Wiggle rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
Wiggle

Wiggle rabatkode

At være i gang og aktiv kan være den bedste form for meditation for både krop og sind. Og hvis det at være aktiv skal være sjovt og spændende, kræver det, at man har det helt rette udstyr. Og lige præcis det finder du hos Wiggle. Her kan du handle alt, hvad du skal bruge af cykler, tilbehør til træning og kosttilskud. Wiggle forhandler produkter i god kvalitet og selv du, der er kræsen med dit udstyr, burde kunne finde noget, der falder i din smag. Men det betyder dog ikke, at du skal betale dyre domme for godt udstyr. Med en Wiggle rabatkode kan du nemlig spare mange penge.

Opdateret June 2024 af Lasse Jørgensen

Udvalgte rabatkoder fra Wiggle

Tilbud
Se det store udsalg hos Wiggle (Slutter snart)!
Se det store udsalg hos Wiggle (Slutter snart)!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

179
Vis tilbud Vis fordel Få vist Wiggles rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Tilbyder Wiggle nogle gange en rabatkode?

  Wiggle tilbyder løbende rabatkode og tidsbegrænsede kampagner. Hold øje med denne side for at se aktuelle rabatkoder.

 • Hvor meget koster leveringen hos Wiggle?

  Prisen for levering afhænger af hvor meget din ordre vejer. Du kan se prisen på levering på kurv-siden.

Rabatkode til Wiggle

Siden 1995 har Wiggle forhandlet cykler og tilbehør til mange glade cykelentusiaster rundt omkring i verden. Selvom Wiggle i starten kun havde fokus på cykler, forhandler de i dag et stort udvalg af andre produkter til mange forskellige sportsgrene. Her finder du blandt andet tøj og tilbehør til svømning, triatlon og fitness. Du kan få fingrene i alle de smarte ting til en god pris med en af vores Wiggle rabatkoder. Vi sørger for, at du hele tiden finder en, der er aktuel lige nu, så du kan spare penge, når du ønsker det.

Wiggle fører dig fra A til B

Det er vigtigt for Wiggle at kunne hjælpe dig frem og tilbage på en god måde. Hvad end du er mest til at cykle, gå eller løbe finder du alt, hvad du skal bruge til at komme fra A til B på mest effektiv vis. Mange, der bor i storbyer, er i dag afhængige af let transport, når de skal rundt i byen. Her nytter det ikke noget at tage bilen, da du let støder på bilfri zoner eller meget trafik.

Er det tid til at hoppe med på el-cykel-vognen og droppe bilen på de længere distancer? Så er også Wiggle stedet, hvor du skal lede efter den perfekte cykel. Her forhandler de nemlig et stort udvalg af smarte og kvalitetssikre el-cykler, der passer til enhver smag. Du finder også alt, hvad du skal bruge i udstyr til at komme rundt i byen på den mest behagelige og praktiske måde.

Få styr på dit udstyr

Dyrker du en sport, hvor det er nemt at komme til skade? Så er det helt rigtige sikkerhedsudstyr vigtigt for din sikkerhed. Det finder du hos Wiggle. Her er hjelme, der passer til dig, omend du cykler, står på ski eller dyrker motorsport. Wiggle ved, at den helt rigtige hjelm er vigtig for din sikkerhed og for din selvtillid, når du dyrker din sport. Det er nemlig også vigtigt, at din hjelm ser godt ud. Derfor finder du et stort udvalg af hjelme i forskellige modeller og farver hos Wiggle. Og med en www.wiggle.dk rabatkode kan du spare mange penge næste gang du skal invistere i sikkerhedsudstyr.

Det er ikke kun udstyr i form af hjelme, de sælger hos Wiggle. Her finder du også kropsbeskyttere indbygget i trøjer, knæbeskyttere, benskinner, shorts med skridtbeskyttere og meget mere. Du finder endda masker, der kan beskytte dig mod andre ting end styrt på en cykel. Der er altså mange ting at komme efter, når du skal købe sikkerhedsudstyr, hvis du handle hos Wiggle.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Wiggle?

Kan du også se fordelene ved at handle hos Wiggle? Det forstår vi godt. De har nemlig et stort udvalg af lækre produkter til træning eller transport. Og så er der også fordele, når det kommer til prisen. Med en Wiggle kuponkode kan du nemlig spare mange penge på dit køb på deres side.

Sådan bruger du en Wiggle rabatkode:

 1. Når du har fundet de ting, du gerne vil købe, tilføjer du dem til din kurv. Inde på din indkøbskurv finder du en oversigt over de ting, du er ved at købe.
 2. I højre side finder du et felt, hvor du kan indtaste den dk rabatkode, der passer til dit køb. I venstre side skal du vælge det land, du vil have dine ting sendt til.
 3. Tryk videre til bestilling. Her skal du indtaste din e-mail, hvis du ikke har en bruger hos dem. På næste side skal du indtaste resten af dine informationer.
 4. Nu er det blot at fortsætte dit køb ved at vælge din foretrukne leveringsform og betalingsmåde, og så er det op til Wiggle at klare resten.

Hvad kan man købe hos Wiggle?

Wiggle forhandler et stort udvalg af tilbehør til forskellige typer af sport. Her finder du både de ting, der er essentielle for din sport, som eksempelvis en cykel, men også hvad du skal bruge af tilbehør til at få mest ud af din sport.

Du finder altså udstyr til mange forskellige motionstyper:

 • Cykling
 • Svømning
 • Triatlon
 • Fitness
 • Løb

Og flere andre ting, der generelt passer til de fleste typer af sportsgrene.

Går du op i at spise korrekt, så du får mest muligt ud af din træning? Så kan du supplere din kost med sunde tilskud. Her finder du ting som energibarer, vitaminer, træningstape, tilskud til før eller efter træning og meget mere. Hos Wiggle får du en komplet pakke med alt, hvad du skal bruge til at få en sjov og effektiv træning. Og med et Wiggle tilbud kan du spare mange penge på dit køb.

Er det sikkert at handle hos Wiggle?

Er du generelt skeptisk, når det kommer til handel på nettet? Så kan du være sikker på, at du er i gode hænder hos Wiggle. Når du betaler med kort på deres hjemmeside, skal du verificere dit køb for at sikre, at dine oplysninger ikke kan blive misbrugt. Wiggle benytter en 3D-verificering, hvilket betyder, at du skal bekræfte dit køb enten med en kode på din telefon eller med dit NemID.

Hvis du ikke har lyst til at oplyse dine betalingsinformationer på Wiggles hjemmeside, så kan du også vælge at betale med PayPal. Når du betaler med PayPal er dine informationer nemlig i sikkerhed, og Wiggle kommer aldrig i kontakt med dine betalingsinformationer, da de er krypterede. Du kan derfor føle dig sikker ved et køb hos Wiggle.

Wiggle Ltd. 1000 Lakeside, Suite 310, Third Floor N E Wing,
Portsmouth, Hampshire
Storbritannien