Rezet Store rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
Rezet Store

Rezet Store rabatkode

De fleste af os har et par sneakers derhjemme, fordi de er enormt praktiske, men også altid på mode. Sneakers er så meget mere end blot nogle helt almindelige sko. De findes i alle slags typer, farver og mønstre og til ethvert køn og størrelse. Når du skal have fat i nogle nye sneakers, og det gerne skal være i en holdbar kvalitet, så ville Rezet Store være en webshop for dig. Rezet Store er en virksomhed, der sælger et kæmpe udvalg af sneakers fra populære mærker. De har styr på, hvad der er kvalitet, så du kan få det bedste her hos dem. Du finder sneakers til både mænd og kvinder, samt ekstra lækkert sneakerpleje. Udover sneakers, byder Rezet Store også på noget lækkert tøj og accessories, der passer perfekt til dine nye sko. Hos Rezet Store kan du købe kvalitet til lave priser, og med en Rezet Store rabatkode kan du gøre købet endnu billigere.

Opdateret June 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Rezet Store

Tilbud
Rezet Store rabatkode – Spar lige nu op til 45% på udsalg
Rezet Store rabatkode – Spar lige nu op til 45% på udsalg

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

191
Vis tilbud Vis fordel Få vist Rezet Stores rabat.
Tilbud
Rezet Store rabatkode – Få Gratis Fragt på din ordre
Rezet Store rabatkode – Få Gratis Fragt på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

130
Vis tilbud Vis fordel Få vist Rezet Stores rabat.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvor kan jeg indtaste min Rezet Store rabatkode?

    Du kan nemt indtaste din rabatkode på bestillingsiden inden betaling

  • Kan jeg afhente min ordre i en fysisk Rezet Store?

    Ja, du kan nemt afhente din online ordre i en af Rezet Store 7 fysiske butikker.

Om Rezet Store

Rezet Store er en kæmpe leverandør af sneakers. De har 4 fysiske butikker i Danmark, der er fordelt i Aarhus, Odense og København. Deres historie starter tilbage i år 2010, hvor Mathias Bruun Christensen og Kasper Mølgaard Nielsen fik en idé om at åbne en butik, hvor de ville sælge sneakers i høj kvalitet.

Sneakers har været under en stor udvikling gennem årene, og er yderst populære på markedet. Rezet Store var bevidste om denne udvikling, og de synes derfor, at der manglede en butik, hvor du udelukkende kunne få sneakers fra populære mærker til fair priser. Derudover, så har stifterne af Rezet Store en kæmpe kærlighed for sneakers, og alt hvad der hører til. De elsker sneakers, og følger glædeligt med i de seneste trends, som de så får skaffet sig hjem til butikken. Hos Rezet Store bliver du altid mødt af et smilende og kompetent personale, hvilket gør, at Rezet Store har mange loyale kunder, der altid vender tilbage efter mere. Hvis du ikke lige befinder dig i nærheden af et af deres 4 butikker i Danmark, så kan du nøjes med at sidde derhjemme, og finde det samme lækre udvalg i deres webshop. Du kan tilmed gøre dit køb billigere ved at handle i webshoppen, da du her kan benytte dig af en Rezet Store rabatkode, så du kan få rabat på dine sneakers.

Sneakers i lange baner til lave priser

Hos Rezet Store kan du finde et stort udvalg af sneakers til både mænd og kvinder. De har rigtig meget at byde på, og går du ind på deres hjemmeside, kan du hurtigt se, hvor stort et udvalg de har. Rezet Store har samlet alt det bedste til kunderne, og nøje udvalgt de producenter, som de ville blive forhandler af.

Inde på Rezet Stores hjemmeside, kan du se en række kategorier, som produkterne er delt op i efter. Rezet Store har faktisk meget mere i deres udvalg end blot sneakers, som du finder under hovedkategorierne. De kategorier du finder hos dem, er:

  • Herre
  • Dame
  • Brands
  • Accessories

Under disse kategorier kan du finde yderligere produkter som: sneakers, tøj, accessories og sneakerpleje.

Sneakers fra de mest populære mærker

Hvis du leder efter nogle sneakers til dig selv, kæresten eller børnene, så har Rezet Store et stort udvalg af vælge mellem. Du kan gå på jagt i deres sneakersafdeling efter de perfekte sko til dig. Når du bevæger dig ind under “sneakers”-kategorien, så kan du som det første vælge, om du vil se et udvalg til herre eller damer. Hvis du fx er en mand, der skal bruge nogle sneakers, så ser du et udvalg hertil. Du kan dernæst søge efter mange flere kriterier såsom størrelse, brand, type, farve og model. Du kan også se et udvalg af sneakers, der er på tilbud.

Det er super nemt og hurtigt at finde nogle sneakers hos Rezet Store. De har utrolig mange lækre sko at vælge mellem, og også nogle af de allerseneste trends. Du kan købe sneakers fra mærker som: Adidas, Nike, Reebok, Puma, New Balance, Jordan og mange flere.

Husk plejen til dine sneakers og opnå længere holdbarhed

Når du ejer nogle sneakers, så skal de også gerne vedligeholdes med effektiv pleje, for at få forlænget holdbarheden. Det ville være rigtig surt for dig, hvis dine converse er gået hen og blevet ufattelig slidte, eller dine nye friske og hvide sneakers, ikke er hvide længere. Dette kan der så blive lavet om på med den rette pleje!

Rezet Store har en masse lækkert pleje til dine sneakers. Her kan du blandt andet få fat i et sneaker cleaner kit, der giver en sikker rengøring af ruskind, mesh, læder, kanvas og mange andre overdele. Dette kit findes også i en praktisk rejseversion, så du altid kan have plejen med dig. Hos Rezet Store kan du også købe Quick Wipes, Premium Microfiber Towel og meget mere. Tag et kig, og find den rette pleje til dine sneakers til en super god pris. Husk også, at du kan købe dine sneakers og pleje med en rabatkode til Rezet Store, så du kan spare rigtig mange penge på dit køb.

