SF Kids rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juli 2024)
SF Kids

SF Kids rabatkode

Med en SF Kids rabatkode kan du, næste gang du benytter deres tjeneste, opnå en fordelagtig rabat. Du finder de tilgængelige SF Kids rabatkoder i list herunder, og vi har samlet de bedste og nyeste, som du kan få glæde af. Det er meget enkelt at opnå en rabat til sfkids.com, og dertil er det helt gratis. Når du har valgt hvilket rabat, du gerne vil have gavn af, så klikker du på den, og dernæst får du en kode vist, som du skal indløse. Dette skal gøres i forbindelse med, at du benytter deres tjeneste.

Opdateret July 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra SF Kids

Tilbud
SF Kids rabatkode – Prøv helt gratis i 14 dage!
SF Kids rabatkode – Prøv helt gratis i 14 dage!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

161
Vis tilbud Vis fordel Få vist SF Kidss rabat.

Rabatkode til SF Kids

Hvis du skal benytte SF Kids til dine børn, kan du med fordel samtidig anvende en rabatkode fra Cupoconcept. Med en rabatkode opnår du en rabat og sparer en masse penge. Rabatkoderne bliver opdateret jævnligt, så du kan være sikker på, at de altid virker og ikke er udløbet eller forkerte. Dertil bliver de tilgængelige rabatter også udskiftet i takt med, at der kommer nye til.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til SF Kids?

Når du skal anvende din www.sfkids.com rabatkode, varierer det, hvilken rabat du opnår. Fælles for dem alle dog alligevel, at du lige meget hvad, sparer nogle penge. Når du skal benytte SF Kids, skal du oprette en konto, og det er i forbindelse med denne oprettelse, at du indløser din rabatkode. Først skal du indtaste informationer såsom mailadresse, navn, et password og postnummer, hvorefter du sendes videre til at indtaste kortoplysninger for at kunne betale. Det er også her, at du har mulighed for at indtaste en rabatkode, og dette er din kode fra Cupoconcept. Herefter bliver rabatten fratrukket, og du kan færdiggøre oprettelsen af din konto. Det er altså hurtigt og simpelt at gøre brug af din Cupoconcept rabatkode og få en yderst god fordel.

Hvad kan man købe hos SF Kids?

SF Kids er et univers skabt til børnene, men samtidig kan hele familien være med. I kan finde et rigtig stort sortiment af film og serier, og heriblandt både gamle klassikere, de nyeste udgivelser og alt herimellem. Du kan se indholdet fra SF Kids på mange enheder, både computer, tablet og telefon, og det hele kan via chromecast også ses på tv’et. Deres tjeneste er dertil nem at navigere rundt i, og du kan indsnævre din søgning på forskellige måder. Eksempelvis kan du søge blandt på forhånd inddelte temaer:

  • Bevægelsesglæde
  • Tilbage til skolen
  • 0-3 år
  • 4-6 år
  • 7-10 år
  • For hele familien

Under hvert tema har sfkids.com sørget for, at du finder alle de film og serier der hører under. Vil du derimod gerne se indhold med en bestemt figur, så kan du også søge efter dette. Endeligt kan du selvfølgelig også få vist alle de film og serier, som der tilbydes hos SF Kids, så du kan scrolle igennem dem alle, og vælge det indhold der tiltaler dig eller dine børn. Under hver film og serie kan du læse et lille referat, så du får et indblik i, hvad det handler om, og dermed kan vurdere om det er noget for dit barn, inden det sættes i gang.

Hvorfor skal jeg benytte SF Kids?

SF Kids er en legende, magisk og spændende verden, og det er ideelt til at underholde både børnene og hele familien. Der er mange fordele ved at benytte deres tjeneste, heriblandt de følgende:

14 dage gratis

Du har altid mulighed for at afprøve www.sfkids.com i 14 dage helt gratis, så du har mulighed for at se, om det er noget for dig. Hvis du efter de 14 dage ikke er interesseret i at fortsætte brugen af tjenesten, kan du opsige dit abonnement uden at være bundet af noget eller skulle betale. Er du derimod glad for SF Kids, og vil fremover have glæde af det, koster det kun 59 kr. om måneden. Det er altså god underholdning til en god pris, og benytter du en rabatkode, kan du være heldig at få et godt SF Kids tilbud.

Se indhold offline

Indimellem er der behov for, at dit barn kan blive underholdt, når I er på ferie eller ude at køre. Her er der ofte ikke adgang til internet, og der kan offline-funktionen hos SF Kids være yderst nyttig. Funktionen fungerer ved, at I downloader en masse indhold til jeres tablet eller mobil, imens i stadig er online, og så kan I se det hvor og når som helst. 

Forældreindstillinger

Selvom SF Kids er et univers primært for børnene, skal forældrene stadig kunne bestemme i sidste ende. Derfor har de udviklet en forældrekontroller, så du kan have indflydelse på, hvilket indhold der bliver set, og dertil også hvor længe dit barn må se.

Udviklet til børn

SF Kids er udviklet til børn, og indholdet og funktionerne er designet og tilpasset til netop dem. Derfor er det nemt, selv for små børn, at søge og vælge lige de film de vil. Du behøver dermed som forældre ikke at skulle være involveret hele tiden.

Er det sikkert at handle hos SF Kids?

Det er ganske sikkert at benytte SF Kids’ tjeneste, og du kan trygt lade dine børn se deres indhold. Du betaler kun 59 kr. om måneden, og kan til enhver tid opsige dit abonnement, hvis tjenesten ikke længere har interesse. Dertil er indholdet på sfkids.com målrettet mod børn og hele familien, så både store og små børn kan ikke trykke på noget de ikke må se. Dertil fungerer de på mange forskellige enheder og samtidig også offline, så I kan benytte det både derhjemme og på farten. Det er alt i alt god underholdning, som både børn og voksne kan få glæde af.

TV og internet-rabatkoder

Er du på udkig efter tv og internet? Andre benyttede også disse rabatkoder.