Gelateria

Gelateria rabatkode

Hvis du er helt vild med is, og altid har drømt om at lave din egen, så har du muligheden for det hos Gelateria. Du kan købe de bedste ismaskiner fra Gelateria fra populære mærker. Hos Gelateria kan du også købe opskriftsbøger, så du kan få inspiration til at lave de lækreste is, som du kan servere til gæsterne. Gelateria tilbyder salg af ismaskiner og tilbehør til både private og erhverv. Så hvis du ejer en virksomhed, hvor du vil sælge is, så er Gelateria helt klart det rette sted at købe fra. De har nøje udvalgt deres producenter, så du kan få kvalitetsvarer hos dem. Gelateria har sørget for at blive forhandler af mærker såsom Dynamic, Icetech, Musso og Zeroll. Hos Gelateria kan du også købe andet køkkengrej, såsom vaffeljern, hvis du fx gerne vil lave lækker belgisk vaffel med en klat soft ice oven på. Gelateria har et super godt udvalg til fornuftige priser, og ønsker du rabat, så kan du bruge en Gelateria rabatkode fra CupoConcept.

tick

Gratis levering af alle ismaskiner

tick

Sikker betaling

tick

Stort udvalg

Opdateret august 2020 af Lasse Jørgensen

Udvalgte rabatkoder fra Gelateria

Fordele
Gelateria rabatkode – Få gratis fragt på din ordre
Gelateria rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

75
Vis rabat Få vist Gelaterias rabat.
Fordele
Gelateria rabatkode – Spar lige nu op til 25% på udsalg
Gelateria rabatkode – Spar lige nu op til 25% på udsalg

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

63
Vis rabat Få vist Gelaterias rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Jeg har en rabatkode til Gelateria - Hvor kan jeg indtaste den?

  Du indtaster din rabatkode i højre side i checkout. Det er den side hvor du indtaster alle dine informationer.

 • Er Gelateria autoriseret forhandler af ismaskiner?

  Ja, Gelateria er autoriseret forhandler af alle de mærker de sælger. De indkøber de fleste varer hos den officielle danske importør.

Ismaskiner i høj kvalitet fra de bedste mærker

Gelateria er en online virksomhed, der sælger ismaskiner, samt det tilbehør der hører til. Hos Gelateria har de nøje udvalgt deres sortiment. Du finder derfor ikke små billige maskiner, men kvalitetsbevidste ismaskiner fra anerkendte mærker. Disse ismaskiner, kan du få glæde af i årevis. Du kan bruge den til eget private forbrug derhjemme, eller hvis du har en virksomhed, hvor du vil sælge is, så er Gelateria’s ismaskiner også lige noget for dig. Deres ismaskiner er garanteret lækker og bedre is, fordi deres ismaskiner er af høj kvalitet. Du finder nemlig populære modeller som Koenig, Delonghi og Nemox, samt nogle professionelle ismaskiner fra Musso. Hos Gelateria kan du tilmed også få din ismaskine til en super skarp pris, da de ofte har nogle gode tilbud, som du kan benytte dig af med en rabatkode til Gelateria. Du kan altid hente din Gelateria rabatkode her fra CupoConcept.

Alt du skal bruge til de lækreste is

Hos Gelateria kan du købe de bedste ismaskiner, så du kan få nogle super lækre is til dig selv eller dine kunder. Hos Gelateria kan du købe professionelle ismaskiner fra de bedste mærker. Du kan dog også købe meget andet. Du kan fx få fat i:

 • Tallerkner
 • Bestik
 • Vaffeljern
 • Is skeer
 • Ispindeforme
 • Islagkage forme
 • Røremaskiner
 • Reservedele
 • Ingredienser til is
 • Opskriftsbøger

Hos Gelateria kan du altså købe alt du skal bruge til at lave den perfekte is, samt få de bedste tilbehør dertil.

Spar penge med en rabatkode til Gelateria

CupoConcept sørger for at samle de nyeste rabatkoder fra Gelateria. Vi vil gerne hjælpe dig med at spare så mange penge som muligt, og det har du muligheden for med en rabatkode. Hos Gelateria kan du få Danmarks bedste ismaskiner til en fornuftig pris. Det er altid rart at spare nogle penge, uanset hvor stor din pengepung den er. Med en Gelateria rabatkode kan du købe ismaskiner til de bedste priser, og du kan gøre et kæmpe kup i deres sortiment.

Industrivej 27A
7080 Børkop
Danmark