Adidas rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (april 2024)
Adidas

Adidas rabatkode

Går du rigtig meget op i sport, så vil du sikkert gerne have det mest behagelige sportstøj som muligt. Du kender sikkert Adidas, der er et af verdens største brands, når det kommer til træningstøj og sko. De er kendt for deres kvalitetsvarer, designs og meget mere. Adidas findes stort set i alle danske sportsbutikker, der forhandler med forskellige sportsmærker. Hvis du dog leder efter noget specifikt fra Adidas, så har de faktisk også en officiel webshop. Her finder du et kæmpe sortiment til både mænd, kvinder og børn, hvor du kan købe det rette sportstøj og sko. Med sko fra Adidas er du i den grad sikret en god funktionalitet og støtte, så du kan mindske eventuelle skader. Hvis du vælger at handle dit Adidas tøj og sko på deres hjemmeside, så kan du faktisk også få en rabat. Du kan bruge en Adidas rabatkode, så du kan få dine Adidas produkter til en super lav pris.

Opdateret April 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Adidas

Tilbud
Spar lige nu op til 40% på udsalg
Spar lige nu op til 40% på udsalg

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

202
Vis tilbud Vis fordel Få vist Adidass rabat.
Tilbud
Få gratis fragt på din ordre
Få gratis fragt på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

76
Vis tilbud Vis fordel Få vist Adidass rabat.
Tilbud
Tilmeld dig og spar 20% på din ordre
Tilmeld dig og spar 20% på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

27
Vis tilbud Vis fordel Få vist Adidass rabat.
Tilbud
Køb 3 ting fra udsalget og spar 30% på din ordre
Køb 3 ting fra udsalget og spar 30% på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

14
Vis tilbud Vis fordel Få vist Adidass rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Er der en aktiv Adidas rabatkode?

  Ja, vi giver her på siden en Adidas rabatkode ud, der er aktiv. Vi holder hver dag øje med rabatkoder til Adidas, så du og vores andre besøgende kan spare penge.

 • Kan jeg returnere mit produkt til Adidas?

  Ja, Adidas tilbyder returnering af en ordre, hvis ikke den lever op til dine forventninger. Dette kan du læse mere om på Adidas’ hjemmeside.

Historien om Adidas

Adidas startede oprindeligt med at sælge fodboldstøvler, men i dag sælger de meget mere til sportsfolk, og de har haft en lang rejse hertil. Adidas er i dag et vel etableret brand et brand, der er kendt over hele verden, og faktisk er et af de bedste og mest kendte brands.

År 1924: drømmen om de perfekte fodboldsko

Adidas’s historie starter helt tilbage til 1900-tallet. Grundlæggeren bag det succesfulde firma er Adi Dassler, der havde en drøm om at producere de perfekte sko til fodboldspillere. I år 1924 hed Adidas dengang “Gebrüder Dassler Shuhfabrik”, og startede sin rejse i Tyskland. Her begyndte Adi Dassler’s drøm så småt at gå i opfyldelse. Midt i succesen kom Anden Verdenskrig, der satte salget lidt i stå. Men da Anden Verdenskrig var slut, så valgte Adi Dassler at starte forfra, og ændrede butikken til “Adi Dassler Adidas Sportschuhfabrik”. I dette år, kom den populære Adidas sko til markedet. Den Adidas sko vi kender i dag med de 3 striber, som er verdenskendt og forbundet med fodboldstøvler af allerhøjeste kvalitet.

År 1954: Adidas blev verdenskendt

I 1954 blev Adidas for alvor kendt i hele verden. Det skete ved, at det tyske fodboldlandshold vandt en sejr over Ungarn, hvor fodboldspillerne havde Adidas sko på. Fra denne dag af, var Adidas nu forbundet til fodboldverden – og især det tyske landshold. Nu blev Adi Dassler’s drøm helt virkeligt, og med flyvende fart blev Adidas så kendt og hurtigt til en millionvirksomhed.

År 1978: Grundlæggeren dør og Adidas er i krise

Adi Dassler døde i 1978, hvor hans søn overtog firmaet. Hans søn, Horst, døde desværre kun 9 år efter, meget pludseligt, og der var ikke nogen efterkommere af firmaet. Dette satte virkelig Adidas i en meget svær position, og de stod nu overfor en kæmpe række udfordringer.

