AVIS rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
AVIS

AVIS rabatkode

Skal du leje en bil gennem Avis? Så kan du spare en masse penge, hvis du benytter en af vores rabatkoder her fra siden. Herunder finder du de Avis rabatkoder der tilbydes lige nu, og som du kan få glæde af. Her hos Cupoconcept sørger vi for, at der med garanti er en rabatkode du kan bruge, og vigtigst af alt, at de virker. Så hvis du gerne vil have rabat, så skal du bare trykke på den rabatkode på listen herunder, som du gerne vil gøre brug af, og så får du en kode vist.

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra AVIS

Tilbud
AVIS Rabatkode – Op til 40% rabat
AVIS Rabatkode – Op til 40% rabat

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

85
Vis tilbud Vis fordel Få vist AVISs rabat.
Tilbud
AVIS Rabatkode – 7 dage for 5 i Europa!
AVIS Rabatkode – 7 dage for 5 i Europa!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

66
Vis tilbud Vis fordel Få vist AVISs rabat.
Tilbud
Få gratis annullering på din booking
Få gratis annullering på din booking

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

4
Vis tilbud Vis fordel Få vist AVISs rabat.

Rabatkode til Avis

Vil du spare penge næste gang, du lejer bil hos Avis? Ved at bruge en rabatkode fra Cupoconcept, får du den bedste rabat, og kan dermed gøre et yderst godt køb. Rabatkoderne udskiftes indimellem, og det kan variere hvilke rabatter du kan få. Men én ting er sikkert, der er altid penge at spare med en Avis rabatkode.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Avis?

Når du skal leje din bil hos Avis, får du med en rabatkode en ekstra god pris. Alt afhængig af hvilken rabat- eller kampagnekode du bruger, kan det variere hvilket rabat du får, og hvordan du indtaster koden. Dog er det gældende for alle, at du indtaster din Avis rabatkode i forbindelse med booking eller betaling af din lejede bil. Før du kan bruge din www.avis.dk rabatkode, skal du selvfølgelig ind på deres hjemmeide, og vælge hvilken bil du skal bruge, hvornår du skal bruge den, og hvor du ønsker at afhente bilen. Det er virkelig enkelt og hurtigt at opnå en besparelse og få glæde af en rabat eller kampagne hos Avis.

Hvad kan man købe hos Avis?

Avis.dk er en virksomhed med udlejning af biler. De startede i 1946 med én udlejningsstation og kun 3 biler, hvorimod de i dag har mere end 5.000 steder med udlejning fordelt over 165 lande. Det er vigtigt, at du finder en bil, der passer til dine behov, og det kan Avis hjælpe dig med, når du lejer bil hos dem. De har udlejningsløsninger til enhver anledning, hvad end du skal på forretningsrejse eller familieferie, så finder de en løsning, der gør din tur så bekvem som muligt.

Du kan med garanti finde den bil der passer til dit behov, da du kan vælge mellem forskellige kategorier. De har helt almindelige personbiler, som er ideelle til en forretningsrejse eller familieferie, hvor der er plads til max. 5 personer. Du kan også leje en varevogn, som tilbydes i forskellige størrelser, hvis du har brug for mere plads til transportering, men max. er 2-3 personer med i bilen. Har du derimod brug for at transportere større ting, så er leje af en lastbil måske det rette for dig. De tilbydes på 8, 15 og 18 ton og kan lejes over både kortere og længere tid. Endeligt kan du også leje en minibus, som er perfekt til den store familie der skal på ferie eller til en gruppe venner, da der er plads til 5-9 personer. Du kan altså med garanti finde en bil, der matcher netop dine behov.

Du kan altid vælge mellem mange forskellige modeller og mærker, når du lejer en bil, så du får lige netop det, som du vil have. Derudover har du adgang til en masse information om bilen, så du er sikker på, at den lever op til dine forventninger. Dette er eksempelvis om der er manuelt- eller automatgear, hvor mange kufferter og personer der er plads til og om bilen har aircondition. Alt sammen information, som kan gøre din oplevelse meget bedre.

Hvor kan jeg afhente min Avis lejebil?

Uanset hvor i verden du har brug for at leje en bil, så kan det stort set altid lade sig gøre gennem Avis. Du finder deres udlejningsstationer i flere lande og storbyer i:

  • Europa
  • USA og Canada
  • Asien
  • Australien og Stillehavsområdet
  • Caribien
  • Latinamerika
  • Afrika
  • Mellemøsten

Så der er med garanti også et udlejningssted i nærheden af dig, eller hvor du er på ferie. Ofte har man brug for at kunne få adgang til en bil allerede, når man lander i lufthavnen. Dette har Avis heldigvis sørget for at du kan, så du ikke skal tænke på, hvordan du kommer hen og får fat i bilen, da den er klar til dig med det samme.

Du kan altid finde en Avis tilbud

Avis har altid gode tilbud og kampagner på forskellige biler, destinationer eller andet, så det er værd at holde øje med. Under fanen ”tilbud” kan du altid se, hvad der er tilgængeligt lige nu, som du kan få glæde af. Så er du heldig, kan du måske leje en bil til en rigtig god pris, og bruger du samtidig en af vores Avis rabatkoder, så bliver det altså ikke billigere.

Bliv medlem af Avis’ loyalitetsprogram og opnå fordele

Du kan helt gratis tilmelde dig Avis preferred loyalitetsprogram, hvor du får adgang til en række fordele. Disse indebærer blandt andet, at efter to udlejninger, får du en værdikupon på 15 €. Dertil kan du efter bare tre udlejninger, uden beregning få en værdikupon til en weekendudlejning. Derudover medfølger mange andre fordele, og jo mere du lejer gennem Avis, har du mulighed for at stige i medlemsniveau, og få adgang til endnu flere fordele. Hvis du henter Avis-appen og tilmelder dig, kan du altid have det fulde overblik og kontrol med dig på farten. Så kan du altid ændre eller opgradere din booking, og det kan gøres nemt og hurtigt.

Er det sikkert at handle hos Avis?

Avis er en stor og anerkendt virksomhed inden for biludlejning til enhver anledning, og du kan derfor trygt og sikkert leje din næste bil hos dem. Du kan have fuld tillid til Avis, og der er ingen skjulte gebyrer. Derudover kan du ændre i din reservation, og du kan altid afbestille alle udlejninger. Skulle du have spørgsmål til booking af bil eller andet, så kan du altid kontakte Avis.dk, og så bestræber deres medarbejdere sig på, at hjælpe dig så godt som muligt.