 • Børnekufferter
 • Kuffertlåse
 • Kuffertvægt

Du kan altså med garanti altid finde en taske eller kuffert til en god pris hos CarrieAlong. Det gælder uanset om du mangler en stor kuffert til familiens næste ferie eller en lille weekendtaske til en getaway med kæresten. Hos CarrieAlong er du sikker på at gøre en god handel og komme afsted med et produkt, hvor kvaliteten er i top. Og hvis du vil spare lidt ekstra penge, når du handler online på CarrieAlong.dk, så må du endelig ikke glemme at hente en CarrieAlong rabatkode herpå siden!

Carrie-forside

Gratis levering

Hvis du handler online hos CarrieAlong kan du få gratis fragt, hvis du bestiller for over 499 kr. Der skal altså ikke meget mere end en enkelt kuffert eller en taske til for, at du kan få leveret din bestilling helt gratis!

Prisgaranti

Hos Carriealong.dk tilbydes du prisgaranti på alle produkter, som du kan købe gennem deres webbutik. Således er du sikret at få dine varer til den bedste pris, uanset hvilken vare du køber hos CarrieAlong. Prisgarantien gælder, hvis du imod forventning skulle finde en identisk vare til en lavere pris i en dansk online- eller detailkæde. Du vil her kunne få prisen matchet på det produkt, som du ønsker at købe. Hos CarrieAlong.dk er du derfor sikker på ikke at gå glip af en god handel – HUSK dog, at du altid kan bruge en CarrieAlong rabatkode herfra Cupoconcept, hvis du vil have ekstra rabat på dit online køb på CarrieAlong.dk.

CarrieAlong Rabatkode

Hos CarrieAlong kan du købe din nye taske eller kuffert med ro i maven. Her er du nemlig sikker på udelukkende at finde produkter af den bedste kvalitet til en fornuftig pris. Og hvis du handler online på CarrieAlong.dk, så kan du med fordel benytte en CarrieAlong Rabatkode. Men er du træt af at hente rabatkoder, der ikke virker eller allerede er udløbet? Så bør du bruge fremover kun bruge Cupoconcept. Her bliver alle rabatkoder til CarrieAlong nemlig testet hver eneste dag, så du altid kan finde rabatkoder, der rent faktisk virker, når du skal bruge dem.

Rabatkode til CarrieAlong

Står du og mangler en ny kuffert til din næste ferie eller måske en smart taske til weekendturen? Så kan du finde et stort udvalg af netop dette hos CarrieAlong. På deres online webshop kan du finde både kufferter, takser og rygsække fra en lang række populære mærker af den højeste kvalitet på markedet. Hvis du vil have ekstra rabat på dit næste køb på CarrieAlong.dk, så kan du herpå Cupoconcept hente en rabatkode til CarrieAlong. Ved brug af en CarrieAlong rabatkode er du sikker på at få dine produkter til den bedste pris – og hvem vil ikke gerne spare lidt hurtige penge?

Hvordan bruger jeg en rabatkode til CarrieAlong?

For at bruge en rabatkode til CarrieAlong, skal du først og fremmest hente en aktiv rabatkode herpå siden. Herefter skal du indtaste din CarrieAlong rabatkode i forbindelse med dit køb på CarrieAlong.dk – og hvordan og hvor du skal gøre det, kan du læse en lille beskrivelse i det følgende.

Når du har fundet de produkter, som du er interesseret i at købe, skal du tilføje dem til din indkøbskurv. Herefter kan du inde i selve kurven finde en liste med alle dine produkter. Allerede her får du mulighed for at indtaste din CarrieAlong rabatkode i feltet til kampagnekoder, præcis lige som du kan se på billedet herunder. Når rabatkoden er skrevet, skal du huske at trykke på ”anvend kupon” for at aktivere rabatten. Endeligt vil din rabat blive trukket fra din køb, inden du kan fortsætte din bestilling helt som på vanlig vis.

Så med en rabatkode til CarrieAlong kan du altså nemt og hurtigt spare en masse penge. Og selv hvis du kun har brug for en enkelt taske eller kuffert, så kan du med sikkerhed opnå en stor besparelse med en CarrieAlong rabatkode. Du kan derfor med fordel altid tjekke om, der er en rabatkode tilgængelig herpå Cupoconcept.dk, inden du handler online hos CarrieAlong.dk.

Carrie-rabtakode

Er det sikkert at handle hos CarrieAlong?

Ja, det kan du i hvert fald. CarrieAlong er en dansk webshop, der får positive tilbagemeldinger fra deres kunder. Der bliver altid lagt vægt på, hvor nemt og hurtigt det er at handle på www.Carriealong.dk. Baseret på deres høje score på trustpilot og de gode anmeldelser hertil, så er det en hjemmeside, hvor du får en god service over hele banen. Du kan som kunde derfor altid handle trygt og sikkert hos CarrieAlong, og hvis du skulle have de mindste problemer, så er der naturligvis altid hjælp at hente ved deres kundeservice.

Bødkervej 7
5750 Ringe
Danmark

Tasker og kufferter-rabatkoder

Er du på udkig efter tasker og kufferter? Andre benyttede også disse rabatkoder.