Apopro rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Apopro

Apopro rabatkode

Der kan være mange grunde til, at du helst ville have muligheden for at bestille dit medicin og andre apotekervarer fra nettet. Måske synes du, at det er pinligt, måske har du nedsat funktion, måske har du blot travlt, og så er det super nemt med et online apotek. Apopro er nemlig et online apotek. Her kan du købe stort set alt, som du også kunne få i et fysisk apotek. Du kan købe hudpleje, gigtmidler, afføringsmidler, og det bedste af alt: din receptmedicin. Apopro har nemlig gjort det muligt, at du kan logge ind med din NemID på deres hjemmeside. Her kan de så få adgang til den recept som en læge har udstedt, og du kan bestille dit receptpligtige medicin direkte fra Apopro. Så kan du få sendt det hjem til dig, uden at skulle tage ned til apoteket. Faktisk kan du også spare penge ved at handle hos Apopro. Du kan nemlig bruge en Apopro rabatkode fra CupoConcept, hvor du så får rabat på dine apotekervarer.

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Apopro

Tilbud
Apopro – Spar op til 50%
Apopro – Spar op til 50%

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Anvendt

419
Vis tilbud Vis fordel Få vist Apopros rabat.
Tilbud
Få fri fragt på din ordre over 249 kr
Få fri fragt på din ordre over 249 kr

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

41
Vis tilbud Vis fordel Få vist Apopros rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg spare penge hos Apopro?

  Ja, du kan godt spare penge, når du skal handle på Apopro. Dette kan gøres ved enten at finde tilbud på hjemmesiden eller ved at benytte sig af en rabatkode.

Om Apopro

Apopro er et online apotek her i Danmark, hvor du kan købe dit receptpligtige medicin, men også andet håndkøbsmedicin, fuldstændig som var det i et fysisk apotek. Apopro har et af Danmarks mest trygge og brugervenlige apotek på nettet, hvor du kan få den præcise vejledning til dit køb af apotekervarer. Det foregår helt ligesom i et fysisk apotek. De giver dig adgang til deres dygtige farmaceuter, som du altid kan spørge til råds. Apopro har derfor også mange loyale kunder, fordi de simpelthen yder en formidabel service.

Hos Apopro har de også sparet en masse dyre omkostninger. De har nemlig kun en online hjemmeside, og skal derfor ikke bruge penge på husleje og andre butiksomkostninger. De har derfor også råd til at have nogle af Danmarks dygtigste farmaceuter hos dem, og derudover kan de også presse medicinen ned i priser. Du finder et kæmpe udvalg af forskellige mærker af apotekervarer til de bedste tilbud. Ofte har Apopro også nogle kampagner kørende, så du kan få dit medicin til en endnu lavere pris. Hos Apopro kan du handle trygt og sikkert. De leverer kun varer, der er danske lægemidler, og som er godkendt af Lægemiddelstyrelsen.

Find alt det rigtige medicin hos Apopro

Apopro tilbyder alt hvad du kan bruge. Hos Apopro har de et kæmpe udvalg fra de bedste apotekermærker, hvor du kan købe hvad som helst, som du har behov for. Der hjemmeside er nem og overskuelig at navigere rundt i, og så har de også en søgefunktion, der gør det endnu lettere for dig at finde det udvalgte medicin.

Ind på deres hjemmeside kan du se en masse kategorier. Hvis du vil shoppe efter en bestemt kategori, så kan du her vælge mellem:

 • Håndkøbsmedicin
 • Kosttilskud og vitaminer
 • Fritid og helbred
 • Mor og barn
 • Personlig pleje
 • Inkontinens

Under disse kategorier, finder du alle underkategorierne, som gør din søgen endnu mere overskuelig. Hos Apopro har de dog også delt deres varer op efter symptomer. Hvis du fx har allergi og høfeber, så kan du finde dit medicin under disse symptomer. Du finder også symptomer som hoste, maveproblemer, svamp og generelle smerter. Apopro har alt at byde på, og det er bestemt ikke for sjov, at de er Danmarks mest besøge online apotek.

Køb dit håndkøbsmedicin online

Hvis vi tager et kig på, hvad Apopro kan tilbyde dig af håndkøbsmedicin, så er der virkelig ingen grænser her. Inde under denne kategori kan du finde medicin til børn, knogler, muskler, sjæl og sind, mave og tarm, forkølelse og hoste, rygestop underliv og meget mere. Herinde kan du finde alt det rette medicin, der kan købes i håndkøb. Dette betyder, at disse varer ikke kræver en recept fra lægen først. Du kan blotte lægge varerne i kurven, og betale, helt uden at du først skal logge ind med dit NemID.

Få de rette vitaminer

Det er vigtigt, at du får det anbefalede vitaminbehov om dagen, men nogle gange mangler du alligevel lidt. Her kan det være en god idé med vitamintilskud. Hos Apopro kan du købe alle slags vitaminer. De har enkeltvitaminer, hvor du bl.a. kan få vitamin A, vitamin B, vitamin D og vitamin E. Skal du bruge noget andet tilskud, som fx kosttilskud, så har Apopro også her en række forskellige kosttilskud. Du kan købe noget fiskeolie, der er rige på omega 3, blåbær, enzymer og fibre. Vil du gerne være rigtig godt dækket, så kan du sagtens købe en pakke multivitaminer. Så får du alle de vigtige vitaminer, som du skal have.

