Stofa rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Stofa

Stofa rabatkode

Hvis du skal bruge et nyt og hurtigt internet eller tv-kanaler, så har du måske allerede hørt om Stofa. De er et af Danmarks allerstørste udbyder af bredbånd, tv og telefoni. Hos Stofa kan du få dig et Stofa bredbånd, der dækker i hele landet. Stofa kan levere til 2,7 millioner adresser, hvor du får en forbindelse på minimum 10/1 Mbit. Du kan også have dine tv-kanaler gennem Stofa. De har nogle spændende tv-pakker at vælge mellem, hvor du helt selv bestemmer, hvad der passer bedst til dit behov. De har deres tre faste tv-pakker, hvor du blandt andet får TV2, TV3 og KANAL 5 med, men hvis du gerne vil lave din helt egen tv-pakke, hvor du faktisk frit vælger mellem kanalerne, så kan du også det. Stofa har gjort det muligt, at du frit kan vælge mellem mere end 100 tv-kanaler. Stofa tilbyder abonnementer til fornuftige priser, og ønsker du at få rabat hos dem, kan du sagtens benytte dig af en Stofa rabatkode fra CupoConcept.

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Stofa

Tilbud
Stofa rabatkode – Få 6 måneders Viaplay Film & Serier
Stofa rabatkode – Få 6 måneders Viaplay Film & Serier

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

581
Vis tilbud Vis fordel Få vist Stofas rabat.
Tilbud
Stofa rabatkode – Få Gratis Oprettelse på dit bredbånd
Stofa rabatkode – Få Gratis Oprettelse på dit bredbånd

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

200
Vis tilbud Vis fordel Få vist Stofas rabat.
Tilbud
Stofa rabatkode – Få mobilabonnement fra kun 139 kr.
Stofa rabatkode – Få mobilabonnement fra kun 139 kr.

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

122
Vis tilbud Vis fordel Få vist Stofas rabat.

Ofte stillede spørgsmål

  • Tilbyder Stofa rabatkoder?

    Ja, Stofa har løbende tilbud og kampagner som kræver en rabatkode. Vi samler alle på denne side.

  • Har Stofa fysiske butikker hvor jeg kan få hjælp?

    Ja, Stofa har flere fysiske butikker rundt omkring i Jylland. Du finder butikkerne i Aalborg, Grenå, Horsens og Kolding.

Om Stofa

Stofa er af Danmarks største udbyder af telefoni, bredbånd og tv. Stofa blev etableret helt tilbage i 1959 af Anton Petersen, der havde en drøm om at blive leverandør af fælles antennesystemer til antenne-, bolig- og grundejerforeninger. Han valgte så at etablere Stofa, der står for Store Fællesantenneanlæg. Gennem 1960’erne til 1980’erne kom der flere og flere antenneforeninger til i Danmark. Danskerne begyndte at få mere smag for tv, og lige pludselig gik det rigtig stærkt for Stofa.

Stofa er en del af energi- og telekoncernen SE, hvor de arbejder efter syv leveregler, samt fire kundeløfter. De vil gerne styrke og forbedre deres kundeoplevelse så godt de kan: Stofa kæmper for at blive mere bæredygtige med energi og bedre digital kommunikation. De vil gerne fremtidssikre det samfund vi lever i ved at videreudvikle på deres teknologi.

I dag tilbyder Stofa ikke kun tv, men leverer også bredbånd og telefon. De har sørget for at have en fremtidssikret teknologisk platform, der er baseret på både fiber og coax-kabel. I dag har Stofa 480.000 kunder, hvor de kan tilbyde et hurtigt og stabilt bredbånd, godt tv-indhold og telefoni til fornuftige priser. De har tilmed ofte nogle rigtig gode tilbud, som du kan få glæde af med en Stofa rabatkode. CupoConcept sørger for at samle de nyeste rabatkoder til dig, så du altid kan finde den her hos os. Vi vil gerne hjælpe dig med at spare så mange penge som muligt på dit nye internet, tv, eller mobilabonnement.