Find tøjet der passer til dine sneakers

Rezet Store har deres helt store fokus på sneakers, og hvad der alt hører til. De har haft en kæmpe succes med deres butik, og derfor har de valgt at udvide sortimentet, så du også kan købe andet end sneakers hos dem. Med et par gode sneakers, så hører der jo selvfølgelig også et lækkert outfit med til. Rezet Store har nemlig et bredt udvalg af tøj til mænd og kvinder, hvor du kan købe tøj fra mange populære mærker.

Tøj til mænd

Tager vi et kig på tøj til mænd, så finder du her et bredt udvalg af blandt andet t-shirts, jakker, sweatshirts, bukser og hoodies. Her kan du shoppe tøj fra populære mærker som Adidas, The North Face og Nike. Det er altså ikke noget helt vildt fancy tøj, som du lige kan bruge til formel fest, men derimod sportstøj og casual hverdagstøj.

Tøj til kvinder

Til kvinderne vil du se et nogenlunde ens sortiment – dog selvfølgelig hvor tøjet er tilpasset kvinderne. Her bydes du igen på et sortiment med sportstøj, casual og streetwear. Du finder meget praktisk tøj blandt sortimentet, der kan bruges til vinter og våde dage.

Rezet Store har altså meget at byde på, og er du en sportytype, eller er der lidt street over dig, så tag også endelig et kig på deres tøjudvalg.

Pift dit outfit op med lækre accessories

Skal du have prikken over i’et til dit tøj og sneakers, så mangler der jo lige nogle lækre accessories! Rezet Store har nemlig en masse fede produkter, som lige give det allersidste til dit outfit. Her kan du også finde accessories til både mænd og kvinder, så der er noget til alle og enhver.

Inde under “accessories” vil du finde produkter som solbriller, caps, tasker, huer, strømper, handsker og laces. Du kan være rigtig kreativ, og se super godt ud med nye sneakers, tøj og accessories – og alt sammen til en fordelagtig pris hos Rezet Store.

Rezet Store prismatcher – find altid de billigste sneakers

På trods af at Rezet Store i forvejen har deres sortiment til fair priser, så gør de noget yderst lækkert for deres kunder. Rezet Store laver prismatch på dine sneakers. De ved nemlig godt, at der er stor konkurrence på markedet, og som en ekstra god service for deres kunder, så tilbyder de at lave et prismatch på dine sneakers. De kalder dette for “Rezet pris-match“, hvilket sikrer, at du altid kan få den bedste pris hos dem.

At lave et prismatch betyder egentlig, at som det første, så holder Rezet Store øje med deres konkurrenter, og sørger for at gøre deres sneakers billigere end andre. Skulle det så ske, at de har overset nogle, og du selv har fundet en konkurrent med et bedre tilbud, så prismatcher Rezet Store, så du kan få dine sneakers billigere hos dem. Du skal blot kontakte Rezet Stores kundeservice, og så får du en rabatkode, som du kan bruge til at få dine sneakers med samme mængde rabat som ved konkurrenten.

Hold øje med kampagner og spar endnu mere

Når en webshop holder kampagner, så er det her, du kan spare rigtig mange penge. Mange webshops holder løbende kampagner, der kan være i forbindelse med deres årlige fødselsdag, julesæson eller Black Friday, der er årets største udsalgsdag. Når vi nærmer os Black Friday, så kan du være så heldig at spare minimum 50% på nogle sneakers, så du endelig kan få råd til dem, du altid har ønsket dig.

Udover kampagner, så har Rezet Store ofte nogle super vilde tilbud på deres produkter. Her kan du også spare en god del penge, hvor du kan få råd til lidt mere i kurven. Rezet Store prismatcher også deres produkter, hvilket kan give dig de bedste tilbud på markedet. Rezet Store giver dig utrolig meget for pengene. Du får altså højkvalitetsprodukter fra de absolut bedste mærker på markedet, og så til en vanvittig god pris.

Spar penge med en rabatkode til Rezet Store

Når du skal bruge nogle nye sneakers, så er Rezet Store en webshop for dig. De forhandler de nyeste sneakers på markedet fra de mest populære brands. Du kan finde de hotteste sneakers lige nu i sortimentet til en fordelagtig pris. Hos Rezet Store går de højt op i kvalitet, så kunderne altid får det bedste hos dem. Rezet Store har en kæmpe passion for sneakers, og det ses tydeligt med deres super spændende udvalg af lækre sneakers til mænd og kvinder. Hos Rezet Store kan du gøre et kæmpe kup med en rabatkode.

Her hos CupoConcept sørger vi for at holde et skarpt øje hos Rezet Store. Så snart de løber ind i en kampagne med vanvittige tilbud, eller når de har en aktiv Rezet Store rabatkode i øjeblikket, så lægger vi dem op på vores side. Mange mennesker elsker at spare penge, og især hvis du er studerende, bliver du ellevild, hvis du bare kan spare mellem 10% og 20%. Det er altid rart at spare pengene, hvor man kan, og dette vil vi gerne hjælpe dig med. Vi har derfor også nogle super gode sparetips til dig, så du kan gøre de bedste køb til fornuftige priser. Hold øje her hos os, for vi lægger løbende rabatkoder op til mange store webshops. Skal du bruge nogle nye sneakers, så skynd dig at få fingrene i en Rezet Store rabatkode, og køb dine super smarte sneakers til en lav pris.

Rådhusstræde 6, st.th.
1466 København K
Danmark