Legen rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
Legen

Legen rabatkode

Hvem vil ikke gerne forkæle sit barn med nyt, spændende legetøj? Eller samle familien om et sjovt og udfordrende brætspil? Med vores Legen rabatkoder kan du få fat i alverdens sjove spil og legetøj uden at sprænge dit budget. Du sparer nemlig mange penge ved at bruge en af de aktuelle rabatkoder, som vi præsenterer dig for her på siden. Oplev en verden af sjovt legetøj og spar samtidig penge på dit køb.

Opdateret June 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Legen

Rabatkode
5% på hele shoppen lige nu – Eksklusiv rabatkode!
5% på hele shoppen lige nu – Eksklusiv rabatkode!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

247
Vis rabatkode Vis rabatkode Få vist Legens rabatkode.
Tilbud
Få et gratis LEGO-sæt – tilmeld nyhedsbrev!
Få et gratis LEGO-sæt – tilmeld nyhedsbrev!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

179
Vis tilbud Vis fordel Få vist Legens rabat.
Tilbud
Spar op til 50% på massere af legetøj – TILBUD
Spar op til 50% på massere af legetøj – TILBUD

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

148
Vis tilbud Vis fordel Få vist Legens rabat.
Tilbud
Spar op til 20% på nyheder
Spar op til 20% på nyheder

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

94
Vis tilbud Vis fordel Få vist Legens rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor kan jeg indtaste min Legen rabatkode?

  Du kan nemt indtaste din rabatkode på checkout-siden, hvor du også skriver dine øvrige oplysninger.

 • Er det muligt at afhente sin ordre fra Legen selv?

  Ja, du kan afhente din ordre fra Legens lager i Tørring. Husk at vælge leveringsmetoden “Afhentning i Tørring” i checkout.

Rabatkode til Legen

Det kan hurtigt blive dyrt, når du vil forkæle dig selv, dit barn eller din familie med nye oplevelser til hjemmet. Hvad end det er nyt legetøj til den mindste eller sjov og spas til hele familien, finder du det hos Legen. Med en Legen kuponkode kan du tage del i alt det sjove. Du sparer nemlig mange penge på dit køb og kan med god samvittighed glæde familien med nye, sjove spil.

Spil til hele familien

Hos Legen finder du ikke kun legetøj til de mindste i familien. Her finder du også spil og legetøj, som er egnet til unge og voksne i alle aldre. Under Fun & Games har Legen samlet et hav af spændende brætspil og udfordrende tankespil, som kan samle hele familien til en hyggelig stund rundt om sofa- eller spisebordet.

Den populære webshop byder også på et bredt udvalg af LEGO-sæt, der især egner sig til den æstetiske samler, der sætter pris på en udfordring og et smukt og anderledes stykke pynt i hjemmet. Bruger du en Legen rabatkode, kan du få rabat på sjove ting til hele familien.

Oplev en verden af fortryllende LEGO-sæt

Legen åbner op for en ny verden af spændende LEGO. De har nemlig valgt at fokusere på de populære klodser, og har, ifølge dem selv, Danmarks største udvalg af LEGO. Her finder du altså et kæmpe udvalg af spændende LEGO-sæt, som du kan give dig i kast med. Det er nemt at filtrere baseret på aldersgrupper, så du hurtigt kan finde den optimale LEGO pakke til dig selv eller dine børn.

Har Legen ikke det sæt, du gerne vil have? Så hjælper de gerne med at finde lige netop det, du søger. Du skal blot kontakte deres søde kundeservice, som sidder klar til at hjælpe med store og små problemer.

Opnå unikke fordele med Legens kundeklub

Bliv en del af Legens kundeklub og få nyheder omkring nye og spændende produkter. Tilmelder du dig nyhedsbrevet, får du mange fordele, når du handler hos Legen. Her vil du modtage eksklusive tilbud på produkter, få personlige rabatter, blive informeret når nye produkter kommer på shoppen og meget mere.

Du vil også blive informeret om Legen tilbud og få mulighed for at deltage i aktuelle konkurrencer, som kun er tilgængelige for medlemmer samt en lang række andre fordele.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Legen?

Det er nemt og sikkert at handle hos Legen. Den største udfordring er at begrænse antallet af produkter, som man ender med at købe. Bruger du en Legen.dk rabatkode, kan du spare mange penge, og så er det super nemt.

Find herunder en guide til at anvende en rabatkode på Legen.dk:

 1. Vælg mellem de mange sjove produkter hos Legen. Når du har føjet dem til din kurv, går du videre til bestilling.
 2. Her indtaster du først dine oplysninger. Nederst på siden, kan du indtaste din www.legen.dk rabatkode i et felt, der er dedikeret til netop dette.
 3. Herefter vælger du betalingsmetode og leveringsform. Så er det blot med at bekræfte din bestilling og afvente levering.

Legen-rabatkode

Hvad kan man købe hos Legen?

Hos Legen finder du et stort udvalg af legetøj til børn og barnlige sjæle. Legen er en online forhandler, der er et godt alternativ til de fysiske forretninger, du finder rundt omkring. De er nemlig ikke begrænsede af plads og kan derfor tilbyde et stort sortiment af varer.

Her finder du mærker som:

 • LEGO
 • Playmobil
 • BRIO
 • Gravi Trax

Og alverdens produkter fra en lang række af andre mærker i høj kvalitet.

Her er legetøj til den mindste, samleobjekter til familiens samler, og spil, der kan samle hele familien. Hos Legen kan du få fat i alle mulige lækre produkter. Og med en Legen.dk rabatkode bliver du forkælet med gode rabatter.

Legen-forside2

Er det sikkert at handle hos Legen?

Når du handler hos Legen, er du i gode hænder. De er nemlig e-mærket. Det betyder, at deres leveringsmetoder, informationsbehandling, retur- og reklamationsregler og meget andet overholdes på korrekt vis. Når du betaler hos Legen, er dine betalingsinformationer sikkert opbevaret, og dine penge bliver først trukket, når din ordre afsendes.

Legens mange positive anmeldelser fra forrige kunder fortæller også, at du er i trygge hænder, når du handler på siden.

Med et SSL certifikat er webshoppen også krypteret, hvilket betyder, at du ej heller behøver at bekymre dig om, hvorvidt hackere eller lignende får adgang til dine data, når de overføres fra din computer til webshoppen. Ergo kan du trygt benytte din Legen rabatkode allerede i dag.

Vejlevej 15
7160 Tørring
Danmark