Bloomit rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (april 2024)
Bloomit

Bloomit rabatkode

Familievirksomheden Bloomit har arbejdet med blomster lige siden 1979. Det startede ud som en helt almindelig blomsterhandler i Odense – hvilket det i øvrigt stadig er – men i dag er det også meget mere end det.

Opdateret April 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Bloomit

Alle Bloomit rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Bloomit. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvor hurtigt kan Bloomit leverer en buket blomster?

    Bloomit leverer som udgangspunkt samme dag som du bestiller når det er i tidsrummet 08-19.

  • Kan man spare penge på blomster med en Bloomit rabatkode?

    Ja, det kan du i hvert fald. Du indtaster blot din rabatkode til Bloomit i forbindelse med bestilling.

Bloomit sælger nemlig ikke kun blomster til de kunder, der kommer ind i butikken på Hjallesevej 73 i Odense M. De leverer også masser af blomster til hele landet hver eneste dag. Det gør de fordi, de har gjort det muligt at bestille blomster, chokolade, gavekurve og meget mere via internettet. Og de gør det godt.

De er uden tvivl en af de mest brugervenlige og servicemindede valg, når man vil bestille en buket blomster til en lejlighed – hvad end det så er en begravelse, en barnedåb, en reception, en fødselsdag eller et bryllup. Bloomit kan levere til det hele, helt uden at du som giver behøver at gøre andet, end at vælge en buket og angive, hvor den skal leveres.

Vis din sidste respekt med en bårebuket

En bisættelse eller begravelse er ikke kun til for at tage ordentligt afsked med den person, som er gået bort. Man kan nemlig også vende sådanne triste begivenheder om og se dem som anledninger, hvor man hylder det menneskeliv, som ikke længere er blandt os.

Uanset hvordan man vælger at anskue begivenheden, så kan man vise sin sidste respekt til afdøde med en smuk begravelsesblomst. Blomster til begravelse kommer i utallige farver, former og størrelser. Det kan være svært at vide, hvilken type dekoration man skal gå efter, men så længe du prøver at finde noget, der ikke er for spraglet, så er du på den sikre side.

Om ikke andet kan du altid spørge blomsterbutikkerne om råd, da de jo laver dekorationerne og ved, hvad der er egnet, og hvad der bestemt ikke er egnet til bisættelser og begravelser. Køber du din bårebuket hos Bloomit, kan du være sikker på at få en smuk og respektvisende buket.

Læs videre neden for og bliv klogere på de mest gængse begravelsesdekorationer.

Bårebuketter

Når de fleste mennesker skal købe begravelsesdekorationer, går de som oftest efter en køn bårebuket. De ligner mestendels almindelige blomsterbuketter men er som regel bundet, så de får en fladere facon. Årsagen til dette er, så bårebuketterne kan ligges oven på den afdødes kiste.

Hvis man var tæt på afdøde og kendte dennes præference for blomster, er bårebuketten et oplagt sted at vise, at man havde den relation. En smuk bårebuket viser respekt i sig selv, men en smuk bårebuket fyldt med afdødes favoritblomster viser både respekt og kærlighed.

Båredekorationer

Båredekorationen er en lidt mere avanceret version af bårebuketten. Disse kan se ud på forskellige måder, og det er tit de allernærmeste pårørende, som køber denne slags begravelsesblomst, fordi de vil sige farvel med en stor og pragtfuld dekoration.

Båredekorationer kan formes som kranse, stående blomsteranretninger eller noget helt tredje.

Nedkastningsroser

Nedkastningsroser er roser, som man kaster ned til kisten, lige efter den er blevet sænket ned i jorden. De er den allersidste gestus, man kan vise, inden kisten bliver dækket til med jord. Disse roser er som oftest røde eller hvide.

Roser er kendt for at være det ultimative symbol på kærlighed, og selv i en situation hvor et menneske er gået bort, betyder det ikke, at man skal vige bort fra at bruge rosen. I denne kontekst er rosen stadig et symbol på kærlighed – blot er det kærlighed til et menneske, som ikke længere er her mere.

Bloomit kan levere samme dag

Er du sent ude? Havde du lige glemt at tjekke kalenderen, eller har du bare brug for at akut at sende blomster eller lignende, for eksempel som en ”God bedring”-hilsen? Så kan det være, at du skal overveje Bloomit.

De tilbyder nemlig levering samme dag, og du kan hele tiden tjekke på deres hjemmeside, om dine blomster kan nå frem allerede i dag. På den måde, kan du bestille i sidste øjeblik, uden at der nogensinde er nogen, der finder ud af, at du måske havde været lidt glemsom.

Der er styr på indpakning

Blomster er ikke meget værd, hvis de er blevet mishandlet under hele udbringningen. Derfor, er indpakning ualmindelig vigtig, når man skal levere blomster – og det er Bloomit helt klar over.

Buketterne bliver derfor pakket ansvarlig og med masser af fugt, så blomsternes stilke ikke blive tørre under transporten. Derfor behøver modtageren heller ikke at forkorte stilkene inden de bliver sat i en vase med vand.

Men godt med fugt omkring blomstens stilke er ikke det eneste, der betyder noget. Om vinteren har blomsterne nemlig svært ved at overleve i kulden, og indpakningen er derfor lukket, når vejret er koldest. På den måde, har blomsterne nemmere ved at holde varmen, og er dermed sikret længst overlevelse.

Om sommeren er det netop omvendt – her skal blomsterne have lov til at få frisk luft og ”ånde”. Derfor, er indpakningen på den varmeste årstid helt åben, men stadig beskyttet.

Gode anmeldelser betyder glade kunder

Baseret på 4.377 kundeanmeldelser har Bloomit scoret 8,7 ud af 10 stjerner. Det er rigtig pænt, især når man tager højde for, at Bloomit beskæftiger sig med levende produkter, der naturligvis ikke altid arter sig som man gerne vil have det.

Langt størstedelen af de anmeldelser som Bloomit har fået, roser dem for at levere flotte blomster til den aftalte tid – og det er i bund og grund det, som det hele handler om.

Send blomster med Bloomit og bliv en del af de mange glade kunder.

Unsbjergvej 5
5220 Odense Ø
Danmark

Blomster-rabatkoder

Er du på udkig efter blomster? Andre benyttede også disse rabatkoder.