Stofgiganten

Stofgiganten rabatkode

Er du vild med at sy og strikke, så har du sikkert også brug for nogle flere materialer engang imellem. Hos Stofgiganten kan du finde et stort og varieret sortiment af stof og sytilbehør. De har alt, du skal bruge, så du kan få syet lige det, som du vil. Hos Stofgiganten kan du bl.a. finde strikke- og hækletilbehør, stirkkepinde, sytråd og metervarer. Har du lyst til at lære noget nyt, så har Stofgiganten også en række opskriftsbøger. I disse bøger kan du lære mange nye ting, som du kan sy, strikke eller hækle. Du kan fx lære at hækle nogle hyggetæpper, hækle dyr, og finde nogle broderiprojekter. Der er rigtig mange muligheder, og du får det til en fordelagtig pris hos Stofgiganten. De har ofte nogle vilde tilbud, hvor du kan bruge en Stofgiganten rabatkode. Du kan finde din rabatkode hos CupoConcept, hvor du så får rabat på dine produkter. Du kan altså spare rigtig mange penge hos Stofgiganten.

tick

Fri fragt v. køb over 500 kr.

tick

Sikker betaling

tick

Hurtig levering

Opdateret august 2020 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Stofgiganten

Fordele
Stofgiganten rabatkode – Få gratis fragt på din ordre
Stofgiganten rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

83
Vis rabat Få vist Stofgigantens rabat.
Fordele
Stofgiganten rabatkode – Spar lige nu op til 35% på udsalg
Stofgiganten rabatkode – Spar lige nu op til 35% på udsalg

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

74
Vis rabat Få vist Stofgigantens rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor kan jeg indtaste min Stofgiganten rabatkode?

  Du kan nemt indtaste din rabatkode direkte i indkøbskurven.

 • Hvad koster leveringen hos Stofgiganten?

  Leveringsprisen i Danmark er 35 kr. uden omdeling. Ønsker du omdeling, koster dette 19 kr. ekstra. Der er desuden fri fragt v. køb over 500 kr.

Om Stofgiganten

Stofgiganten er specialister i deres produkter. De elsker alt indenfor strikke- hækle- og syverden, hvor de tilbyder de rette produkter til fornuftige priser. Hos Stofgiganten kan du også hente inspiration til syningen, da de har et bredt udvalg af snitmønstre hos dem. Derudover har de nogle kreative bøger, så du kan komme i fuld gang med at lære nogle nye ting. Stofgiganten har nøje udvalgt deres sortiment, og du finder et af de bedste udvalg her hos dem. Husk også, at du kan gøre dit køb rigtig billigt hos Stofgiganten med en Stofgiganten rabatkode, så du kan få råd til lidt mere.

Find strikkepindene frem og vær kreativ

Skal du til at være rigtig kreativ med dine strikkepinde, og vil du gerne strikke eller hækle noget nyt, så kan du finde en masse brugbare ting hos Stofgiganten. Her hos dem finder du et bredt og varieret sortiment i webshoppen. Du finder mange brugbare ting til dit håndværk, så du kan få lavet lige det, som du vil. Inde på deres hjemmeside finder du nogle kategorier som:

 • Bøger og hæfter
 • Broderi
 • Bånd
 • Hæklenåle
 • Kits
 • Metervarer
 • Snitmønstre
 • Strikke- og hækletilbehør
 • Strikkepinde
 • Sytilbehør
 • Sytråd

Du kan finde hvad som helst, som du skal bruge, når du skal igang med at være kreativ. Stofgiganten har udvalgt det allerbedste til dig i høj kvalitet. Du kan også give den perfekte gave til en du holder af. Du kan nemlig give et gavekort, hvis du ikke helt ved hvad du vil give. Så kan vedkommende nemlig selv bestemme Stofgiganten.

Spar penge med en rabatkode til Stofgiganten

Vi sørger for at du kan spare så mange penge som muligt hos Stofgiganten. Vi har nemlig altid de nyeste rabatkoder hos os, hvor du skal benytte en Stofgiganten rabatkode for at få produkterne til en vanvittig god pris. Det er altid rart at kunne spare penge, og det hjælper vi dig gerne med! Hent din rabatkode til Stofgiganten hos os, og gør et kæmpe kup når du skal købe nyt strikkegrej.

Snedkervej 17
6710 Esbjerg V
Danmark

Kreativ hobby-rabatkoder

Er du på udkig efter kreativ hobby? Andre benyttede også disse rabatkoder.