For hvem skulle nu være manden, der havde ansigtet udadtil? Og hvem skulle nu styre det hele?

Adidas var faktisk ved at gå helt bankerot på daværende tidspunkt, men Robert Louis-Dreyfus trådte til, og på blot få år, formåede han at få Adidas tilbage på markedet.

Adidas som vi kender i dag

Adidas har haft mange navne gennem årene, som blandt andet Adidas-Salomon AG og Adidas Group. I dag kendes Adidas som Adidas Group, hvor blandt andet det kendte amerikanske mærke, Reebook, er en del af.

Adidas har formået at skabe et brand udadtil, som hele verden kender. Folk ved, at så snart de ser de tre velkendte striber, så er det Adidas, og Adidas er et kvalitetsmærke, de fleste har i deres garderobeskab. Adidas udvikler sig konstant med nye og fantastiske produkter, som du finder i en masse kendte sportsbutikker rundt omkring. Du kan dog finde hele deres sortiment på deres officielle hjemmeside, hvor du også kan benytte dig af en Adidas rabatkode, så du kan købe dine Adidas produkter til den aller bedste pris.

Kvalitet til sporten hos Adidas

Hos Adidas finder du et yderst bredt sortiment af produkter til sportsfolk. De fleste ejer eller har ejet et produkt fra Adidas, fordi de simpelthen godt ved, hvor godt og holdbart et mærke, de er. Hvis du ejer noget fra Adidas, så ved du også, at dit produkt holder i en del år, som du kan få glæde af og bruge til en masse. Om du skal bruge Adidas til en sport, hverdagen eller blot som afslapningstøj, er helt op til dig. De sælger både tøj, sko og tilbehør til mænd, kvinder og børn, og lad os dykke lidt videre ned i sortimentet, så du kan få et overblik over, hvad de har til dig.

Adidas til mænd

Inde på Adidas’s officielle hjemmeside, så kan du finde et kæmpe sortiment til mænd. Herinde kan du købe sko, tøj, tilbehør og sportstøj til specifikke sportsgrene.

Du kan fx få helt særlige sko, der er tilpasset til basketball spillerens stil, der er stødabsorberende og skridsikre. Derudover fastlåses foden, så du kan lave hurtige sidelæns bevægelser, og virkelig formår at slippe uden om forsvaret.

Af tilbehør til mænd, finder du mange brugbare produkter. Du finder fx:

 • Tasker
 • Sokker og benvarmere
 • Hovedbeklædning
 • Svømmetilbehør
 • Bolde
 • Handsker
 • Hockeystave

..og meget andet til sport.

Adidas til kvinder

Er du en sportskvinde, der gerne vil have det bedste kvalitets sportstøj, sko og tilbehør, så har Adidas skam også et udvalg til dig. Ligesom ved mænd, finder du også her en masse lækkert tøj i form af t-shirts, shorts, sweatshirts, træningsjakker og meget mere. De har også specialdesignet sko til hver enkelt sportsgren, så du kan få de rette sko til din sportsgren. Af tilbehør kan du blandt andet få urehandskertørklædersokker og hovedbeklædning.

Adidas til børn

Adidas har noget til enhver type. De har tøj og sko til mænd og kvinder, men de har også et udvalg til børn i alle aldre. Når du går ind på Adidas’s hjemmeside, så kan du faktisk selv navigere rundt i sortimentet, hvor du kan få vist det sortiment, der passer til dit barns alder. De har noget til unge fra 8-14 år, børn fra 4-8 år og babyer fra 0-4 år.

Her finder du en masse godt sportstøj til børnene, der dyrker en eller anden form for sport. Du finder specielle udvalg til blandt andet:

 • Træning
 • Fodbold
 • Løb
 • Svømning
 • Basketball
 • Golf

Her kan du nemlig selv specificere din søgning, så du kan få vist nøjagtig det, som du ønsker.

