Ivacy VPN rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
Ivacy VPN

Ivacy VPN rabatkode

Der er mange gode grunde til at bruge en VPN, når man surfer på internettet. Desværre er der rigtig mange, der vælger dem fra af forskellige årsager – enten er det fordi, de synes, at det er for dyrt at betale for en VPN eller også er det fordi de ikke mener, at de har brug for en VPN. Under alle omstændigheder, så er det vores klare anbefaling, at man få anskaffet sig en VPN hurtigst muligt. Et eksempel på en sådan er Ivacy; en af verdens bedste og mest brugervenlige VPN-tjenester, og med en Ivacy rabatkode kan du spare penge på den allerede i dag.

Opdateret June 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Ivacy VPN

Rabatkode
Spar 10% i Cyberweek (gyldig til d. 10 dec.)
Spar 10% i Cyberweek (gyldig til d. 10 dec.)

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Anvendt

412
Vis rabatkode Vis rabatkode Få vist Ivacy VPNs rabatkode.
Tilbud
Ivacy tilbud – Spar op til 86% på din VPN
Ivacy tilbud – Spar op til 86% på din VPN

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

388
Vis tilbud Vis fordel Få vist Ivacy VPNs rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er Ivacy VPN?

  Ivacy er en VPN-service, som er en form for krypteret internetforbindelse.

 • Kan jeg bruge en rabatkode når jeg handler hos Ivacy?

  Ja, du kan indtaste en Ivacy rabatkode ved bestilling af deres VPN-service.

Rabatkode til Ivacy

Hvis du gerne vil spare penge på en VPN fra Ivacy er du nemlig kommet til det helt rette sted. Vi har et bredt udvalg af Ivacy rabatkoder i oversigten her på siden, som giver dig muligheden for at skære noget af prisen på det månedlige abonnement til en VPN fra Ivacy.

Ligesom med en rabatkode til en webshop, hvor du kan købe tøj, er en Ivacy rabatkode en måde for dig at spare penge på den endelige betaling til det du køber hos Ivacy. Det foregår på den måde, at du vælger den VPN løsning, som du har brug for, gennemgår bestillingen og inden du betaler, sørger du for at rabatten bliver trukket ved brug af rabatkoden, som du har fundet her hos os.

Hvis du bliver i tvivl om, hvordan du skal gøre, kan du læse med videre her på CupoConcept, hvor vi senere vil forklare dig, hvordan du benytter dig af en Ivacy kuponkode, hvad en VPN er, og om det er sikkert at handle hos den internationale udbyder af VPN løsninger.

Derfor skal du bruge en VPN

VPN står for Virtual Private Network, og er en måde hvorpå, du kan øge din sikkerhed og anonymitet, når du surfer på nettet. Længe har det kun været IT-tekniske personer, der har gjort brug af VPN’er, men i takt med, at flere og flere bliver opmærksomme på digital overvågning, er der øget efterspørgsel på gode VPN løsninger.

En af disse er naturligvis Ivacy, hvor du med en Ivacy.com rabatkode kan spare mange penge på den anonymitet, som følger med en VPN. Det foregår gennem det man kalder en krypteringstunnel, som skjuler din IP-adresse, hvilket er med til at reducere risikoen for, at dine handlinger på nettet kan spores tilbage til dig.

Det har naturligvis en række fordele; blandt andet bliver du et sværere mål for hackere og andre svindlere, da deres tid er bedre brugt på personer, der ikke gemmer sig bag en VPN. Men du får også mulighed for at omgå lokationsbaserede restriktioner på forskellige hjemmesider. Vil du eksempelvis gerne se en tv-serie, der kun er tilgængelig på den amerikanske Netflix eller vil du se japansk anime? Så kan du med en VPN gøre dette, da det vil fremstå som om du kommer fra USA eller et hvilket som helst andet land.

Øget sikkerhed og adgang til mere indhold; der er praktisk talt ingen grund til ikke at købe adgang til en VPN – især når man samtidig kan spare penge med en Ivacy rabatkode.

Hvordan bruger man en Ivacy rabatkode?

Har du fundet en rabatkode i oversigten over Ivacy rabatter, som du gerne vil gøre brug af? Så er du allerede godt på vej til at spare penge på din nye VPN. Det er heldigvis både nemt og ligetil at indløse besparelserne, når du handler på Ivacy, men vi har alligevel lavet en guide, hvis du skulle være i tvivl:

 1. Vælg en Ivacy kuponkode fra oversigten
 2. Gå ind på ivacy.com
 3. Vælg hvilken type abonnement du gerne vil have på din VPN
 4. Indtast din e-mailadresse, som også bliver den, der er tilknyttet til din VPN konto
 5. Tilvælg eventuelle tilvalgsprodukter
 6. Vælg din betalingsmetode
 7. Indtast din Ivacy rabatkode i feltet ”Please enter coupon code” og klik ”Apply”
 8. Indtast betalingsoplysninger og klik ”Proceed to payment”

Det er hurtigt overstået, og du får med det samme adgang til din nye VPN, så du kan se den serie i USA og i øvrigt også føle dig sikker på nettet.

Hvad kan man købe hos Ivacy?

Ivacy er en af verdens førende leverandører af brugervenlige og sikre VPN’er, som kan bruges af alle. Samtidig har de en fornuftig pris, hvilket gør det overskueligt for de fleste at beskytte sig selv, når de surfer på nettet.

En VPN er en VPN, hvorfor du ikke kan købe forskellige grader af deres løsning. I stedet kan du vælge om du vil betale ugentligt, månedligt, årligt eller hver andet år. Jo længere tid du binder dig ad gangen, jo mere kan du spare. Samtidig kan du benytte dig af en www.ivacy.com rabatkode, og spare endnu flere penge – ligegyldigt hvilket betalingsinterval du vælger.

Nu sagde vi, at du ikke kan købe forskellige grader af en VPN, men du kan tilføje nogle ting, som øger din anonymitet og sikkerhed på internettet. Det gælder eksempelvis en dedikeret IP til din VPN og muligheden for det man kalder Port Forwarding. Hvis ikke du allerede nu ved, at du har brug for disse, så behøver du ikke at bekymre dig om dem.

Du er nemlig rigeligt fint dækket af Ivacy VPN, som blandt andet byder på:

 • Beskyttelse mod malware
 • 256-Bit Kryptering
 • P2P support
 • Adgang til mere end 1.000 servere rundt omkring i verden
 • Ingen logning af din internetaktivitet
 • IPsec & IKEV protkoller
 • Og meget mere

Er det sikkert at handle hos Ivacy?

Som udbyder af en VPN forstår Ivacy, om nogen, at online sikkerhed er vigtigt. Derfor kan du være helt tryg ved at handle på deres hjemmeside, hvor du med en Ivacy rabatkode hurtigt, nemt og billigt kan komme i gang med at beskytte dig selv på internettet.

Udover at deres hjemmeside er krypteret og sikret med et SSL-certifikat, kan Ivacy også prale af hele 4,8 ud af 5 stjerner på Trustpilot, og at de er blevet anbefalet af store medier som eksempelvis ProPrivacy, Comparitech, PCWorld og VPN Ranks.

Du kan altså være helt tryg ved at gøre brug af et Ivacy tilbud fra oversigten her på siden.

38 Beach Road #29-11
South Beach Tower
Singapore

Computer og tilbehør-rabatkoder

Er du på udkig efter computer og tilbehør? Andre benyttede også disse rabatkoder.