DailyNam rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
DailyNam

DailyNam rabatkode

DailyNam er en populær udbyder på markedet for måltidskasser, som dækker de asiatiske retter. Er du vild med dette køkken, ville denne måltidskasse være perfekt for dig Asiatiske retter er enormt velsmagende, men de kan virke meget svære at kokkerere for mange danskere. Det er ofte svært, fordi tilberedningsmetoderne er anderledes end dem, der oftest bruges til dansk mad. Det skal dog ikke holde nogen tilbage, fordi der er nem hjælp at hente ved måltider fra DailyNam. Der sendes råvarerne lige til døren i afmålt form, og der medfølger udførlige guides, som er nemme at gå til. Så kan du på under en halv time have lækker asiatisk mad klar til hele familien.

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra DailyNam

Alle DailyNam rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til DailyNam. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Bliv inspireret til lækre retter på deres side, hvor der er en masse billeder, som alle viser deres fantastiske måltider. Du kan ikke undgå at blive fristet, og derfor skal du i en fart gå ind og finde et DailyNam tilbud, og få bestilt din måltidskasse.

Du kan eventuelt benytte sin DailyNam rabatkode, som muligvis er tidsbegrænset, så du skal ikke vente for længe. Udover rabatkodens varighed er en årsag til at bestille i dag, så er hovedårsagen jo indlysende, fordi ingen skal snyde sig selv for de smagsoplevelser, som kommer med denne måltidskasse. Samtidig vil du opleve at have mere tid, luft og overskud i hverdagen. Så benyt vores DailyNam rabatkode i dag!

Vores DailyNam rabatkode giver adgang til måltidskasser med en særlig mission

DailyNam er en virksomhed, som med deres måltidskasser og andre måltidsløsninger ønsker at udbrede kendskabet til det asiatiske køkken.

Det kan være et køkken, du har lidt ærefrygt for at bevæge dig ind i, men DailyNam ønsker at vise danskerne, at god asiatisk mad sagtens kan blive en del af hverdags klassikerne, som du kan lave igen og igen.

Udover åbningen til dette køkken ønsker DailyNam også at udfordre de klassiske og måske lidt kedelige hverdagsretter, som ofte er hovedmåltiderne rundt om i de danske hjem. Med en måltidskasse fra DailyNam får du altså lækker og nem mad, samtidig med at du bliver inspireret til nye kulinariske projekter selv, og alle i familien bliver introduceret for nye retter.

Med en DailyNam rabatkode vil du tilmed kunne få rabat på disse løsninger, og der vil altså også være en økonomisk fordel i at vælge en måltidskasse med et DailyNam tilbud.

Visionært projekt

DailyNam blev grundlagt i 2020, og de har ikke kun fokus på maden og råvarerne. De har også en større vision om at forbedre danskernes liv gennem maden.

Det gør de fordi flere og flere familier oplever en meget travl hverdag, hvor der ikke er plads til ro og nærvær. Du stresser hjem fra forskellige jobs og institutioner, og når du så kommer hjem, venter alle de praktiske gøremål, som f.eks. at lave aftensmad til alle inden sengetid.

Den tid du bruger på at finde på mad, handle ind og forberede, mener DailyNam kan bruges bedre på f.eks. en stillestund med børnene. Derfor har de udviklet deres måltidskasser, som skal hjælpe folk rundt omkring ved at give dem lidt ekstra tid i hverdagen, som forhåbentlig vil afføde noget overskud.

Derudover vil måltiderne fra kassen være bestemt af professionelle og afprøvet af samme, så du ikke skal nøjes med kedelig pasta og kødsovs hver mandag aften, men i stedet kan prøve retter fra forskellige verdenshjørner af.

Det er blot en ekstra gevinst, og med en rabatkode til DailyNam eller et DailyNam tilbud er der også penge at spare, som også kan være rigtig dejligt for børnefamilierne, pensionisterne eller den enlige studerende.

Prøv hverdagskassen med vores unikke rabatkode

Dailynam har lavet en helt klassisk hverdagskasse, som kan hjælpe den travle familie med lækker asiatisk aftensmad 3 aftener om ugen.

Hverdagsretterne er nemme at lave, og de vil præsentere dig og familien for en masse forskellige og varierede retter. Alle vil være inspireret af det asiatiske køkken, og de vil være sprængfyldte med smag.

Kassernes indhold er bestemt, men med de lækre retter vil du ikke opleve noget behov for at ændre dem. Der vil fra dag til dag være retter både med og uden kød, og også nogle retter som vil være mere spicy end andre.

Alle retterne er udviklet med stor passion fra køkkenet ved DailyNam, og de vil gerne hjælpe kunden til at kunne udforske de asiatiske klassikere, også selvom det ”bare” er hverdagsmad.

