Coolpriser rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juli 2024)
Coolpriser

Coolpriser rabatkode

Ville det ikke bare være super fedt, hvis du kunne finde stort set alt, du egentlig skal bruge, samlet ét enkelt sted? Det findes faktisk! Hos Coolpriser finder du nemlig et kæmpe sortiment af en masse forskellige produkter, du kan gøre brug af derhjemme eller udenfor. Hos Coolpriser har de samlet alt det bedste til dig, og sørget for at tilbyde priserne til en fair sats. Du kan finde mobil tilbehør, modetøj, skønhedsprodukter, dekorationer til hjemmet, fritidsprodukter, gadgets og meget meget mere. De stræber efter at have et af Danmarks største sortiment i deres webshop, hvor kunderne virkelig kan finde hvad som helst til lave priser. Du behøver ikke lede i flere forskellige butikker, hvis du fx lige mangler et mobilcover og en toiletbørste. Det kan du få her hos Coolpriser. Hos Coolpriser får du produkter til lave priser, og du kan gøre dit køb endnu billigere med en Coolpriser rabatkode. Du finder din rabatkode her hos CupoConcept, hvor du får rabat, når du handler online.

Opdateret July 2024 af Lasse Jørgensen

Udvalgte rabatkoder fra Coolpriser

Tilbud
Coolpriser rabatkode – Spar lige nu op 35% på udsalg
Coolpriser rabatkode – Spar lige nu op 35% på udsalg

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

125
Vis tilbud Vis fordel Få vist Coolprisers rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg benytte en rabatkode hos Coolpriser?

  Ja, du kan indtaste din rabatkode direkte på betalingssiden.

 • Hvad betyder Coolprisers prisgaranti?

  Prisgarantien går ud på, at hvis du finder en vare til en lavere pris på en anden dansk webshop eller fysisk butik, så matcher Coolpriser prisen. Få varer er undtaget for prisgarantien.

Om Coolpriser

Coolpriser er en online virksomhed, der sælger en masse lækre produkter til lave priser. De fik idéen til shoppen, fordi de synes, at Danmark manglede nogle flere discountbutikker, hvor kunderne virkelig kunne finde en masse brugbart, uden at gå rundt i mange forskellige butikker. De har derfor håndplukket alt det bedste til dig, der både mangler nogle brugbare ting, men også de lidt sjovere gadgets, som du kan bruge til en skør gave, eller på at pranke en kammerat. Coolpriser ønsker at forbedre deres service og perfektion, så de stræber altid efter at have de nyeste og bedste produkter hos dem. De har sørget for at have kvaliteten i orden, og priserne til en fornuftig sats, så alle kan være med. Coolpriser vil gerne være de billigste på markedet. Hvis du mangler lidt ekstra mønter til Coolpriser, så kan du benytte dig af en rabatkode til Coolpriser. Du finder altid din rabatkode her hos CupoConcept, som du kan bruge hos Coolpriser, og dermed få dine produkter til en super skarp pris.

Det startede med mobil tilbehør: nu finder du stort set alt

Coolpriser blev stifter i 2009, hvor de siden dengang, har serviceret flere tusinde glade danskere. Deres sortiment er kæmpestort. I starten solgte Coolpriser mest mobil tilbehør, men efterhånden som tiden går, så har Coolpriser udvidet deres sortiment, og sælger nu mange flere fede gadgets, og andre brugbare produkter. Coolpriser vil gerne være din foretrukne webshop, og de sørger for at lytte til deres kunder, så de kan efterkomme deres ønsker. Du finder dagligt nye varer hos Coolpriser, så det kan helt klart betale sig at tage et kig hos dem engang imellem.

Kæmpe rabatter hos Coolpriser

Hos Coolpriser går de op i kvalitet, så de kan tilbyde kunderne et sortiment af høj kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. De står inde for alt, hvad de sælger. De mener dog ikke, at kvalitet og pris, behøver at gå hånd i hånd. Derfor har Coolpriser ofte nogle vilde rabattilbud til dig, som du kan få glæde af med en Coolpriser rabatkode. Det er altid en fordel at benytte sig af en rabatkode, da du kan spare utrolig mange penge i sidste ende. En rabatkode kan fratrække en rabat på din pris, give gratis fragt eller noget helt andet godt for dig, der handler online.

