NordQ

NordQ rabatkode

Går du og mangler legetøj til dit barn eller barnebarn? Hos NordQ kan du finde et væld af legetøj til børn. Du finder legetøj til børn fra 0-10 år, som vil være med til at udvikle barnets sanser og motorik. Hos NordQ kan du købe legetøj til din baby, hvis du fx skal bruge en uro, nogle søde bamser eller andet, de kan hygge sig med. Du finder også legemad til børn, så de kan gå og lege, at de hjælper med at lave mad. Hos NordQ har de nøje udvalgt deres sortiment, og de vil gerne tilbyde et udvalg af legetøj i høj kvalitet, og som vil glæde børnene. NordQ vil gerne være din foretrukne børnebutik, så derfor har de også sørget for at presse priserne i bund. De har ofte nogle gode tilbud, hvor du kan bruge en NordQ rabatkode for at gøre brug af tilbuddet. Du finder din rabatkode til NordQ her hos CupoConcept, så du kan få rabat, næste gang du handler hos dem online.

tick

Fri fragt på alle ordre over 499 kr.

tick

Gratis retur

tick

Dag til dag levering

Opdateret august 2020 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra NordQ

Fordele
NordQ rabatkode – Få gratis fragt på din ordre
NordQ rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

62
Vis rabat Få vist NordQs rabat.
Fordele
NordQ rabatkode – Få 5% rabat på din ordre
NordQ rabatkode – Få 5% rabat på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

60
Vis rabat Få vist NordQs rabat.
Fordele
NordQ rabatkode – Spar lige nu op til 25% på udsalg
NordQ rabatkode – Spar lige nu op til 25% på udsalg

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

57
Vis rabat Få vist NordQs rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Er det muligt at indtaste min NordQ rabatkode på webshoppen?

  Ja, du kan indtaste din rabatkode på checkout-siden lige før betaling.

 • Hvilke mærker forhandler NordQ?

  NordQ forhandler flere velkendte mærker som f.eks. Mamamemo, Tinti, Filibabba og Asi/Suki bamser.

Anderledes og spændende legetøj

NordQ er en online børnebutik, der sælger legetøj til børn fra 0-10 år. Hos NordQ er alt deres legetøj CE-mærket, så du kan trygt handle dit legetøj hos dem. NordQ vil gerne give kunderne et univers, fyldt med skønne og anderledes legetøjsmærker. Det har de sørget for at opfylde, ved at finde nogle anderledes legetøj mærker, som de nøje har udvalgt. Du finder et lidt anderledes udvalg hos dem, da du blandt andet kan købe et legekøkken eller et fødselsdagstog, der vil være super sjov til en børnefødselsdag. Hos NordQ går de bestemt ikke på kompromis med kvaliteten, og de sørger for at gennemgå alt deres legetøj først, inden de sælger det til kunderne. NordQ går op i at tilbyde legetøj til en fair pris, da det kan være dyrt at have børn. Du kan derfor ofte benytte en NordQ rabatkode, hvor du med en rabatkode, kan få legetøjet til en rigtig skarp pris.

Kæmpe udvalg af legetøj

NordQ har et stort sortiment af legetøj til børn. På deres hjemmeside har de gjort din søgen rigtig nemt for dig, da de har delt produkterne op i kategorier. De har også delt legetøjet op i alder, så du nemmere kan finde det rette legetøj til barnet. Hos NordQ finder du:

 • Sommerlegetøj
 • Uro til baby
 • Bamser til børn
 • Fødselsdagstog
 • Børn i bad
 • Legemad til børn
 • Babylegetøj og udstyr
 • Legetøj 1-3 år
 • Legetøj 3-10 år
 • Børneudstyr

Du finder meget forskelligt hos NordQ, og fra lidt anderledes mærker. Du finder dog også nogle kendte mærker hos dem såsom Haba, Swimfin og Goki.

Spar penge med en rabatkode til NordQ

Hos CupoConcept, kan du få dig en NordQ rabatkode, så du kan spare penge på legetøjet. Vi sørger for at samle de nyeste rabatkoder, så alt du skal gøre, er at hente din rabatkode, så du kan få dine produkter til en super skarp pris. Med en NordQ rabatkode kan du få råd til lidt ekstra, da du kan gøre et kæmpe kup, når du handler online.

Gråmejsevej 35
8800 Viborg
Danmark