Marcus rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
Anbefalet Marcus

Marcus rabatkode

Opdateret June 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Marcus

Tilbud
Spar 5% på hele din ordre på Marcus.dk
Spar 5% på hele din ordre på Marcus.dk

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

1216
Vis tilbud Vis fordel Få vist Marcuss rabat.
Tilbud
Spar op til 50% på Marcus-produkter
Spar op til 50% på Marcus-produkter

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

592
Vis tilbud Vis fordel Få vist Marcuss rabat.

Marcus er mange mænds foretrukne tøjforhandler – og med god grund. Marcus er bl.a. kendt for at føre et stort udvalg af trendy og velsiddende modetøj til mænd i en bred aldersgruppe. For at sætte prikken over i’et kan forhandleren byde på priser, hvor alle – såvel unge fyre som modne mænd – kan følge med.

Vil du gerne spare lidt ekstra på din ordre, så kan du med fordel bruge en Marcus rabatkode. Er det netop en rabatkode til Marcus, du er på udkig efter, så har du gjort klogt i at besøge CupoConcept. Vi kan nemlig med stor sandsynlighed forkæle dig med både rabatkoder og andre rabatter. Dyk selv ned i rabatoversigten og bliv klogere på de aktuelle rabatmuligheder.

Gør en god handel med din Marcus rabatkode i dag

Marcus har lige siden opstarten tilbage i november 1993 langet tonsvis af herretøj over disken. Det har de ikke kun gjort fra deres fysiske butikker, der bl.a. er at finde i Aalborg, Esbjerg, Viborg og Randers, men også via deres brugervenlige webshop. Hvad end du handler online (på webshoppen) eller offline (i en butik), er du garanteret en god handel.

Marcus er prismæssigt på niveau med forhandlere som TeeShoppen og 2trendy, så er du på udkig efter moderne herretøj til favorable priser, så kan du med fordel vælge en af disse forhandlere.

Marcus ér en prisvenlig tøjforhandler, men det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan spare en ekstra skilling. Hvis du anvender en rabatkode til Marcus fra vores oversigt, så er det ikke usandsynligt, at du vil kunne spare et sted mellem 5 og 20 % på din ordre.

Sådan bruger du din Marcus rabatkode:

 1. Kopier en rabatkode fra CupoConcept (så du nemt kan indsætte den senere)
 2. Besøg Marcus.dk via linket
 3. Klik på Shop
 4. Dyk ned i det kæmpe udvalg af herretøj (du kan finde det ønskede tøj ved at bruge filtreringsmulighederne – sortér bl.a. efter kategori, mærke, størrelse etc.)
 5. Læg de ønskede varer i kurven
 6. Klik på Gå til kurv
 7. Indsæt din rabatkode i rabatkodefeltet (under teksten BRUG GAVEKORT, TILGODEBEVIS ELLER RABATKODE)
 8. Klik på Aktivér
 9. Glæd dig over, at du lige har fået rabat på din ordre

Bogmærk siden og find en rabatkode til Marcus med ét klik

CupoConcept er din glade leverandør af rabatkoder til Marcus. Du har i hvert fald altid mulighed for at besøge denne underside, når du vil skabe dig et overblik over aktuelle rabatmuligheder.

Øverst på siden finder du en rabat- og tilbudsoversigt, hvor vi har oplistet de rabatkoder og tilbud, der gør sig gældende lige nu. Der er tale om rabatkoder og tilbud, som du frit kan benytte dig af. Skulle der mod forventning ikke være nogen rabatter eller tilbud lige nu, så kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du er også meget velkommen til at bogmærke undersiden, så du kan vende tilbage med ét klik. Det er sandsynligt, at der inden for nær fremtid vil blive oprettet nye rabatkoder til Marcus. Når det sker, så skal vi nok være på pletten.

Marcus er meget mere end bare en tøjbutik

”Marcus – er det ikke bare en herretøjsforretning som så mange andre?”

Nej, spørger du Marcus selv eller nogle af deres mange kunder, så er Marcus mere end bare en tøjbutik.

Marcus hører efterhånden til blandt nogle af de ældre tøjbutikker. Marcus har nemlig eksisteret siden november 1993, hvor virksomheden åbnede deres første forretning i Randers. Siden 1993 er det blevet til mange flere butiksåbninger, ligesom virksomheden er kommet online med deres velbesøgte webshop.

Marcus (med sloganet Style Matters) er efterhånden blevet synonym med trendy herretøj. Det er i hvert fald svært at komme udenom denne forhandler, når behovet for nye bukser, strømper eller t-shirts melder sig for stilbevidste mænd.

