DanDomain rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juli 2024)
DanDomain

DanDomain rabatkode

Hvis du overvejer at starte et firma op, en blog eller en online webshop, så er det super vigtigt med en hjemmeside i vores tid. Vi lever i en tid, hvor den digitale verden, har stor indflydelse på vores vækst, og er en rigtig god idé at tiltrække kunder. Hos DanDomain kan du nemlig få fingrene i dit helt eget domæne navn, hjemmeside, webshop og firma e-mail. DanDomain er et Danmarks største udbyder, når det kommer til at registrere et nyt domænenavn. Du kan købe et domæne til relativt billige penge. Du kan få et .dk, .com, .net, .org-domæne, og mange flere. Hvis du også gerne vil have din hosting, e-mail og hjemmeside hos dem, så har du også muligheden for det. Du kan nemlig prøve deres webshop-platform i 30 dage, så du kan se, om det er noget for dig. Hvis du gerne vil have en rabat, når du registrerer dig hos DanDomain, så kan du bruge en DanDomain rabatkode her fra CupoConcept.

Opdateret July 2024 af Lasse Jørgensen

Udvalgte rabatkoder fra DanDomain

Tilbud
Dandomain rabatkode – Spar lige nu 50% på webhotel
Dandomain rabatkode – Spar lige nu 50% på webhotel

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

84
Vis tilbud Vis fordel Få vist DanDomains rabat.
Tilbud
Prøv din egen webshop gratis i 30 dage
Prøv din egen webshop gratis i 30 dage

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

67
Vis tilbud Vis fordel Få vist DanDomains rabat.

Ofte stillede spørgsmål

  • Kan man benytte en rabatkode hos Dandomain?

    Ja, du kan indtaste din rabatkode direkte på siden hvor du betaler.

  • Hvilke produkter tilbyder Dandomain?

    Dandomain tilbyder både køb af domæner, webshop platform og et program til at lave din egen hjemmeside.

  • Hvornår har Dandomains kundesupport åben?

    Kundeservice har åben fra mandag-fredag fra 8:00-22:00 og weekend + helligdage 9:00-21:00

Danmarks største hosting-udbyder

DanDomain er en serviceudbyder, der tilbyder folk med virksomheder, om at få deres firma online på nettet. DanDomain blev etableret i 1999, hvor 3 nørder sad i en kælder, og hjalp deres venner med af få deres idéer på nettet. De startede med 2 venner, og pludselig var der 5. I dag er der blevet registreret over en halv millioner domæner, og DanDomain er i dag et af Danmarks størtste domæneudbydere. De startede med at være 3 ansatte, men da DanDomain fik en flyvende fart på med deres succes, er der nu over 82 ansatte og 75.000 aktive kunder.

DanDomain er en hosting-udbyder, der hjælper folk med at komme på nettet. Hos DanDomain kan du nemlig købe dig et domænenavn, så du får din helt egen hjemmeside-adresse, der gør dit firma unikt og nemt for potentielle kunder at kunne finde dig. Derudover ser det langt mere professionelt ud. DanDomain tilbyder dig også at benytte dig af deres helt egen hjemmesidesystem. Du kan nemlig lave din hjemmeside igennem dem, da DanDomain har nogle super gode servere hos dem, som holder din hjemmeside kørende. Hvis du vælger at benytte DanDomain som din host, så er du sikret en hjemmeside, der er hurtig og optimal, samt brugervenlig at benytte. Hos DanDomain kan du få din egen blog, webshop og firma e-mail. Uanset hvad dit mål er – om du vil have et online visitkort, en webshop, en blog, eller noget helt tredje – så har du muligheden for det hos DanDomain. De tilbyder nogle billige løsninger til dig, og ofte kan du få det til en endnu lavere pris med en DanDomain rabatkode. CupoConcept samler nemlig de nyeste rabatkoder til dig, så snart DanDomain har en tilgængelig. Hos os kan du altid hente din rabatkode til DanDomain.

Registrer dit domæne hos DanDomain

DanDomain har rigtig meget at tilbyde til dig, der gerne vil have dit firma online. De er især kendt for deres super brugervenlige og hurtige registrering af domæner til billige priser. Hos DanDomain kan du købe et domæne, hjemmeside, webshop, e-mail og officepakker gennem dem.

Hvis du har brug for et domæne, så er det super nemt at få registreret hos DanDomain. Du skal blot indtaste, det ønskede domænenavn, hvor der herefter bliver vist en masse ledige domæner frem til dig. Her kan du hurtigt få et overblik over om et .dk, .com, .net osv. er ledigt, som du så kan købe.

Få dit firma online med en hjemmeside

Hos DanDomain kan du også få dig en hjemmeside, hvor du kan lave en hjemmeside i nogle af de mest populære CMS systemer. Du kan lave en hjemmeside i WordPress, Joomla og Drupal, som er super nemme CMS systemer at lave en hjemmeside i. Hos DanDomain kan du helt selv vælge, hvilken hjemmesideløsning, der passer bedst til dit behov. Du kan fx få en basic hjemmeside til 24 kr i måneden, hvor du får 5 GB serverplads, daglig backup, 2 e-mail konti og meget mere. Hvis du gerne vil have lidt mere ud af din hjemmeside, så kan du selvfølgelig altid opgradere til en af de andre hjemmesideløsninger. Her får du lidt mere for prisen, og det afhænger selvfølgelig helt af, hvilken form for firma du har, og hvad du skal bruge en hjemmeside til. Deres løsninger er super billige, og med en DanDomain rabatkode kan du gøre købet endnu billigere!

Start din egen webshop

DanDomain sidder klar til at hjælpe dig med at få din egen webshop. Du får en fleksibel webshop-løsning, så du kan udvide dine drømme om en online webshop. Du kan prøve deres webshop-løsning i 30 dage, så du lige kan få dig et indtryk først, om det er noget for dig.

Få din egen e-mail og office

Hos DanDomain kan du få din helt egen firmamail til en super skarp pris. Fra kun 10 kr., kan du få en e-mail med dit helt eget domæne, som du selv vælger. Du kan vælge mellem forskellige løsninger, som passer til dit behov. Du kan fx få en e-mail til 10 kr. i måneden, der er ideelt for dig, der kun har e-mails på én enhed, som fx din telefon. Hvis du har brug for noget mere avanceret i form af en kalender, større GB, online webadgang og meget mere, så skal du have en Exhange online konto, hvor du får en Office mailkonto. Du kan også købe den helt store pakke, som er en Office 365 Business Premium pakke, der er optimal for dig, der skal have muligheden for at arbejde med mail og dokumenter, når det passer dig, og på en hvilken som helst enhed.

Spar penge med en rabatkode til DanDomain

DanDomain er et af de største hosting udbyder i Danmark. Hos dem kan du få dit firma online med en hjemmeside, og du kan tilmed spare penge, hvis du bruger en DanDomain rabatkode. Vi hos CupoConcept sørger for at have den nyeste rabatkode til dig, så du kan få din helt nye hjemmeside, mail, webshop eller andet hos DanDomain til en super skarp pris.

Højvangen 4
8660 Skanderborg
Danmark

Webhosting-rabatkoder

Er du på udkig efter webhosting? Andre benyttede også disse rabatkoder.