Vegetarkassen

Vegetarkassen er aftensmad tre gange om ugen med fokus på grøntsagerne. Alle retter vil egne sig til hverdagsmad, hvor der blot ikke indgår kød.

Alle retterne vil selvfølgelig være med et asiatisk præg. Nogle af retterne vil være genkendelige og normalt være en ret med kød, men hvor der i jeres udgave vil være et lækkert alternativ til kødet.

Det er en god måde at spise lidt ekstra grønt i hverdagen, samtidig med du passer lidt ekstra på miljøet. Både fordi du skruer ned for kødforbruget, men også fordi måltidsløsningen er afstemt, så du kun får de nødvendige råvarer med og derved undgår madspild.

Det er især dejligt på grøntsager, som nemt kan blive kedelige og slatne, når du er nødsaget til at købe en hel pose gulerødder, selvom du reelt kun skal bruge et par stykker.

Med en DailyNam kuponkode vil du kunne erhverve dig lækker aftensmad tre gange om ugen til en særlig god pris, og du skal samtidigt ikke bekymre dig om at få grøntsager nok, eller om at du smider for meget ud, fordi råvarerne når at blive for gamle i køleskabet.

Børnekassen

Asiatiske retter er måske noget, som børnefamilien ikke har mod på at kaste sig ud i, fordi I er bange for børnene, ikke kan lide det. Det har dailyNam den perfekte løsning på med børnekassen, som er udviklet specielt til familier med børn, som ikke vil undvære asiatiske mad i hverdagen.

Retterne er nøje udvalgt af DailyNam, og de vil alle være velegnet til børn. Mange børn vil skulle smage en masse nye ting, men det vil med stor sandsynlighed blive en succes.

Der vil ikke være meget stærke komponenter eller lignende med i disse kasser, så du kan trygt servere det for alle dine børn.

Derudover er børnekassen planlagt sådan, at det blot tager 10 minutter at forberede maden. Det er guld værd i ulvetimen, det kan de fleste børnefamilier skrive under på.

Du sparer altså en stor mængde tid, du får en varieret, lækker og asiatisk kost, og med en DailyNam rabatkode vil du også kunne spare penge på denne løsning.

Kit til hjemmelavet Dim Sum

Dim Sum er en særlig asiatisk specialitet, og den kan mest sammenlignes med det spanske tapaskoncept. Det er en blanding af forskellige mindre retter, som alle emmer af gode råvarer og en ekstraordinær god smag.

Ved DailyNam er det muligt at købe en Dim Sum boks, så du kan lave det perfekte asiatiske måltid til sine venner. Her kan du nemt imponere uden, at du selv skal gøre de store forberedelser. Du skal blot læne sig tilbage og bestille en boks med et Dim Sum kit. Så er du over halvvejs i mål.

Denne boks kan varieres fra 2-8 personer, og der vil altså være mad til en mindre fest.

Ligesom ved alle de andre løsninger fra DailyNam er du sikret, at alle produkter er friske, og det må siges at være den nemmeste måde at købe ind og gøre klar til et festmåltid på.

Nemt, fleksibelt og billigt – brug vores Dailynam kuponkode i dag

DailyNam har gode muligheder for, at du kan tilpasse din måltidskasse efter, hvilket behov du har. Det er både i forhold til antal personer, og hvor ofte du ønsker at modtage kassen.

Hos DailyNam er det muligt at bestille sin måltidskasse til 1 person, hvilket er ret usædvanligt for måltidskasser, som ofte kun tilgodeser par, familier eller husstande med flere beboere.

Det er altså en stor fordel ved måltidskasserne fra DailyNam, fordi det er muligt at få kasserne til 1-6 personer. Der er intet med runde tal eller minimums portionering.

En DailyNam rabatkode kan altså vække ekstra lykke, fordi du kan få en ekstra god pris på en måltidskasse til sig selv, til hele familien eller til hvor mange der nu skal have aftensmad.

Det er nemt at bruge vores DailyNam rabatkode

Du skal altså ikke lade sig begrænse af noget, og du skal blot sætte sig bag sin computer og bestille din måltidskasse.

Der er en økonomisk gevinst, især hvis du har en DailyNam rabatkode, men også fordi du undgår at handle hvert eneste dag.

Det tager kun få klik at få udvidet sin kulinariske horisont, og du kan nemt indstille kassen efter de behov, du har. Måske vil du modtage kassen hver uge eller blot hver anden eller hver tredje. Alle muligheder er åbne, ligesom du også kan vælge kun at modtage kassen en enkelt gang.

Så skynd dig at grib vores unikke DailyNam rabatkode i dag og få udsøgte, kulinariske oplevelser fra det asiatiske køkken!

Alexander Foss Gade 11
9000 Aalborg
Danmark