Find stort set alt i deres sortiment

Coolpriser har et meget stort og varieret sortiment. De stræber efter at sælge de produkter, der er stor efterspørgsel på, så kunderne kan finde alt hos dem. Når du går ind på Coolpriser’s hjemmeside, så kan du se, at de har nogle forskellige hovedkategorier. De holder sig ikke blot til én produkttype – de har mange forskellige. Du finder dog primært fede gadgets, der både er sjove, men også praktiske. Hos Coolpriser finder du hovedkategorierne:

 • Mobil tilbehør
 • Tablet tilbehør
 • Mode og skønhed
 • Bolig og fritid
 • Elektronik
 • Gadgets

Som du kan se, så har Coolpriser utrolig meget forskelligt hos dem, og du kan helt sikkert finde noget brugbart eller en god gave fra dem.

Mobiltilbehør til din smartphone

Hos Coolpriser ved de godt, at smartphone markedet vokser med flyvende fart. De har derfor samlet alt det bedste mobiltilbehør i deres webshop, hvor du finder tilbehør til de største mærker. Du finder altså mobiltilbehør til blandt andet Apple, Samsung, HTC, Nokia, Sony og Huawei. De har samlet det nyeste smarte tilbehør til både gamle og helt nye modeller. Deres priser er helt i bund, så du kan faktisk få mobiltilbehør til markedets bedste priser hos Coolpriser.

Stort udvalg af tablet tilbehør

Hos Coolpriser har de skam også samlet et stort udvalg af tilbehør til tablets, eftersom at tablets træder mere og mere frem . Coolpriser har igen fået fat i tilbehør til de mest velkendte mærker som blandt andet Apple, Samsung, HTC, Nokia, Sony og Huawei. De har samlet det nyeste smarte tilbehør til både gamle og helt nye modeller. Herinde finder du blandt andet højtalere, høretelefoner, bilholdere, ladere, kabler og meget mere. Du kan også finde super effektive covers og tablet sleeves, så din tablet er rigtig godt beskyttet.

Lækre produkter til dig selv

Coolpriser har samlet en masse lækre skønhedsprodukter til både mænd og kvinder. Her kan du finde produkter inden for mode og skønhed, der vil hjælpe med at pleje huden, håret og velværet. Du finder rigtig meget nyttigt i denne kategori, som du kan forkæle dig selv, en ven eller en partner med. Hos Coolpriser finder du blandt andet:

 • Parfumer til mænd og kvinder
 • Afslapningsprodukter
 • Håndvarmere
 • Massageapparater
 • Ansigtsmasker
 • Barberskum
 • Serum
 • Rensere
 • Rynkebehandling
 • Glattejern
 • Masker
 • Shampoo
 • Anti-cellulite behandlinger
 • Makeup
 • Solcremer
 • Dame- og herresmykker

Det er altså her, du virkelig kan få den optimale forkælelse, som du helt sikkert har fortjent. Du kan jo lige smide lidt selvforkælelse med i kurven, når du har brugt lang tid på at kigge i Coolpriser’s sortiment. Det vil du sikkert sætte pris på, når du modtager dine varer. Husk også, at du nærmest kan få lidt ekstra med gratis, da du kan bruge en Coolpriser rabatkode, så du kan få produkterne til en super skarp pris.

Du kan faktisk få parfumer fra velkendte mærker her hos Coolpriser. Du har virkelig muligheden for at gøre et kæmpe kup hos dem, da du kan få blandt andet Gucci, Calvin Klein, David Beckham og One Million til en langt billigere pris end i en skønhedsforretning.

Nyttige ting til hjemmet

Coolpriser vil gerne gøre det muligt for dig, at du kan finde stort set alt hos dem. Du finder rigtig mange produkter til dig selv, men hvad med dit hjem? Det må du bestemt ikke glemme! Hos Coolpriser kan du nemlig også finde utrolig mange nyttige ting til hjemmet. Her hos dem finder du produkter til alle rum i hjemmet, som du lige kan få plads til. Du finder ting til væggene såsom wallstickers, boligindretning, belysning, køleskab, bagning, køkkenudstyr, vinhylder og meget mere. Du kan også få pyntet børneværelset med super lækkert legetøj til børn i alle aldre.

Måske har du også brug for ting til fritiden, hvor du herinde kan finde produkter til blandt andet camping, rejser, fester og en masse forskellige gadgets. Du finder virkelig noget til enhver begivenhed, ethvert rum og selvfølgelig også til haven!

