Mofibo rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
Mofibo

Mofibo rabatkode

Hvis du elsker at læse i bøger, og er en smule træt af at tage på biblioteket hele tiden blot for at finde ud af at den bog, du ville låne, allerede er udlånt, så skal du tage et kig hos Mofibo. Hos Mofibo kan du nemlig finde de bedste e-bøger, da de har et kæmpe udvalg af en masse spændende og populære bøger hos dem. Derudover så kan du også finde et væld af lydbøger. Hos Mofibo kan du nemlig få ubegrænset adgang til tusindvis af e-bøger og lydbøger, som du kan læse eller ligge og lytte til. Du skal blot hente deres app ned til din smartphone eller tablet, så du kan lytte eller læse til din bog, uanset hvor du er. Hos Mofibo skal du blot betale et lille beløb i måneden for at få adgang til deres store udvalg, og hvis du gerne vil have en rabat, inden du melder dig til, så kan du bruge en Mofibo rabatkode, du kan få her fra CupoConcept.

Opdateret June 2024 af Lasse Jørgensen

Udvalgte rabatkoder fra Mofibo

Tilbud
Mofibo prøveperiode – Få Mofibo gratis i 30 dage
Mofibo prøveperiode – Få Mofibo gratis i 30 dage

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Anvendt

1337
Vis tilbud Vis fordel Få vist Mofibos rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor kan jeg bruge min Mofibo rabatkode?

  Du skal blot trykke “Prøv gratis” på forsiden og trykke på teksten “Har du en kampagnekode?”, så kan du indtaste din rabatkode og oprette dig som bruger.

 • Er Mofibo et abonnement?

  Ja, Mofibo er en streamingtjeneste på abonnement, som du betaler hver måned.

Om Mofibo

Mofibo er blevet grundlagt af Morten Strunge, der tidligere også har startet teleselskabet Onfone, der så blev solgt til TDC i år 2011. Mofibo blev grundlagt på baggrund af, at der manglede en form for bogtjeneste, hvor du kunne få adgang til tusindvis af bøger, som du kunne læse lige når du havde lyst uden at skulle vente på en anden, blev færdig først med bogen. Mofibo blev derfor åbnet, og siden deres åbningsdag, har de sørget for at have et samarbejde med flere hundrede forlag i verden. Det betyder, at du hver dag finder nye bøger i deres tjeneste, som du frit kan læse, når du er medlem af Mofibo. Du kan finde bøger der er på dansk, svensk og engelsk. Så uanset hvad du er til, så kan du selv vælge det. Derudover så ville Mofibo også gerne skabe et bogunivers, hvor du som læser, også kan læse anmeldelser fra andre brugere samt professionelle anmeldelser. Så kan du hurtigt danne dig et overblik over, om det nu lige er en bog for dig.

I år 2015 kom der lydbøger i Mofibos sortiment. Det var nu muligt at få din bog læst op med en super god stemme. Så kunne du sidde i et tog, tage ud og løbe, eller hvad du vil, alt imens du får læst din bog højt for dig. Mofibo er en app, som du skal hente ned til din enhed, hvor det så er muligt for dig at læse eller lytte til din bog, uanset hvor du er. Det er et af Mofibos hovedmål – at gøre det så nemt og fleksibelt som muligt for enhver bogelsker. Du kan blive medlem hos dem for et meget lille beløb i måneden, og hvis du ønsker et super godt tilbud, så kan du bruge en rabatkode til Mofibo. Den kan du få her hos CupoConcept, da i altid samler de bedste rabatkoder her hos os, så du kan få dit Mofibo medlemskab til en super skarp pris.

Find flere forskellige genrer hos Mofibo

Mofibo har et meget stort udvalg af mange forskellige bøger. De har et samarbejde med nogle af de største forlag, hvor du kan læse bøger på dansk, engelsk og svensk. Du kan finde en masse forskellige genrer hos Mofibo. Hvis du bliver medlem af Mofibo, så får du adgang til alle deres bøger af forskellige genrer. Husk at du kan blive medlem til en super god pris med en Mofibo rabatkode. Når du så er medlem, så kan du herinde helt selv vælge, hvilke genrer den bog, du søger efter, skal være i.

De genrer som du blandt andet kan finde, er:

 • Skønlitteratur
 • Krimi
 • Spænding
 • Biografier
 • Kærlighed og erotik
 • Fantasy & Science fiction
 • Klassikere
 • Business
 • Børn
 • Young adult
 • Books in English

Du finder altså mange forskellige genrer hos Mofibo. Der er tilmed et væld af børnebøger, som du kan sidde og læse højt for dine børn. Du kan også finde en lydbog til dine børn, som så kan sidde og lytte til deres favorit børnebog, imens du kan ordne de huslige pligter eller slappe af på sofaen. De barn vil helt sikkert være beskæftiget i timevis med en rigtig god bog, som de kan lytte til.

Giv et abonnement til Mofibo i gave

Hvis du kender en, der er vild med bøger, om som helt sikkert ville blive glad for et Mofibo medlemskab i gave, så har du også muligheden for det hos Mofibo. I stedet for bare at give en enkelt bog, hvorfor så ikke give dem adgang til tusindvis? Du kan selv bestemme, hvor mange måneder du vil betale for. De gavekort som du kan give en, som du holder af, er:

 • 3 måneders ubegrænset adgang
 • 6 måneders ubegrænset adgang
 • 12 måneders ubegrænset adgang

Du vælger altså selv, hvor stor din gave skal være. Et medlemskab til Mofibo ville helt klart være den perfekte gave til en, der elsker at læse eller lytte til bøger. Det er også en lidt mere speciel og anderledes gave end de traditionelle fysiske gaver.

Spar penge med en rabatkode til Mofibo

Hvis du elsker at læse bøger eller gerne vil lytte til en, og du har tænkt på at blive medlem hos Mofibo, så kan du også spare penge, inden du melder dig ind. Med en Mofibo rabatkode fra CupoConcept, kan du nemlig få en god rabat på dit medlemskab. Vi hos CupoConcept vil gerne gøre det muligt for dig at spare så mange penge som muligt, da vi ikke mener, at du skal bruge unødvendige penge, når der faktisk er penge at spare. Derfor vil vi rigtig give dig en rabatkode, som du kan bruge hos Mofibo. Hvis der ikke er en tilgængelig rabatkode lige nu, så tøv ikke! Der kommer helt sikkert snart en igen. Vi kigger hver dag efter en Mofibo rabatkode, så du kan spare penge på dit medlemskab og få adgang til tusindvis af bøger.

Vester Farimagsgade 41
1606 København V
Danmark

Streamingtjenester-rabatkoder

Er du på udkig efter streamingtjenester? Andre benyttede også disse rabatkoder.