Primo Tours rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
Primo Tours

Primo Tours rabatkode

Det er altid fristende at drage ud på eventyr ved at booke en ferie langt væk fra Danmarks kedelige og omskiftelige vejr. Men det kan også gå hen og blive en rigtig dyr fornøjelse. Derfor har vi her samlet en række Primo Tours rabatkoder, så du kan drømme om varmere himmelstrøg og lyseblåt vand uden at bruge alle dine penge. I oversigten her på siden finder du hver eneste Primo Tours rabatkode, der findes online lige nu, så du kan spare masser af penge på din næste rejse.

Opdateret June 2024 af Lasse Jørgensen

Udvalgte rabatkoder fra Primo Tours

Tilbud
Primo Tours rabatkode – Spar op til 40% på din rejse
Primo Tours rabatkode – Spar op til 40% på din rejse

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

318
Vis tilbud Vis fordel Få vist Primo Tourss rabat.
Tilbud
Primo Tours rabatkode – Spar lige nu op til 2000 kr. på din rejse
Primo Tours rabatkode – Spar lige nu op til 2000 kr. på din rejse

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

225
Vis tilbud Vis fordel Få vist Primo Tourss rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor anvender jeg min Primo Tours rabatkode?

  Du har mulighed for at indtaste din rabatkode i bestillingsforløbet.

 • Kan jeg købe en rejseforsikring hos Primo Tours?

  Ja, Primo Tours samarbejder med Gouda Rejseforsikring om at tilbyde attraktive rejseforsikringer.

Rabatkode til Primo Tours

Det kan ramme privatøkonomien hårdt, når det er tid til at booke ferie. Derfor skal du bruge en Primo Tours rabatkode, så du kan spare penge på booking af drømmerejsen. Så kan du flyve til lækre destinationer i sydens sol og væk fra det ofte kolde danske vejr. Her finder du et spændende udvalg af ferier til smukke destinationer, som kan danne den perfekte ramme for din ferie.

Så nemt er det at booke ferie hos Primo Tours

Når du skal booke ferie hos Primo Tours, kræver det ikke de store tekniske færdigheder eller overblik. Det er nemlig lige til. På hjemmesidens forside kan du indtaste dine ønsker til den perfekte ferie. Her kan du vælge destination, lufthavn, rejsedatoer og antal rejsende. Så bliver du præsenteret for en række mulige feriedestinationer og kan frit vælge og vrage efter pris og beliggenhed.

Tag Primo Tours med på rejsen

Det kan være lidt nervepirrende, første gang du befinder dig på egen hånd i et andet land. Derfor kan det give en ekstra tryghed at vide, at Primo Tours er med dig hele tiden. Nu kan du nemlig downloade deres app til telefonen, så du hele tiden er opdateret med nye informationer og kan holde styr på dine rejsedokumenter.

Du kan også bruge applikationen inden rejsen og blandt andet få inspiration til lækre feriedestinationer, komme i kontakt med rejseguides og drømme dig væk fra hverdagen. Har du allerede booket din ferie, kan du også finde al relevant information om din rejse på deres app. Det er hurtigt, nemt og overskueligt.

Skulle du blive inspireret til at booke en ferie hos den populære rejsearrangør, kan vi kun anbefale, at du bruger en Primo Tours rabatkode, så du sparer ekstra penge på din kommende ferie.

Fordele ved at booke ferie hos Primo Tours

Der findes et hav af ferieudbydere på nettet, og det kan være svært at skelne mellem de mange virksomheder. Fordelene ved at booke ved Primo Tours er mange. Her får du hjælp fra danske feriekonsulenter, der har til opgave at hjælpe dig med at finde den helt rigtige ferie efter dine ønsker.

Primo Tours er en lille organisation, der sætter fokus på god kundeservice og kundekontakt. Derfor går de ind for personlig betjening og vægter den enkelte gæst højt. Du kan altså altid være sikker på, at du er i gode hænder, når du rejser med Primo Tours.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Primo Tours?

Primo Tours hjemmeside er generelt meget brugervenlig og nem at navigere rundt på. Derfor er det heller ikke svært, når du skal spare penge på din rejse med en Primo Tours kuponkode. Her får du en kort guide til, hvordan du gør:

 1. Vælg den ferie, der matcher dine ønsker. Herefter bliver du ført videre til bestillingssiden.
 2. Under feltet, hvor du kan indtaste dine personlige oplysninger, kan du finde et rabatkodefelt. Her indtaster du blot din Primotours.dk rabatkode for at spare penge.
 3. Når du har indtastet dine personlige oplysninger og oplysninger på dine medrejsende, bliver du ført videre til et betalingsvindue. Når du har valgt betalingsmetode og har bekræftet købet, kan du glæde dig til at rejse afsted mod nye oplevelser.

Hvad kan man købe hos Primo Tours?

Primo Tours tilbyder et stort udvalg af de mest eftertragtede rejser til sydens sol. Her er der fokus på lækre charterrejser med all inclusive og drinks ved poolen. Primo Tours sælger altså afslapning, godt vejr og nye oplevelser.

Her finder du rejser til destinationer som:

 • Rhodos
 • Mallorca
 • Maldiverne
 • Mauritius

Og naturligvis mange flere.

Også billigere lande som Thailand, Vietnam og Indonesien er på listen over rejsedestinationer, når man bestiller rejse med en Primo Tours rabatkode. Der er altså noget for dig, om du så er til afslapning på stranden eller oplevelser i naturen.

Booker du din næste ferie med en www.primotours.dk rabatkode, kan du få mere for pengene. Så kan du købe lidt flere souvenirs på din rejse med god samvittighed.

Er det sikkert at handle hos Primo Tours?

Når du handler hos Primo Tours, enten med eller uden en rabatkode, kan du gøre det med ro i maven. Når du bestiller en ferie her, er du beskyttet af Rejsegarantifonden. Primo Tours har desuden et hav af tilfredse kunder bag sig, der tidligere har booket rejser gennem deres hjemmeside. Der er altså al mulig grund til, at du kan føle dig tryg, når du booker rejse hos Primo Tours.

Rindumgaards Allé 3, Rindum
6950 Ringkøbing
Danmark