Billigt elektronik i høj kvalitet

Coolpriser har samlet lidt af hvert i denne afdeling. Her kan du nemlig få elektronik til hjemmet, men også en masse andre spændende og sjove gadgets. Du finder fx tilbehør til GoPro, kamera og computer. Du finder en masse brugbart tilbehør dertil som fx tasker, ladere, udstyr, kortlæser, tripods og meget mere. Skal du bruge nogle nye kabler, finder du blandt andet HDMI og AUX kabler. Hvis du har en spillekonsol derhjemme som Playstation, Nintendo og Xbox, så kan du få det rette tilbehør her. Udover en masse tilbehør og gadgets, så finder du også forbrugerelektronik. Her kan du blandt andet købe batterier, hukommelseskort og MP4 afspillere.

Super sjove gadgets

Coolpriser har samlet en ordentlig stak gadgets til dig, der er fuld af skæg. Her kan du sikkert finde den perfekte gave til en polterabend, fødselsdag eller bare for sjov. Det er du finder gadgets, som du kan tage med til festen. Du finder nemlig mange sjove og skøre ting, som virkelig vil sætte gang i enhver fest. Derudover så finder du også gadgets som du kan bruge til dit hjem eller have. Måske har du lyst til nogle sjove lege og spil, så kan du få både klassiske, men også nogle totalt åndssvage spil her hos Coolpriser. De har virkelig en masse skægt til dig, og det er klart det perfekte sted, hvis du gerne vil pranke en du kender med lidt sjov.

Som du kan fornemme, så har Coolpriser virkelig fået samlet sig et stort sortiment med alle mulige skønne produkter. Du finder produkter til enhver type, alder, køn og smag – og til ethvert formål. Måske leder du efter den perfekte gave, og så ville Coolpriser helt klart være stedet for dig. Du finder med garanti noget brugbart hos dem, og hvis ikke, så kan du helt sikkert hente noget inspiration.

Design dit eget cover

Ville det ikke bare være super fedt, at kunne designe sit helt eget cover, så din mobil er 100% unik? Hos Coolpriser har de faktisk gjort det muligt. Du har muligheden for at personliggøre dit helt eget cover. Det er super nemt og lige til at gå i gang med.

Sådan gør du

Når du går ind på deres hjemmeside, og inde under “Design dit eget cover”, så er det første du skal gøre, er at vælge dit mærke og model. Derfra kan du så søge mellem tusindvis af billeder på nettet, eller uploade dit helt eget personlige foto. Du kan altså give din mobil et unikt udtryk, så du kan have et sødt, sjovt eller spændende minde på telefonen. Det ville også være den perfekte gave til en du holder af. Du kan overraske personen med et unikt cover af et minde af jer to sammen. Mon ikke din udkårne ville elske det?

Reklamer for dit firma

Udover et personligt cover, så er det faktisk også et genialt tip til at reklamere for dit firma. Hvis du lige har startet en helt ny virksomhed, hvorfor så ikke lave noget “gratis” markedsføring ved altid at have dit firmanavn på din telefon? Hver gang du lige hiver telefonen op ad lommen, jamen så kan du hav et billede af dit logo eller virksomhed på din telefon. Det vil helt sikkert vække en masse nysgerrige mennesker, der gerne vil vide lidt mere om din virksomhed. Det kan også være at du er ambassadør for et firma, der gerne vil have at du reklamere for dem. Dette er et super genialt trick, og du kan gøre det for stort set ingen penge. Det er nemt og ligetil, og kræver ikke de tekniske færdigheder for at designe dit cover.

Spar penge med en rabatkode til Coolpriser

Hos Coolpriser kan du finde stort set alt du skal bruge. Du kan købe ting til dit hjem, have, bilen, kæledyr, børn, fester og meget mere. Coolpriser stræber efter at have et så billigt sortiment som muligt, hvor du også kan få velkendte brands til lave priser. De har fået en rigtig god aftale med deres leverandører, så de kan tilbyde kunderne de bedste priser. Hvis du gerne vil spare endnu flere penge, så er det faktisk ikke helt umuligt:

Få de bedste tilbud

Hos Coolpriser kan du gøre det endnu billigere. Du kan nemlig bruge en Coolpriser rabatkode, hvor du får fat i de bedste tilbud. CupoConcept sørger for at samle de nyeste rabatkoder fra dem. Dette betyder, at så snart Coolpriser har nogle vilde tilbud tilgængelige, så sørger vi hos CupoConcept, for at smide den seneste rabatkode og tilbud op hos os. Du kan derfor altid finde en rabatkode her. Det er klart en fordel at bruge en rabatkode til Coolpriser, for selvom de er billige i forvejen, hvorfor så ikke gøre det endnu billigere, og begå et kæmpe kup i deres sortiment?

Islevdalvej 185
2610 Rødovre
Danmark