Lynhurtigt internet i hele Danmark

Hos Stofa kan du få dit nye internet til en super skarp pris. De har sørget for at kunne tilbyde bredbånd til alle dele i Danmark, sådan at alle kan få glæde af deres lynhurtige internet. Hos Stofa kan du bestille et bredbånd, hvor du helt selv vælger, hvor høj hastighed der skal være. Du kan vælge mellem:

  • 30 Mbit
  • 50 Mbit
  • 100 Mbit
  • 600 Mbit

Du vælger altså helt selv, hvilken hastighed du ønsker. Hvis du blot skal bruge internettet til at tjekke mails, læse avis, høre musik og andet, der ikke kræver det store dataforbrug, så er den mindste pakke klart noget for dig. Men hvis du gerne vil have den absolut hurtigste forbindelse, fordi du måske gamer meget, streamer mange film i høj kvalitet osv., så er den største pakke noget for dig.

Se de bedste kanaler med Stofa Tv

Hos Stofa kan du også få dine tv-kanaler fra, hvor du kan se de bedste og mest populære tv-kanaler. Du vælger selv din pakke, hvor du kan vælge en lille, mellem eller stor, der er Stofa’s standard løsninger. I pakkerne får du blandt andet DR1, TV2, TV3 og KANAL 5. Hvis du gerne vil have friheden til at vælge selv, så har Stofa også en løsning, der hedder “Stofa MitTv”. Her har du nemlig muligheden for selv at vælge de tv-kanaler, som du skal bruge. Du vælger frit mellem mere end 100 kanaler, og du betaler kun for de kanaler, som du har valgt.

Få et nyt mobilabonnement hos Stofa

Stofa er ikke kun en udbyder af bredbånd og tv, men hos dem, kan du også få dit mobilabonnement. Hvis du gerne vil skifte selskab over til Stofa, så har du muligheden for at vælge mellem 4 forskellige abonnementer. I alle deres abonnementer får du fri tale, SMS og MMS, samt et varierende antal af data til at roame i EU. Du vælger selv om du vil have deres basis-, lille-, mellem-, eller storpakke, hvor du kan vælge hvor meget antal GB data du har brug for. Du kan få alt lige fra 6GB til 80GB data, alt afhængigt af hvad du bruger internettet til og hvor meget.

Stabil fastnetforbindelse

Selvom det ikke er så populært længere at have en fastnettelefon, så er der stadig private såvel som virksomheder, der benytter sig af en fastnet telefon. Stofa har nemlig også en løsning til dig, der skal bruge en stabil telefonforbindelse. Hos Stofa kan du få en stabil telefonforbindelse, som kører over din bredbåndsforbindelse. Det er et meget billigere alternativ, end hvis du har en gammeldags forbindelse. Du får en langt bedre forbindelse, og du kan selvfølgelig sagtens beholde dit nuværende nummer.

Spar penge med en rabatkode til Stofa

Hos Stofa kan du få nyt internet, tv, mobil og fastnet til rigtig gode priser. De har nogle lynhurtige forbindelser og på samme tid er de super stabile, så du kan få mest muligt ud af dine tjenester hos Stofa uden afbrydelser. Stofa har ofte nogle super gode tilbud, som du kan benytte dig af med en Stofa rabatkode. Vi hos CupoConcept sørger for at samle den nyeste rabatkode til dig, så du kan få dine tjenester hos Stofa til en super skarp pris. Vi vil gerne hjælpe dig med at spare så mange penge som muligt, så sørg for at hent din rabatkode til Stofa her hos os, inden du foretager din betaling, så du kan få et super godt tilbud.

Slet Parkvej 5-7
8310 Tranbjerg
Danmark

TV og internet-rabatkoder

Er du på udkig efter tv og internet? Andre benyttede også disse rabatkoder.