Ebay rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
Ebay

Ebay rabatkode

Hvis du er på udkig efter et sted, hvor du kan købe både brugte og nye ting til billige penge, og også selv sætte dine egne ting til salg, så skal du helt klart tage et kig hos Ebay. Hos Ebay finder du tusindvis af købere og sælgere. Du kan købe produkter fra sælgere i hele verden, som gør at du kan få dine produkter til en virkelig billig pris. Ebay er også et genialt sted for dig, der gerne vil sælge ud af dine brugte ting derhjemme, da du hos Ebay sikkert hurtigt ville kunne sælge det. Folk fra hele verden kigger med, da du kan sælge og købe alt lige fra tøj, elektronik til boligtilbehør og møbler. Du kan også vælge at se produkter, der bliver sendt fra et specifikt land, hvis du fx gerne vil undgå told, og så kun får vist produkter inden for EU. Du har også muligheden for at få en rabat, hvis du bruger en Ebay rabatkode fra CupoConcept.

Opdateret June 2024 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra Ebay

Alle Ebay rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Ebay. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor indtaster jeg min rabatkode hos Ebay?

  Det gør du i checkout processen lige inden betaling.

 • Er det muligt at få varer fra Ebay leveret til Danmark?

  Ja, rigtig mange varer kan sendes til Danmark. Mange gange er det endda fragtfrit.

Ebay historie

Ebay er en hjemmeside, hvor sælgere og købere kan sætte deres ting til salg, både hvor de kan købe med det samme eller byde i en auktion. Tilbage i 1995 sad Pierre Omidyar derhjemme på hans computer, hvor han var godt i gang med koder, og fik idéen til at åbne en online markedsplads. Her blev AuctionWeb lanceret. Det blev hurtigt en succes, og i 1997 blev AuctionWeb omdøbt til Ebay, som vi kender det i dag. Efterhånden som internettet blev større og mere populært, blev Ebay også mere populært verden over.

I dag er der tusindvis af produkter, der bliver købt og solgt dagligt på Ebay, da folk efterhånden har fundet ud af, at du kan købe stort set alt hos dem. Derudover så sørger Ebay også for at der ikke opstår snyd, og hvis du er ude for det, så får du dine penge retur af Ebay. De går højt op i sikkerheden, sådan at alle købere kan føle sig trygge, når de køber hos en sælger.

Ebay er ikke kun for private brugere. Flere og flere firmaer har også efterhånden set et stort potentiale i den online markedsplads, hvor de her har god mulighed for at sælge deres produkter. Der er faktisk en del firmaer, som kun sælger via Ebay, hvor de herinde har skabt sig et navn og en stor kundekreds. I dag findes der over 1 billion produkter på Ebay. Du kan også få dine produkter på tilbud, hvis du husker at bruge din rabatkode til Ebay. Den kan du få her hos CupoConcept, da vi altid sørger for at samle de nyeste og bedste Ebay rabatkoder, som vi så lægger op på vores hjemmeside til dig.

Et af verdens største auktionsmarked

Ebay et et kæmpe salgs og auktionsmarked. De er et af verdens største online markeds steder, hvor du kan købe hvad som helst. Når du går ind på Ebays hjemmeside, har du utrolig mange kategorier, som du kan gå til. Nogle af de kategorier, som du blandt andet kan se er:

 • Fashion
 • Beauty
 • Handbags
 • Health
 • Jewelry
 • Kids
 • Men’s clothing
 • Shoes
 • Watches
 • Camera & photo
 • Car electronics
 • Cell phones
 • Computer & tablets

Ebay har virkelig alt hos dem. Du kan købe og sælge hvad som helst hos Ebay. Uanset hvad du mangler eller hvad du gerne vil sælge, så kan du det hos Ebay. Det kan være du gerne vil tømme ud i huset, og mangler et sted at sætte det hele til salg. Det kan du så sagtens gøre hos Ebay, hvor du både har muligheden for at lave en ‘køb nu’ pris eller en auktion. Du kan også sagtens vælge at du kun vil sende til købere fra Danmark eller inden for EU, så portoen ikke bliver alt for dyr. Der er masser af muligheder for at sælge dine ting hos Ebay.

Køb alt hos Ebay

Du kan virkelig købe hvad som helst hos Ebay. Uanset hvad du er på udkig efter. Når du går ind på deres hjemmeside, så kan du øverst oppe skrive et søgeord, for det produkt som du gerne vil se. Her dukker så en masse produkter op fra sælgere rundt omkring i verden. Hvis du er på udkig efter noget specifikt, og for at gøre din søgning endnu mere relevant for dig selv, så kan du også med fordel vælge hvilken kategori dit søgeord skal være inde i. Derefter har du faktisk muligheden for at sortere yderligere, da Ebay har lavet utrolig mange underkategorier. De har nemlig over 1 billion produkter til salg, så for at gøre det så nemt som muligt, har de valgt at have en masse underkategorier. Du kan også søge efter prisklasse, farve, mærke, sælger og hvilket land dit produkt skal sendes fra. Hvis du ikke er så vild med at skulle betale told, så kan du nemlig sørge for kun at få vist produkter inden for EU, så du ikke skal være bekymret over det. Ebay er kendt for at det er stedet, hvor du kan finde produkter til rigtig billige penge, da det ofte er producenter der sælger herinde. Du kan endda gøre købet endnu billigere eller få adgang til eksklusive tilbud med en Ebay rabatkode her fra CupoConcept.

Spar penge med en rabatkode til Ebay

Hvis du er på udkig efter et sted, hvor du egentlig bare kan købe alt fra, så er Ebay stedet for dig. Her kan du virkelig finde hvad som helst, du søger. Du kan finde produkter til meget billigere penge end her i Danmark, da det ofte er producenter, der sælger deres produkter hos Ebay. Du kan tilmed gøre dit køb til en endnu lavere pris, hvis du bruger en rabatkode til Ebay. CupoConcept leder nemlig altid efter de bedste tilbud og rabatkoder, som vi så lægger op på vores hjemmeside. Her får du fri adgang til eksklusive tilbud og en Ebay rabatkode, så du kan gøre dit køb til en super skarp pris. Selvom Ebay ofte er billigst end andre steder, hvorfor så ikke gøre dit køb billigere med en rabatkode?