Hotels.com rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (april 2024)
Hotels.com

Hotels.com rabatkode

Her hos CupoConcept elsker vi at rejse. Det med at komme ud og opleve verden, møde nye mennesker og nye kulturer, samt at få muligheden for at koble fuldstændig fra i et land, hvor man ikke behøver at tænke på arbejde eller hverdagspligter. Desværre er det også dyrt at rejse, hvorfor mange ikke kommer på ferier lige så ofte, som de måske ville ønske. Det vil vi gerne være med til at lave om på, og har derfor samlet en oversigt over ikke bare en Hotels.com rabatkode, men adskillige, som du kan bruge til at spare mange penge på din næste ferie.

Opdateret April 2024 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra Hotels.com

Rabatkode
Hotels.com rabatkode – Få 10% rabat på din booking
Hotels.com rabatkode – Få 10% rabat på din booking

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

340
Vis rabatkode Vis rabatkode Få vist Hotels.coms rabatkode.
Tilbud
Spar op til 40% på fantastiske hoteller
Spar op til 40% på fantastiske hoteller

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

179
Vis tilbud Vis fordel Få vist Hotels.coms rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg benytte en rabatkode hos Hotels.com?

  Ja, det kan du godt. Du skal blot indtaste den når du indtaster dine øvrige oplysninger i forbindelse med din booking.

 • Ejer Hotels.com selv hotellerne?

  Nej, Hotels.com er blot en platform der sammenligner hotelophold og finder de bedste priser til dig.

Rabatkode til Hotels.com

Hotels.com er en af verdens førende hotelbookingtjenester, hvor du kan bestille overnatning på hoteller i hele verden. De har en bred portefølje af overnatningssteder i deres bookingsystem, hvilket betyder, at du både kan booke overnatning på luksushoteller, vandrehjem, safari lodges, og praktisk talt alle andre typer af overnatningssteder.

Og med en Hotels.com rabatkode har du mulighed for at spare penge på hver eneste overnatning, som du booker gennem den populære platform. Det er en af de helt store fordele ved at bruge Hotels.com, fremfor eksempelvis, at booke direkte gennem hotellet. For mens de måske kan matche prisen på Hotels.com, så er det sjældent, at de indvilliger i at give dig den ekstra rabat, som du får med en Hotels.com rabatkode.

Hos CupoConcept specialiserer vi os i at finde kuponkoder til alverdens forskellige webshops og hjemmeside – lige fra tøjgiganter som ASOS til rejsesider som Hotels.com. Derfor kan du altid være sikker på at finde gode Hotels.com tilbud og rabatkoder lige her på siden.

Optjen gratis overnatninger som medlem

Som om, at det ikke var nok, at du kunne spare penge på dine hotelovernatninger med en af vores Hotels.com rabatkoder, så er der også andre fordele forbundet med at booke overnatning derigennem.

Opretter du dig som gratis medlem på Hotels.com, kan du nemlig optjene gratis overnatninger. På mange måder foregår det ligesom, når du er medlem af et Frequent Flyer-program hos et flyselskab. Jo flere overnatninger du booker gennem Hotels.com, jo flere gratis overnatning og andre fordele får du.

Helt præcist fungerer det sådan, at for hver 10. overnatning, får du et gavekort, der har samme værdi som den gennemsnitlige overnatningspris for de sidste 10 overnatninger du har booket gennem Hotels.com.

Og det bedste af det hele? Du kan sagtens optjene gratis overnatninger, selvom du benytter dig af en Hotels.com rabatkode. Det er vist nok det, som man kan kalde en win-win situation.

Få inspiration til din næste rejse

Går du og drømmer om at komme afsted på en ferie, som du sent vil glemme – eller savner du bare inspiration til en ny rejsedestination? Ligegyldig hvad, så er der masser af friske rejseinput at hente fra Hotels.com.

Som en af verdens største hotelbookingtjenester har de adgang til massevis af data, som sikrer, at de om nogen kan analysere på, hvor det er populært at rejse hen. Derfor kan du altid finde oversigter over de mest populære destinationer, lande og regioner.

Det er en oplagt måde at få lidt inspiration, hvis man er helt på bar bund i forhold til, hvor den næste rejse skal gå hen. Sammen med inspirationen til populære destinationer, bliver man naturligvis også vist nogle af mest populære og bedst anmeldte hoteller på de pågældende rejsemål.

De hoteller kan du naturligvis booke med en af de mange Hotels.com rabatter.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Hotels.com?

Har du fundet en www.hotels.com rabatkode i oversigten her på siden, som du gerne vil gøre brug af? Så skal du bare klikke dig ind på deres hjemmeside, og følge nedenstående guide:

 1. Søg på destination og rejsedatoer
 2. Vælg det – eller de – hoteller, som du gerne vil overnatte på
 3. Vælg hvilket værelse du gerne vil bo på
 4. Klik reservér
 5. Udfyld dine oplysninger
 6. Klik ”Anvend en kupon” under den samlede pris i bjælken til højre på hjemmesiden
 7. Indtast din Hotels.com kuponkode
 8. Færdiggør din booking

Det har altså aldrig været nemmere at spare mange penge på sine hotelovernatninger. Og når nu du bruger en Hotels.com rabatkode, så kan du jo passende bruge besparelsen på en lækker middag, på en taxa fra lufthavnen i stedet for offentlig transport, en mere luksuriøs lejebil eller måske du bare kan spare pengene op til den næste ferie.

Hvad kan man købe hos Hotels.com?

Som sagt, så kan man hos Hotels.com booke overnatning på en lang række overnatningssteder i hele verden. Som navnet lægger op til, er der naturligvis masser af hoteller på Hotels.com, men du kan eksempelvis også leje et sommerhus, en feriebolig eller en lejlighed, når du booker med en Hotels.com rabatkode.

Dertil er der naturligvis en række forskellige hoteller. Det betyder, at du både kan booke overnatning på resorts, vandrehjem, hostels og meget mere. Så hvad end du er til 5-stjernet luksus med pool, room service og god udsigt, eller om du er mere til at lære dine medrejsende at kende på et hyggeligt hostel – så er der noget for dig, når du bestiller med en Hotels.com rabatkode.

Er det sikkert at handle hos Hotels.com?

Som en af verdens største og mest succesfulde bookingtjenester, kan du være helt rolig ved at booke dit hotel gennem Hotels.com. De har naturligvis styr på sikkerheden, og betalingen foregår gennem en sikret betalingsgateway.

Dertil er deres hjemmeside certificeret med et SSL-certifikat, hvilket betyder, at den forbindelse, som bliver oprettet mellem dig og Hotels.com er krypteret. Det kan lyde teknisk, og det er det også, men du skal bare vide, at det reducerer risikoen for, at dine oplysninger bliver hacket.

Fordelen ved at booke gennem en stor platform som Hotels.com, fremfor direkte gennem hotellernes egne hjemmesider er, at Hotels.com har ressourcerne til at fokusere på online sikkerhed – ofte i modsætning til de små lokale hoteller rundt omkring i verden, hvor IT-sikkerhed er en by i Rusland.

Du kan derfor være helt tryg ved at benytte din Hotels.com rabatkode, når du skal booke overnatning til din næste ferie i udlandet eller herhjemme.

5400 LBJ Freeway, Suite 500, Dallas
Texas 75240
USA

Hotelophold-rabatkoder

Er du på udkig efter hotelophold? Andre benyttede også disse rabatkoder.