Budget rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Budget

Budget rabatkode

Hvis du skal leje en bil hos Budget, så kan du med fordel bruge en rabatkode her fra Cupoconcept i forbindelse hermed. Dette giver dig en god pris, så du med garanti kan spare en masse penge. Vi har her på siden samlet de bedste og største kampagner og rabatkoder til Budget.dk, som du kan benytte dig af. Du skal bare klikke på den, du gerne vil gøre brug af, og så får du information om hvilken kode, du skal bruge.

Opdateret May 2024 af Lasse Jørgensen

Udvalgte rabatkoder fra Budget

Tilbud
Spar 20% på online bookinger!
Spar 20% på online bookinger!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

65
Vis tilbud Vis fordel Få vist Budgets rabat.
Tilbud
Lej en varevogn billigt i dag!
Lej en varevogn billigt i dag!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

24
Vis tilbud Vis fordel Få vist Budgets rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan man spare penge på billeje med en Budget rabatkode+

  Ja, det kan være en del penge at spare med en Budget rabatkode. Du kan finde alle akutelle rabatkoder her på siden.

 • Er det muligt at aflevere et andet sted end man afhenter hos Budget?

  Ja, du kan sagtens aflevere et køretøj hos en anden Budget end den du har afhentet hos. Det koster som regel ekstra.

Rabatkode til Budget

Ved at bruge en af vores Budget rabatkoder, kan du få glæde af en god rabat, så der er ekstra penge til eksempelvis ferien. Rabatkoderne opdateres jævnligt og udskiftes løbende, så det altid er de nyeste og bedste rabatkoder og kampagner, som du bliver præsenteret for. Du går derfor aldrig forgæves med en rabatkode til Budget fra Cupoconcept.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Budget?

Når du skal bruge din www.budget.dk rabatkode, skal du ind på deres hjemmeside, hvor du kan vælge hvilken bil, som du vil leje. Hvilken rabat du får afhænger af rabatkoden eller kampagnen, du vælger at bruge, men fælles for dem alle er, at du skal benytte dem i forbindelse med leje af en bil. For at booke en udlejningsbil, skal du først og fremmest vælge, hvor du gerne vil afhente den, og hvornår du skal bruge den. Endvidere skal afleveringssted og slutdato for leje af bil udfyldes. Allerede her har du også mulighed for at indtaste en rabatkode, inden du søger efter udvalget af biler, hvis din rabatkode er gældende til noget mere specifikt. Andre rabatkoder skal først benyttes ved betaling eller booking, så hold øje med hvornår du har mulighed for at få din rabat.

Hvad kan man købe hos Budget?

Hos Budget kan du leje en bil til det formål, som du har brug for. De tilbyder et bredt sortiment af biler, både personbiler og varevogne, og alle typer er tilbydes til fordelagtige priser. Bilerne fås i forskellige modeller og mærker, og du kan med garanti finde noget der matcher dit behov.

 

Leje af bil

Bilerne hos Budget er inddelt i grupper fra A til P, hvor det er beskrevet tydeligt, hvilke specifikationer hver gruppe indeholder. Man er ikke garanteret en bestemt model, motortype eller mærke, men du er sikker på, at den lever op til dine forventninger om de oplyste informationer. Når du vælger i hvilket land og på hvilken station du vil afhente din lejebil, så får du vist, hvilke biler der er til rådighed på den pågældende destination.

 

Leje af varevogn

Har du brug for at leje en varevogn, så er dette også en mulighed hos Budget.dk. De tilbyder et stort udvalg af varevogne i forskellige størrelser, så der er en til enhver lejlighed, hvad end det er flytning, arbejdsprojekter, distribution eller andet. Du kan leje en varevogn i lige den tid du har brug for, fra få timer til flere dage. Derfor tilbydes specielle tilbud, hvis du lejer den over længere tid, eksempelvis kan du med minileasing, lease varevognen i flere måneder til en fordelagtig pris. Ofte er der kun brug for at køre fra A til B, men ikke tilbage igen, derfor kan du med muligheden envejsleje, hente varevognen ét sted, og aflevere den et andet.

På hvilke destinationer kan jeg leje en bil hos Budget?

Stort set uanset hvor i verden du befinder dig eller gerne vil rejse hen, så har du mulighed for at leje en bil gennem Budget. Med over 3150 destinationer, hvoraf 800 af disse er i lufthavne, så er der helt sikkert en udlejningsstation der, hvor du skal bruge en bil. Ydermere er Budget repræsenteret i mere end 120 lande, og dette er i både Europa, USA og Canada, Mellemøsten, Australien og Oceanien, Sydamerika og Caribien. På Budget.dk kan du finde alt information om destinationer, hvor du kan leje en bil.

 

Få et godt Budget tilbud når du bestiller og betaler online

Prisen for billeje hos Budget er i forvejen god, men vil du spare yderligere penge, så kan du med fordel både bestille og betale din bil på nettet og få et godt Budget tilbud. Ved at gøre dette, får du nemlig altid minimum 10% rabat på standardpriserne, frem for booking eller betaling på et at deres fysiske kontorer.

 

Er det sikkert at handle hos Budget?

I Danmark har Budget eksisteret siden 1976, men blev oprindeligt startet i 1958 i Californien. De er derfor en veletableret virksomhed med mange års erfaring og glade og tilfredse kunder verden over. Derfor kan du også med ro i maven leje din næste bil hos Budget.dk. Du kan altid ændre eller annullere din booking, hvis der skulle opstå noget, der forhindrer dig i at afhente bilen, eller du ikke skal bruge den alligevel. Skulle du have spørgsmål vedrørende de forskellige biler, booking, afhentning, betaling eller andet, så kan du altid kontakte Budget, og så sidder de klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål. Du kan derfor komme nemt og sikkert igennem biludlejningen, og få den bil der matcher dine behov, helt uden du selv skal være ekspert på området.

 

Gode råd når du lejer en bil hos Budget

Budget vil gerne sikre sig, at du får en så problemfri oplevelse med billeje som muligt. Derfor har de samlet en række rejseråd, som de anbefaler deres kunder at følge. Derfor skal du altid medbringe:

 • Kørekort
 • Pas
 • ID med gyldig adresse
 • Kreditkort
 • Voucher – hvid du har forudbetalt
 • Reservationsnummer

Dette er for at sikre, at du har de rigtige dokumenter, så du er sikker på at kunne få udleveret bilen. Alt efter hvilket land du lejer en bil i, kan der være forskellige krav til alder på chaufføren og hvorvidt flere personer må køre bilen. Det er derfor vigtigt at være orienteret om disse regler inden afhentning af bilen, så der ikke opstår problemer. Derudover anbefales det altid at tjekke bilen for fejl og mangler, skader såsom mindre ridser og buler og andet der måtte være inden du kører fra udlejningsstationen. Dermed har du sikret dig, at skaderne på bilen er opstået, inden den kom i dine hænder.

Roskildevej 14
2620 Albertslund
Danmark

Biludlejning-rabatkoder

Er du på udkig efter biludlejning? Andre benyttede også disse rabatkoder.