Adidas har altså virkelig noget til enhver type. Uanset om du er mand, kvinde, barn, ung eller gammel, så har Adidas udviklet noget til dig. Deres brand er verdenskendt, og ejer du noget fra Adidas, så ved du, at du har noget holdbart i hænderne. Sørg for at købe dine Adidas produkter fra deres officielle hjemmeside, så du kan få en rabatkode til Adidas her fra CupoConcept. Så behøver du ikke længere være irriteret over, at du lige manglede de sidste mønter til en t-shirt eller nogle nye sportssko fra Adidas. Med en rabatkode kan du nemlig spare store beløb, så det kan altid betale sig at benytte sådan en.

De forskellige Adidas kollektioner

Adidas har med tiden valgt at dele deres officielle brand op i flere kollektioner. I stedet for blot at gå efter “Adidas”, så finder du også brands som Adidas Originals, Adidas Athletics, Adidas Stella McCartney og Adidas Skateboarding. Adidas har gjort dette, for at gøre det nemmere for kunderne at finde præcis det de ønsker. Deres forskellige kollektioner er specialdesignet efter deres formål.

Adidas Originals

I år 1971 blev det første reelle Adidas-logo skabt – nemlig kløverlogoet. Dette logo skulle repræsentere brandets udvikling, og blev hurtigt et kæmpe hit.

Inde på Adidas’s hjemmeside, så kan du selv vælge, hvilket brand du vil shoppe efter. Når du går ind på Adidas Originals, så kan du finde et udvalg af sko og tøj, der er mere over til hverdagsbrug. Skoene er super komfortable at rende rundt i, men det er ikke nogle du burde bruge, hvis du dyrker meget sport og løber meget rundt. Adidas Originals-tøj er til dig, der gerne vil have noget ekstra behageligt at rende rundt i. Det kan være nogle afslapningsbukser, leggings til en rask gåtur eller træningstøj til dig, der dyrker sport engang imellem.

Adidas Athletics

Herinde skal du købe dit tøj, hvis du dyrker rigtig meget sport. Alt tøj er designet specielt til det formål at give den bedste funktionalitet, pasform og holdbarhed til sporten.

Adidas Athletics er med i kampen om at nedbryde plastikforurening af havet. De er derfor begyndt at producere tøjet i dette brand med genanvendt plastikaffald. Du kan derfor være med til at spare miljøet for unødvendigt plastik ved at købe fra dette brand. Derudover så får du også kvalitetstøj til sporten, der sidder utrolig godt på dig, og giver en masse åndbarhed. I Adidas Athletics kollektionen finder du tøj til mænd, kvinder og børn, der har en aktiv hverdag, eller går til en speciel sport.

Adidas Stella McCartney

Her finder du et udvalg af produkter, der har til formål at give mere bæredygtighed og mere kraft. Adidas Stella McCartney-sko og -produkter er miljøbevidste produkter. De er nemlig produceret med økologisk bomuld og genanvendt Parley Ocean Plastic. På denne måde kan Adidas Stella McCartney reducere på vand- og ressourceforbruget.

I Adidas Stella McCartney-kollektionen kan du blandt andet købe bæredygtigt og stilrent badetøj, der især er god til dig, der går til svømning. Find også noget fjerlet tøj til din løbetur, der gør løbeturene meget mere let for dig. Med deres fjerlette materiale, er der ikke længere tungt tøj, der nedsætter din kraft og får din løbetur til at virke alt for tungt og uoverskueligt. Pep løbestilet op med nogle robuste sko med et spændstig boost-stødabsorbering. Adidas Stella McCartney er til dig, der ønsker bæredygtigt og stilrent tøj og sko.

Adidas Skateboarding

Skateboarding handler om mange ting. Om du er professionel skater eller blot skater i din fritid, så er du altid sikret en masse gode stunder. Hos Adidas Skateboarding har de sørget for at have en kollektion, der er specielt til dig, der står på skateboard. Her kan du nemlig købe helt særlige t-shirts og sko, hoodies, jakker, hi tops og meget andet. Adidas Skateboarding designer tøjet, således at du får den perfekte pasform, når du er ude at skate. Der skal være plads til masser af fri bevægelse, så tøjet ikke sidder alt for stramt til.

