Carré Jewellery rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
Carré Jewellery

Carré Jewellery rabatkode

Den første Carré Jewellery-butik så dagens lys i København i 1994. Siden dengang er der skabt et både unikt og smukt smykkeunivers omkring brandet, der i dag har butikker i hhv. København, Aarhus og Aalborg. Dertil har de også en succesfuld webshop, hvor hele deres sortiment af smykker forhandles til gode priser. Hvis du er blevet forelsket i et smykke fra Carré Jewellery, ville du sandsynligvis ønske, at du kunne skære lidt af prisen. Det kan lyde usandsynlig, men det er faktisk muligt. Det bedste af det hele er, at det endda er rigtig nemt. Det eneste, det kræver, er en rabatkode, som findes i vores oversigt over Carré Jewellery rabatkoder.

Opdateret June 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Carré Jewellery

Tilbud
Se det store udsalg hos Carré Jewellery i dag!
Se det store udsalg hos Carré Jewellery i dag!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

782
Vis tilbud Vis fordel Få vist Carré Jewellerys rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvornår blev Carre grundlagt?

  Carre blev grundlagt i København i 1991.

 • Er det muligt at sende retur hvis jeg fortryder mit køb?

  Ja, du får en returseddel med din ordre og skal blot udfylde denne. Du har 14 dages returret.

Rabatkode til Carré Jewellery

Leder du efter en gyldig Carré Jewellery rabatkode, er du kommet til det rette sted. Her på siden har vi lavet en oversigt over rabatkoder til Carré, der opdateres jævnligt. Derfor er det kun i få tilfælde, at der ikke er en aktiv Carré Jewellery rabatkupon at finde. Derfor kan vi stort set altid hjælpe dig med at spare penge.

Alle rabatkoder kan selvfølgelig frit indløses, når du handler hos Carré. Der er ikke nogen betingelser e.l., der skal være opfyldt, før en konkret rabatkode skal bruges. Derfor er det muligt for enhver kunde hos Carré at opnå en besparelse med Carre.dk rabatkode her fra siden. Det betyder, at det er både nemt og effektivt.

Hvor meget kan jeg spare?

Der er mange, der gerne vil vide, hvad de kan forvente at spare ved at bruge en www.Carre.dk rabatkode. Det er ganske forståeligt, at man gerne vil vide dette. Faktum er dog, at det ikke er noget, der kan gives et fast svar på. Der er flere faktorer, der har indflydelse på din besparelse, da rabatten ofte er procentvis.

Derfor afhænger din rabat af størrelsen på den procentvise rabat, der gives med rabatkoden. I og med, at det er en procentvis rabat, afhænger din samlede rabat dog også af dit totale ordrebeløb. Jo større et beløb du handler for, des større et beløb vil du også spare. Der kan desuden være stor forskel på rabatprocenten.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Carré Jewellery?

Det er ikke specielt svært at bruge en rabatkode, når du handler hos Carré. Faktisk er det en simpel del af en proces, som du alligevel skal igennem. Derfor skal du ikke bekymre dig for, om det er noget du kan finde ud af. Du kan nemlig være helt sikker på, at det er noget, alle kan finde ud af, uanset om man prøvet det før.

Er du alligevel en smule i tvivl om, hvordan du skal bære dig ad med det, har vi lavet en guide til dig herunder. Det er en simpel guide i ganske få trin, hvilket også vidner om, at det er nemt at få indløst din rabatkode hos Carré. Desværre forholder det sig dog ikke således hos alle webshops.

Trin for trin: Sådan bruges din rabatkode

 1. Du skal selvfølgelig starte med at tilføje den eller de varer til kurven, som du har i sinde at købe. Når du har gjort dette, skal du blot klikke dig videre til kurven, hvis ikke du sendes videre automatisk. Du er faktisk allerede nu klar til at indløse din rabatkode
 2. Når du er havnet på Kurv-siden, bør du under selve ordreoversigten, der viser de varer, som du har tilføjet til kurven, kunne se den følgende tekst: ’Rabatkoder’. Det er en klikbar tekst, som skal klikkes på. Når du klikker på denne tekst, kommer der nemlig et rabatkodefelt til syne
 3. I det nye felt, der er kommet til syne, skal du blot skrive den rabatkode, som du har fundet herover. Det er dog meget vigtigt, at du skriver den, præcis som den står. Derfor skal du også skelne mellem små og store bogstaver. Gør du ikke det, kan du ikke være sikker på, at den virker
 4. Når du er klar til at indløse din rabat, skal du klikke på ’Anvend kupon’-knappen, der er under feltet, hvori koden er blevet skrevet. Med det samme vil du kunne se til højre, at der er fratrukket en rabat fra det totale ordrebeløb. Sker det ikke, så har din rabatkode ikke været gyldig
 5. Nu er din rabat indløst, og du er klar til at gå videre til næste skridt. Det gør du blot ved at klikke på ’Gå til bestilling’-knappen. Når du klikker på denne knap, sendes du videre til sidste skridt, hvor dine informationer skal udfyldes, levering skal vælges og betalingen skal foretages

Hvad kan man købe hos Carré Jewellery?

Carré Jewellery er et dansk brand, der har eksisteret i over 25 år. Siden den spæde start i 1994 er der sket en del. Der er dog ikke sket noget med den måde, som de designer smykker på. Her er der nemlig stadig et stort fokus på, at de skal have et minimalt og smukt udtryk, som går godt i spænd med den nordiske designånd.

Det er dét, der har været med til at gøre Carré til et uhyre populært brand, der i dag har butikker i hele tre af de største byer her i landet. Du kan dog også handle på deres webshop, hvilket ofte er at foretrække. Det er det dog ikke blot, fordi det er nemmere, men også fordi, at du kan spare penge med en rabatkode.

Er det sikkert at handle hos Carré Jewellery?

Der skal ikke herske tvivl om, at du helt roligt kan handle hos Carré Jewellery. Det er et anerkendt brand, der har været respekteret blandt danske kvinder i mange år. Er du stødt på et rigtig godt Carré Jewellery tilbud, som du bare er nødt til at have? I så fald skal du bestemt ikke tøve med at slå til.

Skulle der opstå spørgsmål til nogle af deres produkter, din egen ordre e.l., er det nemt at kontakte dem via enten mail eller telefon. Her kan du få svar på hvert et spørgsmål du måtte, da de selvfølgelig er eksperter i forhold til de materialer, der anvendes osv.

Lyngby Hovedgade 47
2800 Kongens Lyngby
Danmark