Cosmage rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Cosmage

Cosmage rabatkode

Cosmage.dk er en ny anti-age webshops med højeffektive kosmetiske produkter som indeholder naturlige aktive ingredienser, hvis effekt og virkning til svarer de resultater som normalt alene opnås fra kosmetiske invasive behandlinger.  Missionen bag cosmage er ”the Real you” - og alle produkter optimerer den naturlige skønhed og garanterer en hurtig og vedvarende, synlig forbedring.  Der gives 100% tilfredshedsgaranti.  Skulle produktet mod forventning ikke virke for dig får du pengene tilbage.

Opdateret May 2024 af Lasse Jørgensen

Udvalgte rabatkoder fra Cosmage

Alle Cosmage rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Cosmage. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvordan indløser jeg rabatkoden fra Cosmage?

    Det er rigtig nemt at indløse en rabatkode hos Cosmage.

    Du klikker på linket med den rabatkode eller tilbud du ønsker. Så bliver du ledt ind til cosmage.dk, hvor du vælger et produkt. Inde i kurven, kan du så indtaste din rabatkode og spare penge på dit køb.

  • Har Cosmage hurtig levering?

    Det kan du tro! Faktisk tilbyder Cosmage mellem 1-2 dages levering – virkelig hurtigt.

Hvem står bag Cosmage?

Galaxa Pharma, som står bag cosmage.dk, er GDP certificeret i lægemiddelstyrelsen og sikrer, at alle produktserier ikke alene er ekstremt effektive men også helt sikre at anvende. Fremstillings- og distributionsprocessen følger de meget strenge kvalitetskrav under GDP og der foretages løbende laboratorieundersøgelser for at undgå eventuelle bivirkninger og allergiske reaktioner.

Cosmage-rabatkode

Hvad indeholder produkterne fra Cosmage?

Produkterne indeholder ingen parabener eller mikroplastik og er ikke testet på dyr.  Alle produkt claims og test er dokumenteret og tilgængelig på Laboratoriets website eller cosmage.dk.

Produkterne på cosmage.dk er særligt egnet til sensibel hud og omfatter produkter indenfor hårvækst serum, vippe og bryn serum, opstrammende og rynkereducerende creme, cellulitis serum samt seneste trend indenfor permanent makeup.

Produkterne udvikles i samarbejde med internationale partnere, og baseres på den seneste viden indenfor international forskning.

Alle produkter er identificeret ud fra aktive peptider og planternes helbredende egenskaber, hvor ekstrakter udnyttes til fremstilling af yderst effektive innovative produkter. Cosmage produkter introduceres og udskiftes således at alle cosmage produkter til en hver tid efterlever højest tilgængelige sikkerhed-, effektivitets- og kvalitetsniveau.

 

Galaxa Pharma
Korskilde lund 6
2670 Greve
Danmark