Alt til mor og baby

Når du er gravid, eller lige har født et barn, så er du ofte i underskud med en række vitaminer, og har brug for pleje og andre ting til dig selv og baby. Under “Mor og barn” kan du her finde en masse brugbare produkter. Du kan købe vigtige produkter ind, til når du er gravid. Her kan du blandt andet købe fødselsbind, pleje og vitaminer. Når baby så er født, så finder du også produkter til din amning samt en god start til baby, hvor du kan få fat i baby ernæring, bleer, baby kropspleje, modermælkserstatning og sutter. Apopro har alt til mor og baby.

Find medicin efter symptomer

Hos Apopro har de gjort det super nemt for dig. Når du er nede på et apotek, så kan du ofte spørge medarbejderne til råds om noget medicin, der ville virke mod nogle bestemte symptomer. Måske har lægen også allerede givet dig et godt råd. Hos Apopro kan du skam også spørge dem til råds, men for at gøre det endnu nemmere for dig, så kan du faktisk finde medicin og andet brugbart mod nogle forskellige symptomer, du har.

Inde på hjemmeside, vil du finde en fane, der hedder “Find medicin Symptomer”. Her kan du så se nogle hovedemner som fx:

 • Allergi og høfeber
 • Forkølelse
 • Forkølelsessår
 • Rygetrang
 • Hoste
 • Smerter
 • Lægkramper
 • Træthed

..og mange flere forskellige symptomer. Hvis vi tager et eksempel her fra, og du fx har en slem forkølelse i øjeblikket, så kan du her gå videre fra dette punkt. Kigger vi på “forkølelse”, så kan du finde emner som “stoppet næse”, “styrker immunforsvaret” og “tørre slimhinder”. Du kan jo så her, enten vurdere hvad du helst vil have hjælp mod, eller om det evt. skal være en kombination af det hele. Apopro har gjort det rigtig overskueligt for dig, så du nemt kan finde de rette hjælpemidler til at forebygge din sygdom, og/eller helbrede den.

Køb dit medicin til de skarpeste priser

Når du handler online, så er der ofte mange gode penge at spare her. De butikker der udelukkende har en online butik, sparer en masse omkostninger, og kan derved nedsætte deres priser på varerne. Du kan også benytte rabatkoder, som du ikke ville kunne i en fysisk butik. En rabatkode giver dig nemlig rabat på dine produkter, så du kan spare endnu flere penge.

Hos Apopro har de også ofte en masse gode tilbud. Du finder nogle af de bedste tilbud på markedet her hos dem. Når du er inde på deres hjemmeside, så kan du gå ud i “Find Tilbud”. Her kan du få et overblik over de seneste varer, der er inde i en tilbudsperiode. Det kan være hvad som helst. Du sparer rigtig mange penge, hvor du ofte kan spare mellem 10%-20% på udvalgte apotekervarer. Det er her, du kan gøre et kæmpe kup, og købe dit nødvendige medicin eller hjælpemiddel til en super god besparelse.

Apopro har også ofte kampagner kørende. Under en kampagne finder du nogle helt særlige tilbud, hvor du kan spare masser af penge. Her kan det fx være en periode, hvor du kan spare op til 50% på nogle produkter, så du kan få råd til ekstra ting i din kurv. En kampagne kan være helt tilfældig, men for det meste er kampagner i forbindelse med en fødselsdag, jul, eller helligdag. Vi har også Black Friday her i Danmark, der er den helt store udsalgsdag. Når vi nærmer os Black Friday, så kan du også tage et kig hos Apopro. Her ville du helt sikkert finde de skarpeste tilbud.

Mest populære mærker

Apopro har nøje udvalgt deres mærker. Folkene bag Apopro er ægte farmaceuter, der er uddannede og ved en masse om medicin og hjælpemidler. De ved skam godt, hvilke mærker der virker bedst, så derfor finder du også et rigtig godt udvalg her hos dem. Kvaliteten er i top, og det er Apopro’s kunder super glade for.

Hos Apopro kan du også få et overblik over, hvilke mærker du kan finde hos dem. Under “Mærker” kan du se en alfabetisk liste. Her finder du blandt andet populære mærker som: Actavis, Bio-Oil, Clinic, Compeed, HUSK og Lactocare. De har hundredvis af mærker at vælge mellem.

Spar penge med en rabatkode til Apopro

Her hos CupoConcept giver vi dig altid de bedste sparetips, så du kan spare penge online. Er du studerende, så ønsker du helt sikkert noget ekstra studierabat, eller hvis din økonomi generelt er stram. Med en Apopro rabatkode kan du spare ekstra penge på dine apotekervarer. Ofte er det en nødvendighed, og så er det ikke lige det fedeste i verden, hvis du mangler de ekstra penge. Her hos CupoConcept holder vi altid et skarpt øje med, når Apopro har kampagner og fede tilbud. Så kan du nemlig bruge en rabatkode til Apopro og få dine produkter på tilbud. Hent din Apopro rabatkode i dag, og gør et kup.

Ventrupvej 27
2670 Greve
Danmark