Fordele: Derfor skal du handle hos Marcus

Marcus udmærker sig på rigtig mange parametre. Nedenfor kan du læse om nogle af grundene til at shoppe herretøj hos Marcus:

 • Marcus byder på 100 dages returret (i stedet for de lovpligtige 14 dage)
 • Altid gratis afhentning (i butik)
 • Hurtig levering til hele landet
 • Du er garanteret gode priser og rabatter hos Marcus
 • Mange fysiske butikker (en fordel for dig, der gerne vil prøve tøjet inden køb)
 • Mulighed for at få 5 % i bonus på alle køb (ClubMarcus)
 • Kæmpe udvalg af trendy tøj til både mænd og unge fyre

Kan du komme på bare én god grund til ikke at handle hos Marcus?

Disse produkter og mærker kan du købe hos marcus.dk

Marcus har et stort udvalg, jaså, men hvilke produkter og mærker kan de i virkeligheden byde på? Det har vi undersøgt, så ønsker du at blive lidt klogere på Marcus’ udvalg, så læs videre.

Kort og godt sælger Marcus alt til herregarderoben. Det gælder ikke kun praktiske beklædningsgenstande som strømper og underbukser, men også moderigtige jeans, sweatshirts, skjorter, t-shirts, cardigans og meget andet til såvel hverdag som fest. Der er også rig mulighed for at få opgraderet sommergarderoben med moderigtige shorts, knickers, polobluser og andet uundværligt sommertøj.

Marcus er også hoppet med på klimabølgen og fører derfor et flot udvalg af bæredygtige styles. Ønsker du derfor at købe herretøj med god samvittighed, så har du rig mulighed for det hos denne forhandler.

Marcus forhandler bl.a. herretøj fra følgende mærker:

 • Marcus (eget brand)
 • Vito (eget brand)
 • Guys & Soul (eget brand)
 • Gnious (eget brand)
 • Just Junkies
 • Superdry
 • Minimum
 • Kronstadt

Der er helt overordnet tale om herretøjsmærker, der befinder sig i mellemprisklassen. Ønsker du derfor at købe moderne tøj uden at blive ruineret, så er du i gode hænder hos Marcus.

Hvem er Marcus’ målgruppe?

Marcus har en relativ bred målgruppe. Marcus henvender sig nemlig til mænd i flere forskellige aldersgrupper. Hovedfokus er dog den unge målgruppe, hvilket også forklarer, hvorfor de fleste af Marcus’ kunder er under 30 år.

Marcus er f.eks. en af de butikker, som mange konfirmander besøger, når der skal købes tøj, sko og accessories til den store konfirmationsfest og selvfølgelig blå mandag. Ofte laver forhandleren både kataloger og events med fokus på konfirmationstøj.

Du er som udgangspunkt i Marcus’ målgruppe, hvis du sætter pris på at kunne købe velsiddende, holdbart og trendy tøj, der ikke koster en mindre bondegård. Marcus forhandler tøj i mange forskellige stilarter, størrelser og materialer, så de har helt sikkert også nogle styles, der matcher dine ønsker.

Marcus har også en lang række fysiske butikker

Marcus.dk (altså selve webshoppen) er ikke det eneste sted, du kan købe moderne herretøj fra denne forhandler. Marcus har også en række fysiske butikker i hele Jylland. Er du derfor bosat i Jylland, så er det meget tænkeligt, at der ligger en Marcus butik tæt på dig.

Marcus har efterhånden lukket en række af deres butikker, men i skrivende stund er der stadig rig mulighed for at se og prøve deres tøj i virkeligheden. De tilbageværende butikker lever nemlig i bedste velgående, så foretrækker du af en eller anden grund at handle i en fysisk butik, så kan du sagtens gøre det.

Marcus har fysisk(e) butik(ker) i følgende byer:

 • Aalborg
 • Esbjerg
 • Herning
 • Hjørring
 • Hobro
 • Randers
 • Silkeborg
 • Skagen
 • Viborg

Du finder kontaktinfo og åbningstider for de forskellige butikker på Marcus’ hjemmeside. Her vil du også kunne finde svar på, hvem der er butikschef i de forskellige butikker.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Marcus?

Hvordan du kommer i kontakt med Marcus afhænger først og fremmest af, om du ønsker at kontakte en fysisk butik eller webshoppen (hovedkontoret). Ønsker du kontakt til en specifik butik, så skal du klikke på Butikker, hvorefter du skal klikke på den givne by på listen. Herefter vil du blive præsenteret for en række kontaktoplysninger.

Vil du gerne kontakte kundeservice, så skal du sende en mail til [email protected]. Det kan du f.eks. gøre, hvis du har spørgsmål til Marcus’ produkter, din ordre, leveringstid eller noget helt fjerde. Marcus og deres fantastiske kundeserviceteam sidder klar til at hjælpe dig.

