Fitnessbutikken rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Fitnessbutikken

Fitnessbutikken rabatkode

Hvis du er en rigtig fitnessnørd, eller en der gerne vil styrke sin krop endnu mere, og du leder efter noget billigt fitnessudstyr, så skal du da tjekke Fitnessbutikken ud! Du kan finde en masse lækkert fitnessudstyr til bl.a. styrketræning, kredsløbstræning, genoptræning og yoga. Selv hvis du helst vil træne derhjemme, så har Fitnessbutikken også sørget for at det kan lade sig gøre. Fitnessbutikken er en online webshop, der er fyldt med populære brands såsom Adidas, Everlast, Reebok og MedicSport. De har en masse forskelligt udstyr, som d du kan vælge mellem, og som passer efter den form for træning, du behøver eller kan lide. Du kan få et tilbud hos Fitnessbutikken ved at få fat i en Fitnessbutikken rabatkode her hos CupoConcept. Vi har løbende rabatkoder, som du kan benytte dig af, så sørg for at hold øje inden du handler hos Fitnessbutikken, så du kan spare nogle ekstra penge.

Opdateret May 2024 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra Fitnessbutikken

Tilbud
Fitnessbutikken rabatkode – Spar lige nu op til 45% på udsalg
Fitnessbutikken rabatkode – Spar lige nu op til 45% på udsalg

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

88
Vis tilbud Vis fordel Få vist Fitnessbutikkens rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor indtaster jeg min rabatkode hos Fitnessbutikken?

  Du kan nemt indtaste din rabatkode direkte i højre side af checkout.

 • Hvor lang er min returret hos Fitnessbutikken?

  Du har altid 30 dages returret når du handler hos Fitnessbutikken.

Fitnessbutikken bruger professionelle leverandører

Fitnessbutikken blev etableret i år 1992, hvor de startede ud med to fysiske butikker i landet. Deres mål var at sælge kvalitetsudstyr til folk der gerne ville træne derhjemme. Fitnessbutikken havde hurtigt en stor success, men da internettet slog igennem, valgte de at lukke deres butikker og fortsætte med webhandel i stedet for. Ved at de gik på internettet, kunne de nu spare nogle flere penge, fordi de ikke længere skulle bruge udgifter på husleje til butikkerne samt dekorationer. De kunne altså bevare deres høje kvalitet af fitnessudstyr til en lavere pris, som gør dem til en rigtig god webbutik at handle hos. Fitnessbutikken har især fokus på hjemmetræning og de har aftaler med rigtig mange professionelle leverandører af kendte mærker. Nogle af deres forhandlere er MedicSport, LivingSport og ProTerapi. MedicSport er en forhandler af fitnessudstyr, ProTerapi er en forhandler af udstyr indenfor fysioterapi og genoptræning, hvor LivingSport forhandler alt det gode fitnessudstyr til din hjemmetræning. Fitnessbutikken har ikke kun fokus på hjemmetræning, da de også sagtens kan levere fitnessløsninger til firmaer, foreninger, kollegier eller fitnesscentre. Fitnessbutikken er de eneste leverandører i hele Danmark, der sælger udstyre fra Reebok Fitness. Reebok Fitness er verdens største fitness brand – og det ved Fitnessbutikken udemærket godt, som viser at de virkelig har et hold af medarbejdere, der ved en del om fitness. Du kan få dit hjemmetræningsudstyr med rabat, hvis du får fat i en rabatkode til Fitnessbutikken gennem CupoConcept.

Kæmpe udvalg hos Fitnessbutikken af kendte brands

Fitnessbutikken har et meget stort sortiment af udstyr til både styrketræning, yoga, funktionel, kredsløb og genoptræning. De lægger stort fokus på at du kan træne derhjemme, og at du kan få alt det du lige mangler til den form for træning, du skal have. Du kan også sagtens købe træningsudstyr, som du skal bruge i dit fitnesscenter, men hvis du helst vil træne derhjemme, er der en kæmpe mulighed for dette ved at få fingrene i det super gode træningsudstyr hos Fitnessbutikken. Hvis du vil dyrke noget kredsløb, så kan du bl.a. få fat i et bordtennisbord, crosstrainer eller et super smart løbebånd. Er du mere til styrke, så ville kettlebells, håndvægte og træningsbænke måske være noget for dig. Derudover findes der også funktionel træning, yoga og pilates og genoptræning på deres webshop. Herunder kan du finde en masse godt udstyr lige til din træningsform. Hvis du tager et kig på deres hjemmeside, så kan du fx finde:

 • Bumper Plates
 • Gym Rings
 • Medicinbolde
 • Hulahopringe
 • Sjippetov
 • Træningsmåtter
 • Stepbænke
 • Body Bars
 • Elastikker
 • Mave- og Rygtræner
 • Yogamåtte
 • Siddepuder
 • Kondicykler

Fitnessbutikken har et kæmpe udvalg, og deres hjemmeside er delt op i kategorier, sådan at det gør det super nemt for dig at finde det udstyr, som ville passe bedst til din træningsstil. Du synes måske at det hele lyder ret dyrt, hvis du skal have fat i en masse træningsudstyr, men med en Fitnessbutikken rabatkode, kan du gøre det billigere og spare nogle penge. CupoConcept samler de rabatkoder som vi finder, og dem lægger vi op på vores side til dig, som du kan bruge inden dit næste køb hos Fitnessbutikken.

Køb ekstra billigt træningsudstyr fra Fitnessbutikkens demokategori

Du kan gøre din handel endnu billigere hos Fitnessbutikken ved at shoppe i deres demokategori. Her finder du forskellige maskiner, der er brugt til forskellige marketings aktiviteter, eller maskiner der er kommet retur fra andre kunder. Maskinerne er i ny stand, men du får dem stadig til en billigere pris. Du kan få dig nogle billige crosstrainere, løbebånd, kondicykler eller romaskiner. Så hvis du leder efter nogle gode maskiner til din træning derhjemme, så skal du helt klart kigge i denne demokategori.

Ekstra tilbud på træningsmaskiner og træningsudstyr

Du leder måske efter det helt rigtige tilbud, og det kan du også sagtens finde Fitnessbutikkens hjemmeside. De har nemlig en helt særlig tilbuds-kategori. Her finder du et samlet overblik over alle de produkter der er på tilbud lige nu. Hvis du skal have dig en ny romaskine, en motionscykel eller en kropsanalysevægt, så er der ofte store tilbud i tilbuds-kategorien. Du kan ofte finde et tilbud helt op til 45% rabat, så uanset om du leder efter noget udstyr til din genoptræning, styrketræning eller en træningsmaskine til dit hjem, så er der gode chancer for, at du kan finde det på tilbud hos Fitnessbutikken.

Spar en masse penge når du handler hos Fitnessbutikken

Fitnessbutikken har en masse gode tilbud og rabat på deres hjemmeside, men CupoConcept kan gøre dit køb endnu billigere. Rabatkoder er altid godt at bruge, når du gerne vil spare nogle ekstra penge, især hvis du går og mangler noget nyt træningsudstyr her og nu, men måske ikke lige har de store penge til købet. Med en Fitnessbutikken rabatkode, som du finder her hos CupoConcept, er der ofte endnu store besparelser at hente. Det kan være noget ekstra rabat eller måske fri fragt. Vi holder altid øje efter en rabatkode, og vi stræber efter at være de hurtigste til at få dem lagt op på siden. Når vi så finder en rabatkode til Fitnessbutikken, så kan du helt gratis benytte dig af den, inden du køber hos Fitnessbutikken.

Industriparken 25
2750 Ballerup
Danmark