Nirbana

Nirbana rabatkode

Et smykke er ikke blot et smykke. Et smykke er med til at afspejle din personlighed, og give noget ekstra til dit outfit. Hos Nirbana kan du finde en bred vifte af smykker til både mænd og kvinder. Deres smykker er lavet i danske designs, så du kan bære en del af den skandinaviske mode. Hos Nirbana finder du et stort sortiment af armbånd og halskæder. Deres designs er primært med perler. De har grundigt valgt deres udvalg, og sikrer sig at kunderne får et smykke i høj kvalitet. Hos Nirbana får du 100% ægte danske smykker, som de selv producerer. Hos Nirbana kan du også give et dansk smykke til en du holder af. De vil helt sikkert blive glad for din tanke. Du kan få dine smykker hos Nirbana til en rigtig god pris, og benytter du en Nirbana rabatkode, så får du en helt særlig rabat. Du finder din rabatkode til Nirbana her hos CupoConcept, så du kan få dig et super skarpt tilbud.

tick

Fri fragt v. køb over 500 kr.

tick

Hurtig levering

tick

E-mærket webshop

Opdateret august 2020 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Nirbana

Fordele
Nirbana rabatkode – Få Gratis Fragt på din ordre
Nirbana rabatkode – Få Gratis Fragt på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

54
Vis rabat Få vist Nirbanas rabat.
Fordele
Nirbana rabatkode – Få 10% rabat på din ordre
Nirbana rabatkode – Få 10% rabat på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

54
Vis rabat Få vist Nirbanas rabat.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvor kan jeg indtaste min Nirbana rabatkode?

    Du kan nemt indtaste din rabatkode i indkøbskurven, efter du har tilføjet de ønskede varer.

  • Hvornår kan jeg komme i kontakt med Nirbanas kundeservice?

    Kundeservice sidder klar på telefoner alle hverdage fra 9-16. Alternativt kan du skrive til dem på mail eller igennem kontaktformularen på hjemmesiden.

Om Nirbana

Nirbana er en online smykkeforretning, der producerer 100% danske smykker. Nirbana blev grundlagt i 2010, hvor de fik idéen til webshoppen, grundet den stigende efterspørgsel på danske smykker. Deres idé opstod oprindeligt i Spanien i 2009, hvor de fik en masse inspiration til at lave deres egne smykker. Nirbana har et mål om at tilbyde kunderne en uovertruffen kvalitet – uden at gå på kompromis. Nirbana følger tidens trends, så du kan få moderne smykker hos dem. De går op i kvalitet, og vil også gerne tilbyde et udvalg til en overkommelig pris. Du finder derfor ofte en Nirbana rabatkode, som du kan bruge til at få et rigtig godt tilbud. Med en rabatkode kan du spare mange penge, når du handler online.

Halskæder, armbånde og ure i danske design

Hos Nirbana finder du en bred vifte af smykker til mænd og kvinder. Når du går ind på deres hjemmeside, så kan du hurtigt se, at de har mange forskellige designs og typer at vælge mellem. Du kan især finde et udvalg af perlesmykker, som kan fås i armbånd og halskæder. Du finder også matchende sæt, så du kan matche din halskæde og armbånd med hinanden. Nirbana har også et udvalg af armbåndsure i høj kvalitet. Her finder du Nirbana Soul herreure, og ure og armbåndssæt. Du kan altså gøre et kæmpe kup hos Nirbana, hvor du kan finde eksklusive smykker i danske designs. Giv et smykke i gave, og glæd en du holder af.

Spar penge med en rabatkode til Nirbana

Hos CupoConcept, kan du få dig en Nirbana rabatkode, så du kan spare penge på dine smykker. Vi sørger for at samle de nyeste rabatkoder, så alt du skal gøre, er at hente din rabatkode, så du kan få dine produkter til en super skarp pris. Med en Nirbana Jewelry rabatkode kan du få råd til lidt ekstra, da du kan gøre et kæmpe kup, når du handler online.

Håndværkerbyen 15
2670 Greve
Danmark