Happy Socks rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
Happy Socks

Happy Socks rabatkode

Er du træt af kedelige strømper, og vil gerne have noget med lidt farve, spræl og liv? Så er du kommet til det rette sted; vi har nemlig samlet en lang række Happy Socks rabatkoder, så du kan spare masser af penge på strømper fra det populære mærke. Se samtlige Happy Socks rabatkoder i oversigten her på siden, og bliv klogere på, hvordan du indløser din rabatkode, hvor sikkert det er at handle hos Happy Socks og hvad de gør for miljøet.

Opdateret June 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Happy Socks

Alle Happy Socks rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Happy Socks. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan bruger jeg min Happy Socks rabatkode?

  Du skal blot indtaste din rabatkode i feltet “Kuponkode”, når du går til kassen.

 • Hvad er betingelserne for min Happy Socks rabatkode?

  Rabatkoder til Happy Socks gælder ikke for nedsatte produkter, limited editions og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Rabatkode til Happy Socks

Her kan du nu finde en Happy Socks rabatkode, så du kan spare penge på dit næste køb hos Happy Socks. Det kan være, at du har set et af deres gode tilbud eller generelt bare er helt vild med sokker, der har forskellige farver og mønstre som rød, blå, gul og så med et mønster af pizza, ænder, bananer, katte eller blomster.

Med kampagner på mærkedage som mors- og fars dag kan du tit kigge ind efter tilbud på nogle af de mest tjekkede sokker, du nogensinde kommer til at se. De sælges også hos enkelte butikker og outlets, men hvis du ønsker at spare penge på sokkerne, skal du bruge vores Happy Socks rabatkode på deres hjemmeside.

Svensk virksomhed står bag farverige strømper i hele verden

Er du vild med vores svenske naboer? Hvis ikke, så giver vi dig nu en grund til at elske dem! Og hvis du er, så giver vi dig bare ENDNU en grund til at være helt tossede med dem. Det er nemlig to svenskere, der tilbage i 2008 tænkte, at nu var det nok. Strømper skulle ikke bare være strømper længere. De var trætte af kedelige sorte, grå og hvide strømper, så de satte sig et mål om at gøre noget ved sagen.

I 2017 var virksomheden angiveligt over 100 millioner dollars værd, og i dag har de samarbejde og kollektioner sendt ud med store kendte ansigter som The Beatles, som de har lavet to kollektioner med, rapperne Wiz Khalifa og Snoop Dogg samt DJ og musikproduceren Steve Aoki. De har også lavet kollektioner for at ære den amerikanske maler Andy Warhol, der døde tilbage i 1987.

Går op i miljøet

Udover at ville skabe glæde i hverdagen, har Happy Socks også et mål om at reducere deres negative påvirkning på miljøet. Når du bruger en Happy Socks rabatkode er du derfor med til at gøre noget godt for planeten og klimaet.

Happy Socks har fastsat en række mål og tiltag, som skal sikre, at de i de kommende år, kan blive en mere bæredygtig virksomhed. Derudover gør de meget opmærksomme på at man følger de gældende vaskeanvisninger for deres sokker, så du ikke bruger for meget varme, vand og vaskepulver, når du vasker dine Happy Socks. Ligeledes opfordrer de til, at kunderne hænger sine strømper til tørre i stedet for at bruge en tørretumbler.

Så ønsker du at støtte en virksomhed, der vil være bæredygtig og som går op i miljøet og som vil passe på planeten, så brug da en Happy Socks rabatkode, som du finder herover, og køb nogle sokker, der gør din hverdag lidt mere rig på farver.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Happy Socks?

Har du fundet et par sokker, som du bare må eje? Så vent et sekund inden du betaler – med en Happy Socks rabatkode kan du nemlig spare masser af penge på ordren, og du får her en guide til, hvordan du indløser dit Happy Socks tilbud:

 1. Find din happysocks.com rabatkode
 2. Gå til happysocks.com og fyld indkøbskurven med strømper
 3. Klik dig videre til betaling
 4. Skriv din rabatkode under ”Tilføj en rabatkode” ude til højre
 5. Gennemfør bestillingen

Du kan alle dage kigge forbi siden her på CupoConcept og tjekke, om der er kommet nye Happy Socks rabatkoder.

Hvad kan man købe hos Happy Socks?

Er du vild med sokker, der har et fedt design, så er Happy Socks stedet for dig. Og med en Happy Socks rabatkode, som du finder lige ovenover teksten her, så kan du også spare masser af penge på dit køb.

Men hvilke slags sokker har de egentlig? Ja, det er måske ikke det helt rigtig spørgsmål at stille. Det er nok nærmere; hvilke sokker har de IKKE? Her kommer lige en liste over, hvilke slags sokker, du kan købe hos Happy Socks:

 • Normale strømper
 • Half Crew strømper
 • Lave strømper
 • Embroidery strømper
 • Sportsstrømper
 • Dress-strømper

Derudover tilbyder de undertøj, badetøj og tilbehør som nogle seje og farverige badesandaler du kan slappe max af i. Alle strømpekategorierne findes til både mænd, kvinder og børn. Derudover har de også en limited edition-kategori, som du kan tjekke ud. Her finder du helt specielle og unikke strømper, som med tiden udgår og aldrig kommer tilbage. Du er altså én af få, der har lige præcis den slags strømper. Der har eksempelvis været strømper til pride-month, strømper med Pippi Langstrømpe-tema og strømper med Svampebob Firkant-tema.

Der er altså masser af grunde til at handle her, og så kan du tilmed spare en masse penge ved at bruge en www.happysocks.com rabatkode, som du har fundet her hos Cupoconcept.

Er det sikkert at handle hos Hapy Socks?

The Happy Crew er klar på at hjælpe dig sikkert igennem dit køb hos Happy Socks, når du befinder dig på deres hjemmeside. Her er en livechat som support klar til at hjælpe dig. De har også en FAQ med de oftest stillede spørgsmål, som du kan besøge, hvis du er i tvivl om noget. Og skulle du have problemer med en eller flere bestilte varer, har de selvfølgelig 30 dages fuld returret. Alle varer skal dog være i ubrugt stand og indpakningen skal være intakt, men det kan man læse mere om på deres hjemmeside.

På Trustpilot får Happy Socks blandt andet meget ros for kvaliteten og udseendet af deres mange farverige sokker, så brug en af vores Happy Socks rabatkoder og få selv syn for sagen.

Endelig er deres hjemmeside naturligvis sikret på bedst mulig vis, ved brug af et SSL-certifikat og en sikker og ekstern betalingsgateway. Disse er med til at kryptere og beskytte dine oplysninger og øvrige interaktioner med webshoppen, hvilket i sidste ende gør købsoplevelsen mere tryg for dig.

Du kan derfor rolig gøre brug af en Happy Socks rabatkupon til at spare penge på dine nye strømper.

Karlavägen 102
115 26 Stockholm
Sverige