iStol

iStol rabatkode

Har du et kontor derhjemme eller i en virksomhed, så skal du da have den bedste kontorstol at sidde i. Den kan du finde hos iStol, der udelukkende sælger kontorstole i høj kvalitet. De har specialiseret sig i kontorstole, så du finder det absolut bedste hos dem. Du kan købe mange forskellige kontorstole hos iStol, så alt efter dit behov, vælger du helt selv den type kontorstol, du skal bruge. Du kan købe kontorstole, der er lavet i stof eller læder, men også andre typer. Døjer du med dårlig ryg, så kan du også købe ergonomiske kontorstole, der vil mindske din rygskade.. En kontorstol vil helt klart øge din livskvalitet betragteligt, fremfor at sidde i en almindelig stol, der med tiden kan give ryg og nakke problemer. En kontorstol kan godt være en dyr fornøjelse, men iStol har ofte nogle gode tilbud til dig i form af en iStol rabatkode. Du kan så få en rabat, når du bruger din rabatkode, så du kan spare penge på din nye kontorstol.

tick

Gratis fragt

tick

14 dages prøvetid

tick

Hurtig levering

Opdateret august 2020 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra iStol

Fordele
iStol rabatkode – Spar lige nu op til 45% på kontorstole
iStol rabatkode – Spar lige nu op til 45% på kontorstole

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

98
Vis rabat Få vist iStols rabat.
Fordele
iStol rabatkode – Få Gratis Fragt på din ordre
iStol rabatkode – Få Gratis Fragt på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

55
Vis rabat Få vist iStols rabat.

Ofte stillede spørgsmål

  • Er der mulighed for, at jeg kan se varen hos iStol inden jeg køber?

    Ja, iStol har et Showroom i Roskilde hvor du kan prøve alle kontorstole inden du køber. Du kan også købe en kontorstol online og prøve den af i 14 dage.

  • Hvem er iStol?

    iStol er en del af AAimport, som er et handelsfirma der driver flere webshops.

Kontorstole af høj kvalitet til skarpe priser

iStol er en virksomhed, der importerer kontorstole i en høj kvalitet. De stiller store krav til deres leverandører, så de sikrer sig, at kunderne får det absolut bedste. iStol er en online virksomhed, men du kan dog også komme hen og se deres Showroom i Roskilde, hvor du har muligheden for at se, røre og sidde i en af deres kontorstole. På denne måde, kan du få en følelse af hvilken stol, du sidder bedst i. Det kan godt være, at du helst vil købe en kontorstol i en fysisk butik, men ved at handle online hos iStol, så sparer du faktisk en del penge. De gør alt for at tilbyde kontorstole til super skarpe priser, så derfor har de kun en online butik, hvor de har sparet en del omkostninger, der som kommer kunderne til gode. Derudover kan de også tilbyde rabatkoder, som du så kan bruge i deres shop, så du kan spare penge. Med en iStol rabatkode fra CupoConcept, kan du nemlig købe en kontorstol en super skarp pris.

Kontorstole til ethvert behov

iStol har en masse fede kontorstole klar til dig. Du kan købe kvalitets kontorstole i forskellige designs og med forskellige funktioner, der passer præcis til dit behov. Hos iStol kan du få fat i:

  • Ergonomiske kontorstole
  • Læder kontorstole
  • Stof kontorstole

Du finder mange forskellige farver og materialer, og ønsker du at prøve stolen først, så kan du komme og prøve den i deres showroom i Roskilde.

Spar penge med en rabatkode til iStol

Hvis du får fat i en rabatkode til iStol, så kan du faktisk spare penge på din nye kontorstol. Det er altid rart at spare penge, og en kontorstol kan godt blive en dyr fornøjelse – især hvis du har et firma, hvor du skal købe kontorstole til dine medarbejdere. Du kan få fat i din iStol rabatkode her hos CupoConcept, så du kan gøre et kæmpe kup, når du skal købe en ny kontorstol fra iStol.

Allehelgensgade 23a
4000 Roskilde
Danmark