New Balance rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
New Balance

New Balance rabatkode

På denne side finder du alletiders New Balance rabatkode, så du kan spare en masse penge på hele produktsortimentet fra det populære brand. Vi har gjort det nemt for dig, og samlet samtlige New Balance rabatkoder i én oversigt, så du bare skal vælge den, som du helst vil gøre brug af.

Opdateret May 2024 af Lasse Jørgensen

Udvalgte rabatkoder fra New Balance

Alle New Balance rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til New Balance. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg prøve New Balance's produkter i en fysisk butik?

  Ja, New Balance’s produkter forhandles i flere store butikskæder som Sportsmaster, Salling, Marcus, Intersport, Sport24 m.m.

 • Kan man benytte en New Balance rabatkode når man køber på webshoppen?

  Ja, det kan du sagtens. Du går blot til bestillingsiden hvor du også har mulighed for at indtaste din rabatkode.

Rabatkode til New Balance

Du får hermed en hel speciel New Balance rabatkode som en gave fra os til dig. Vi håber, at du kan bruge den, næste gang du skal købe nyt behageligt og moderne fodtøj og ønsker at spare en masse penge.

Vi opdaterer vores rabatkoder løbende, så de rabatkoder du ser på vores hjemmeside, vil altid være aktive. Du kan derfor bruge din New Balance rabatkode med det samme. Hvis du, mod forventning, skulle opdage en kode, der ikke virker, så fortæl os det gerne, så vi kan få rettet fejlen og så du igen kan spare en masse penge.

New Balance – en af verdens største sportsfodtøjsproducenter

New Balance er et multinationalt selskab, grundlagt i Boston i USA i 1906. Oprindeligt producerede firmaet ikke fodtøj, men buestøtter til sko, for den bedste pasform. Dengang blev skoens bedste pasform baseret på observationen af kyllinger og deres balanceevner. Firmaet har dog vendt sig væk fra buestøtter og kyllinger og er i dag orienteret mod komfortable sportssko og sportstøj.

Du kender formentlig New Balance som det populære fodtøjsmærke og hvad enten du søger at udvide din New Balance kollektion eller søger at købe dit allerførste New Balance item, så brug din New Balance rabatkode og spar en masse penge, når du handler på New Balances webshop.

Hvad er fordele ved at shoppe hos New Balance?

Der er en lang række fordele, når du bruger din newbalance.dk rabatkode. Blandt andet støtter du et firma, der tror på at reducere mængden af ressourcerne i produktionen af fodtøj. Samtidig støtter du et firma, der tror på høje standarder for deres medarbejdere og så støtter du også et firma, der årligt giver op til 1 mllion kroner til fonde, der kæmper mod overvægt hos børn.

Du bidrager altså et firma, der tror på bæredygtighed, tager socialt ansvar og giver tilbage til samfundet. Herudover får du også en lang række fordele som kunde, når du bruger din New Balance rabatkode, eksempelvis:

 • Gratis retur på alle ordrer, så du nemt og helt gratis kan bytte dine køb, hvis du fortryder.
 • Udførlige størrelsesguides, så du kan finde den sko eller den tøjgenstand, der passer dig bedst.
 • Gratis levering til hele verden ved køb for over €50.00 og ellers kun €5.00 for levering på 3-4 hverdage, samt mulighed for tilkøb af endnu hurtigere levering.
 • Professionelt kundeserviceteam, der sidder klar ved telefonerne mandag-fredag fra 10.00-19.00 eller computeren, hvor du kan sende en e-mail døgnet rundt.

New Balance kører også løbende gode tilbud, så der er mulighed for at spare endnu flere penge med din New Balance kuponkode. En kombination af et godt New Balance tilbud og en New Balance rabatkode kan altså ende ud i en stor besparelse.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til New Balance?

Det er nemt at spare penge med din www.newbalance.dk rabatkode. Du skal blot følge nedenstående guide, og så er rabatten i hus.

 1. Find den eller de varer du ønsker at købe
 2. Følg sidens størrelsesguide for at finde den rigtige størrelse
 3. Klik på ”Add to cart” og gå til ”Checkout”
 4. Indtast til højre din særlige New Balance rabatkode ved at klikke på ”Have a promo code?”
 5. Indtast dine leveringsoplysninger og klik på ”Continue”
 6. Indtast dine betalingsoplysninger og klik på ”Place your order”

Din ordre er nu på vej til dig. Læn dig tilbage og glæd dig over, at have sparet en masse penge med din New Balance rabatkode.

Hvad kan man købe hos New Balance?

Hos New Balance kan du finde atletisk fodtøj til både kvinder, mænd og børn, samt smart og moderne sportstøj, som du enten kan bruge til hverdag, eller når du dyrker motion. Du kan blandt andet købe de ultramoderne New Balance 574.

Men du finder generelt en lang række andre sko i forskellige prisklasser, der passer til forskellige dele af din hverdag. Der er altså noget for enhver smag og enhver pengepung, især hvis du samtidig anvender din New Balance rabatkode.

Samtidig kan alle skoene fås i mange forskellige farver, samt i mange forskellige størrelser. Deres størrelser rangerer fra en spædbarnsstørrelse 16 til en størrelse 53 i mandesko, og samtidig kan du også yderlige bestemme om din sko enten skal have en smal, standard eller bred pasform.

Hvad enten du skal shoppe sko til dig selv eller hele din familie og hvad enten du har små, store, brede eller smalle fødder, så har New Balance altså noget for enhver smag. Brug derfor din New Balance rabatkode, næste gang du skal shoppe til dig selv eller din familie.

Spiller du fodbold? Eller hvad med Cricket eller Basketball? New Balance har specialiserede sko til alle disse sportsgrene, samt særlige sko til løb. New Balance har dog også sko, der ikke skal tjene noget andet formål end blot at være smart, moderne og komfortabelt fodtøj. Netop fordi, at New Balance oprindeligt startede som et firma med fokus på skokomfort, kan du ved brug af din New Balance rabatkode forvente høje kvalitetssko for pengene og komfort på et højt niveau.

Er det sikkert at handle hos New Balance?

New Balance har over 100 års erfaring indenfor fodtøjsbranchen og du kan derfor være sikker på at der er styr på sikkerheden hos New Balance. For at sikre dine særlige oplysninger har New Balance webshoppen et SSL-certifikat attesteret af en af de førende internetsikkerhedsfirmaer DigiCert®, så de oplysninger du giver til shoppen i forbindelse med dit køb ikke ville kunne blive misbrugt.

Du kan derfor være helt rolig, når du handler med din www.newbalance.dk rabatkode – produkterne er i orden, kundeservicen er i top og dine data bliver beskyttet og behandlet sikkert.

430 Birchwood Boulevard
Cheshire, WA3 7WD
Storbritannien