TestSmart rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (april 2024)
TestSmart

TestSmart rabatkode

Det er ikke alle tests, der kræver, at du tager en tur til lægen. Hvis du gerne vil spare dette besøg væk, er en hjemmetest den bedste løsning. Med en sådan test kan du nemlig teste dig selv derhjemme. Det er sådanne tests, der sælges hos TestSmart. Deres udvalg inkluderer alt fra sædkvalitetstests til klamydiatests m.m. Hvis du leder efter en hjemmetest, er der en god chance for, at du kan finde den hos TestSmart. Deres udvalg er nemlig stort, og byder på hjemmetests til det meste. Ikke nok med det, så er det også nemt at spare penge på din ordre hos dem. Det kræver nemlig bare, at du har en TestSmart rabatkode, som du kan indløse.

Opdateret April 2024 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra TestSmart

Alle TestSmart rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til TestSmart. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

  • Kan man benytte en rabatkode hos TestSmart?

    Ja, du kan nemt indtaste din rabatkode i indkøbskurven før du går til bestilling.

  • Er en test fra TestSmart præcis?

    Sikkerheden for resultatet afhænger lidt af hvilken test der er tale om. F.eks. er TestSmarts klamydiatest for mænd ligeså præcis som den du tager hos lægen.

Rabatkode til TestSmart

Er du på jagt efter en TestSmart kuponkode? I så fald er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du nemlig en oversigt over TestSmart rabatkoder. Det betyder, at du nemt kan finde en TestSmart.dk rabatkode herover. Hvad dette også betyder er, at det er nemt at spare penge, når du køber en test på TestSmart.dk.

Det er dog ikke altid, at det er den samme www.TestSmart.dk rabatkode, der er at finde i oversigten. Nogle gange vil du endda kunne finde mere end én kode. I ny og næ kan det dog også ske, at du ikke kan finde en aktiv kode i vores oversigt. Skulle det ske, kan du dog blot kigge på de gode TestSmart tilbud i oversigten.

Hvor stor en besparelse kan jeg få med en rabatkode?

Det er ikke muligt at give et konkret svar på, hvad du kan spare med en rabatkode. Da det ikke altid er præcis den samme rabatkode, der er i omløb, er der derfor forskel på dem. Hvad det betyder er, at der er forskel på størrelsen af den rabat de giver. Det er dog ikke det eneste, der gør, at besparelsen varierer i størrelsen.

Det handler i lige så høj grad om, at det er en procentvis rabat, der gives. Hvad det betyder er, at du får din rabat i form af en procentdel af dit ordrebeløb. Hvis du køber tests for et stort beløb, får du derfor også en større besparelse. Din endelig besparelse afhænger nemlig af, hvor stort et beløb du vælger at handle for.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til TestSmart?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er nemt at bruge en rabatkode. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan de skal bære sig ad med at gøre brug af en rabatkode. Her skal det dog gøres klart, at til trods for, at du ikke har prøvet det før, kan du stadig finde ud af det. Faktisk er det så let, at det er klaret på blot et par minutter.

Hvis du ikke ved, hvad du skal gøre, er du dog kommet til det helt rette sted. Vi kan nemlig ikke blot være til stor hjælp, når du skal finde frem til din rabatkode. Vi kan også være til stor hjælp, når du skal indløse den. Herunder har vi nemlig lavet en lille guide, der gør, at du nemt kan få indløst din rabatkode hos TestSmart.

Guide: Så nemt er det at indløse din rabatkupon

  1. Til en start skal du finde frem til den eller de tests, som du ønsker at købe. Når de er fundet, skal du blot tilføje dem til din kurv. Når du har gjort det, så skal du klikke på ’Se kurv’ i den lille pop-up, som fører dig videre til kurven. I kurven skal du først sikre, at det er de rette varer, der er blevet tilføjet.
  2. Hvis du er sikker på, at det er de rette varer, der er blevet tilføjet til din kurv, er du faktisk klar til at indløse din rabatkode. Det kan du nemlig gøre i venstre side under selve ordreoversigten. Her finder du et tekstfelt, hvori din rabatkode skal skrives ind. Inde i dette felt står der ’Rabatkuponkode’.
  3. Det viser, at det er nemt at finde frem til det felt, som du skal skrive din kode i. Når du skriver koden ind, er det vigtigt at sikre, at den er skrevet rigtigt ind. Du skal bl.a. være opmærksom på, at der bliver skelnet mellem store og små bogstaver. Skrives den ikke korrekt ind, så virker den ganske enkelt ikke.
  4. Når du har skrevet koden ind, skal du blot klikke på ’Anvend rabatkupon’. Når du har gjort det, er der faktisk ikke mere at gøre. Ved at klikke på denne knap, sætter du nemlig deres system i gang med at validere koden. Hvis din kode vurderes at være gyldig, bliver din rabat helt automatisk udløst.

Hvad kan man købe hos TestSmart?

Som der også er givet udtryk for tidligere, består udvalg hos TestSmart af hjemmetests. Det er hjemmetests, der kan bruges til at teste alt fra sædkvalitet til klamydia. Det er dog langt fra de eneste to tests, du kan købe hos dem. Der er nemlig også et hav af andre hjemmetests at finde blandt deres store og brede udvalg.

Hvis du ikke har lyst til at tage til lægen, hvis du skal testes for fx klamydia, eller du gerne vil have kendskab til din sædkvalitet, kan TestSmart hjælpe. Det er nemlig muligt at bestille en hjemmtest, der gør, at du blot kan teste dig selv derhjemme, så der ikke er behov for at tage en tur til lægen, for at blive testet.

Er det sikkert at handle hos TestSmart?

Der skal ikke herske tvivl om, at du roligt kan handle hos TestSmart. Det er ikke alle, der er trygge ved at købe noget hos en webshop, hvor de ikke før har handlet. Hvis du har handlet hos TestSmart før, er der dog intet at være bekymret for. Derfor kan du også roligt vælge at placere en ordre hos dem.

TestSmart er nemlig ejet og drevet af E-invasion A/S, der er en velkendt e-handelsvirksomhed. Derfor er de bl.a. også medlem af FDIH, hvilket vidner om, at det er en seriøs og troværdig forretning.

Artillerivej 86, 1. sal
2300 København S
Danmark