Homeshop

Homeshop rabatkode

Homeshop er et onlinebaseret byggemarked med flere tusinde varenumre. Deres er af så stor en størrelse, at det byder på noget for enhver. Derfor er du også sikret, at du kan finde noget, der falder i din smag. Dertil er det også et udvalg, der befinder sig på et prisniveau, hvor alle har råd til at være med. Til trods for, at en stor del af deres varer i forvejen kan købes til gode priser, er der dog stadig flere penge at spare med en rabatkode. Heldigvis er det nemt at finde en sådan rabatkode, da vi her på siden har udarbejdet en oversigt over Homeshop rabatkoder. Denne bliver endda opdateret med nye koder jævnligt.

tick

Fri levering ved køb over 3.000 kr.

tick

God kundeservice

tick

Pricerunner købsgaranti

Opdateret august 2020 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra Homeshop

Fordele
Homeshop Rabatkode – Få gratis fragt i dag!
Homeshop Rabatkode – Få gratis fragt i dag!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

342
Vis rabat Få vist Homeshops rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor kan jeg indtaste min Homeshop rabatkode?

  Du kan indtaste den direkte på betalingssiden på deres webshop.

 • Hvad betyder det, at Homeshop har Pricerunner købsgaranti?

  Det betyder kort fortalt, at dit køb sikres med op til 50.000 kr. hvis der skulle opstå et problem i forbindelse med dit køb. Det kræver, at du er medlem hos Pricerunner, hvilket er gratis.

Rabatkode til Homeshop

Hvad det betyder er, at du er havnet til det rette sted, hvis du er på udkig efter en rabatkode til Homeshop. Det er kun i meget få tilfælde, at du ikke kan finde en gyldig rabatkode herover. Er det tilfældet, er du dog i stedet sikret at kunne finde et link til de bedste Homeshop tilbud – og dem er der mange af hver eneste dag.

Hvor meget kan jeg spare hos Homeshop med en rabatkode?

At gøre brug af en rabatkode kan spare dig for mange penge. Det er dog svært at give et svar på, hvor meget du konkret kan spare. Det er der flere årsager til, men det skyldes primært, at der er forskel på de forskellige rabatkoder. Det betyder, at de giver rabat i en forskellig størrelse, og det kan være alt fra 5 % til over 30 %.

Ikke desto mindre, er du dog sikret, at du kan spare penge, når du benytte en rabatkode. Dertil bør det også nævnes, at du selv er herre over, hvor stort et beløb du ender med at spare. Det er du, da rabatkoderne ofte giver en procentvis besparelse af dit ordrebeløb. Jo mere du handler for, des mere vil du også kunne spare.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Homeshop?

Det er ikke svært at finde en gyldig rabatkode til Homeshop. Foruden dette er det tilmed også nemt at gøre brug af den. Derfor er du garanteret, at det er nemt at spare penge med en Homeshop rabatkode. Flere tror, at det er besværligt og tidskrævende at anvende en rabatkupon, men det er bestemt ikke tilfældet.

Er du i tvivl om, hvordan du får din Homeshop kuponkode indløst, skal du blot nedenstående guide. Den kan hjælpe dig fra start til slut, og er opstillet i et letlæseligt punktformat. Derfor er den overskueligt at følge.

Guide: Sådan bruger du din rabatkupon

 1. Når du skal indløse en Homeshop.dk rabatkode, er første skridt altid at finde dine produkter. Hvis du vil købe flere produkter, skal de alle være tilføjet til indkøbskurven, før du kan gå videre. Når dit sidste produkt er tilføjet, kan du i popup-vinduet klikke på ’Fortsæt til betaling’, for at komme videre
 2. Klikket på denne knap sender dig selvfølgelig videre til bestillings- og betalingsprocessen. Her skal du også indtaster din rabatkode. Det gør du i øverste del af højre kolonne, hvis du handler fra en PC. Her finder du et felt, der står ’Gavekort/kode’ ud for. I dette felt skal du skrive din rabatkode
 3. For at sikre, at du får din rabat, er det vigtigt, at din www.Homeshop.dk rabatkode skrives nøjagtigt, som den står skrevet her. Der skelnes nemlig mellem små og store bogstaver mv. Derfor er det lettest at kopiere koden, så du kan indsætte den direkte i feltet. Så er du sikker på, at den er korrekt
 4. Til slut skal du klikke på ’OK’-knappen til højre for feltet. Det er denne knap, der indløser koden. Efter at have indløst rabatkoden, er det muligt at se din rabat. Kan du ikke se, at du har fået en rabat, har du indløst en ugyldig rabatkode. I så fald skal du på jagt efter en ny

Hvad kan man købe hos Homeshop?

Homeshop er et dansk online byggemarked, der sælger alt fra byggematerialer til boligindretning. Derfor er du også garanteret, at det er et stort udvalg, der er at finde på deres webshop. Ikke nok med, at du kan købe alverdens byggematerialer, kan du også købe en ny grill, nyt el-værktøj eller nye havemøbler hos Homeshop.

Derfor er det svært at sætte Homeshop i en bås for, hvilken type webshop, der er tale om. Det beskrives dog bedst som værende et online byggemarked, som har valgt at udvide med andre produktkategorier. De har i højeste grad fokus på deres byggematerialer, men også grill, robotplæneklipper, værktøj mv. er i fokus.

Er det sikkert at handle hos Homeshop?

Du kan være helt roligt, når du handler hos Homeshop. Det er en stor forretning, der har eksisteret i mange år, og i løbet af de mange år har de serviceret mange tusinde kunder. Det kan du også se, hvis du tager et kig på deres profil på Trustpilot. Her har de nemlig fået positive anmeldelser fra mere end 5.000 af deres kunder.

Ud af de 5.000 anmeldelser, har hele 81 % af anmeldelserne fået fem stjerner. Det vidner om, at der er tale om en seriøs forretning, der både sælger gode produkter, har gode priser, og har en god service. Det vidner derfor også om, at du sagtens vil kunne handle hos Homeshop, og stadig have ro i maven, mens du venter.

Har de god kundeservice hos Homeshop?

Service er stort fokuspunkt for Homeshop. Derfor kan du nemt etablere kontakt med kundeservice, hvis du har spørgsmål. Du kan ringe eller skrive til dem i alle hverdage. Deres åbningstider er som følgende:

 • Man – Tor: 9.00 – 16.00
 • Fre: 9.00 – 15.00

Det er op til dig selv, om du skriver eller ringer til dem. Vil du have et hurtigt svar, er det dog bedst at ringe til dem. Dertil bør det også nævnes, at de driver et fysisk byggemarked, der er at finde på Vinkelvej 1 i 8620 Kjellerup. Her kan du også besøge dem, hvis du ikke ønsker at handle online.

Vinkelvej 1
8620 Kjellerup
Danmark