Marcus rabat: Du kan spare op til 77 % på herretøj

Marcus er altid garant for gode tilbud. Det gælder både i deres fysiske butikker såvel som online. Handler du online, så skal du klikke på Sale i menuen. Så bliver du nemlig ført ind på en side, hvor der er oplistet et væld af gode tilbud på herretøj.

I skrivende stund kan du spare op til 77 % på moderigtige styles, ligesom der er mange rabatter lydende på mellem 10 og 50 %.

I nogle tilfælde vil du rent faktisk kunne kombinere de gode tilbud med en Marcus rabatkode. På den måde vil du kunne få f.eks. 5 eller 10 % rabat oveni den eksisterende rabat. Det lyder ikke helt dårligt, vel?

Hvorfor virker min rabatkode ikke?

Har du fundet en rabatkode til Marcus, der tilsyneladende ikke virker, så kan du med god grund undersøge, hvad det kan skyldes.

Uden at kende rabatkoden og vilkårene kan vi selvfølgelig ikke give dig et eksakt svar på, hvorfor den givne rabatkode ikke virker. Til gengæld kan vi komme med nogle kvalificerede bud på, hvad problemet skyldes.

Marcus rabatkoden kan drille af følgende grunde:

 • Rabatkoden er udløbet
 • Rabatkoden er allerede indløst
 • Rabatkoden er ikke indtastet det rigtige sted
 • Rabatkoden er ikke indtastet korrekt (vær obs på stave- og slåfejl)
 • Rabatten gælder ikke på de valgte varer

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du finder en Marcus rabatkode via vores oversigt, der ikke virker. Så kigger vi nærmere på det.

Marcus er også med på Black Friday bølgen

Marcus forkæler deres kunder med gode tilbud og rabatter året rundt, men det er ikke ensbetydende med, at de ikke også markerer Black Friday.

Marcus har igennem mange år overrasket deres trofaste kunder med et utal af gode tilbud på modetøj i anledningen af Black Friday. Derfor er det meget sandsynligt, at de vil gøre det samme i år. Sker det, så vil du kunne spare rigtig mange penge på nye styles til din garderobe.

Du kan med god grund tilmelde dig Marcus’ nyhedsbrev, hvis du gerne vil holdes opdateret med deres Black Friday tilbud.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor har Marcus fysiske butikker?

Marcus har fysiske butikker i en række jyske byer. Det gælder mellemstore byer som Randers, Aalborg og Esbjerg, men også mindre byer som Skagen og Hobro. Marcus har også tidligere haft fysiske butikker på både Fyn og Sjælland. Uanset din geografiske position har du mulighed for at handle på Marcus.dk.

Hvem kan bruge en Marcus rabatkode?

Som hovedregel vil alle kunne bruge en Marcus rabatkode, medmindre rabatkoden kun er tilegnet nye kunder e.l. Marcus ønsker normalt, at alle skal kunne gøre brug af deres rabatter, hvorfor de ikke blander sig i, hvilke kunder der bruger deres rabatkoder. Til gengæld kan der være særlige vilkår omkring, hvilke produkter der gives rabat på, ligesom der altid vil være en udløbsdato.

Hvor mange dages returret tilbyder Marcus online?

Marcus har i henhold til loven pligt til at give deres kunder mindst 14 dages returret. De nøjes dog ikke kun med at give 14 dages returret. Som kunde hos Marcus.dk får du ikke mindre end 100 dages returret. Du har altså helt op til 100 dage til at returnere det bestilte tøj, hvis tøjet ikke lige passer, eller hvis du af andre grunde har fortrudt dit køb. Dét er service i verdensklasse.

Hvad koster fragten hos Marcus.dk?

Marcus.dk forhandler ikke kun billigt herretøj, men byder også på billig fragt. Faktisk kan du få leveret din ordre helt gratis, hvis du kan leve med, at tøjet bliver leveret til en nærliggende pakkeshop. Vælger du levering til din privatadresse eller arbejdsadresse, så betaler du et symbolsk beløb på 35 kr. for leveringen. Det er altså ikke fragten, der kommer til at ruinere dig, når du shopper hos Marcus.

Må jeg dele min Marcus kuponkode med mine venner?

Ja, medmindre der står andet i betingelserne, så burde der ikke være noget problem i, at du deler din rabatkode til Marcus. Det er i hvert fald ikke noget, du skal være rad for, hvis der er tale om en rabatkode, der kan bruges flere gange. Vil du derfor gøre din modebevidste ven, kollega eller bror en tjeneste, så videresend din Marcus rabatkode til ham.

Marcus Gruppen A/S
Erhvervsparken 4
8920 Randers NV