Adidas har altså 4 forskellige kollektioner, som du kan vælge mellem. Du bestemmer altså helt selv, hvilken kollektion du vil købe fra, og hvad der passer bedst til dit behov. Deres bæredygtige kollektion er lidt i den dyre ende, da de bruger utrolig meget tid på at skabe noget tøj, der er bæredygtigt og bedre for miljøet. Men, det skal da slet ikke slå dig ud! Med en Adidas rabatkode kan du få råd til de bæredygtige materialer, så du også kan være med til at bevare miljøet. CupoConcept vil gerne hjælpe dig med at spare så mange penge som muligt, så vi sørger altid for, at du kan få de bedste og nyeste rabatkoder her hos os. Benyt en rabatkode til Adidas inden dit køb, og så kan du købe dit kvalitets sportstøj- eller sko til den bedste pris.

Design dine egne sko hos Adidas

Selvom at Adidas har utrolig mange modeller af sko at vælge mellem, og konstant får nye til sig, så har du måske lige noget ekstra, du gerne ville have tilføjet til skoen. Måske vil du helst gerne selv designe din egen sko, og stadig få glæde af Adidas fantastiske kvalitet. Hos Adidas kan du faktisk designe din helt egen sko. Når du går ind på deres hjemmeside, så ser du en fane, der hedder “Customise”. Herinde kan du finde et væld af forskellige sko, som du faktisk kan gå ind og ændre farver og mønstrene på. Du kan finde inspiration, men du kan også starte helt fra bunden med deres basis-sko.

Vælg en type

Hvis du går ind på “Customise”, så skal du derefter scrolle lidt ned på siden. Herfra kan du så vælge mellem nogle helt hvide sko, som du kan designe fra bunden af. Det kommer så an på hvilken type sko, du er på jagt efter. Om du er på udkig efter nogle hverdagssko, der giver lidt bedre gang i hverdagen, eller om du er den garvet løber, der har brug for nogle super behagelige løbesko. Eller hvad med nogle basketballsko, der sidder utrolig tæt om fødderne, så du kan tackle dine modstandere? Vælg mellem Originals, Løb eller Basketball.

Vælg dine sko

Når du har valgt den kollektion, du ønsker dine sko skal være fra, så får du derefter vist en række modeller. Det kan være du er til nogle MI Swift Run, Mi Gazelle, eller måske nogle MI Superstart. Når du vælger dine sko, kan du så tilpasse din helt egen stil med Adidas’s online designersoftware.

Design skoene

Inde under desingersoftwaren har du en række muligheder for at tilpasse dine sko. Det første du kan gøre, er at designe striberne på skoene. Du kan vælge mellem mange forskellige farver, og du har faktisk også muligheden for at vælge mellem dit lands flag. Hvis du fx støtter dit land i en begivenhed, der finder sted netop nu, som fx VM i fodbold eller andet, så ville en sko, der repræsentere dit land, da helt sikkert være lige noget for dig. Så kan du tage dem med dig, hvis du skal hen og se kampene.

Det næste du kan gøre, er at vælge base-farven. Her får du også muligheden for, om materialet skal være i griseskind, eller noget helt glat læder.

Enhver detalje kan faktisk blive personliggjort på din sko. Du kan designe toppen, bunden, bagved, snørrebånd m.m. Til slut kan du også få dit flag bag på skoen, så du kan repræsentere dit land.

Det koster ikke meget mere at designe din egen sko hos Adidas, fremfor at købe de sko, der allerede er i deres kollektion. Hvis du tilmed benytter dig af en rabatkode, som du kan hente fra CupoConcept, så ville du få din helt egen sko til en super god pris. Du kan altså designe en sko, der passer perfekt til din personlighed og til din stil, og så endda til en rigtig god pris med en Adidas rabatkode. Måske kender du en, der ville blive super glad for en personlig sko, så ville det også være en rigtig god gave at give. Personen ville med garanti blive ellevild over, at de nu har et par Adidas sko, som faktisk er helt unikke!

Glæd en du holder af med et Adidas gavekort

Hos Adidas har du mulighed for at glæde en du holder af. Hvis du en person, går og mangler noget nyt sportstøj, fordi de måske lige er startet til en ny sport, så kan du sagtens købe dig et gavekort til Adidas. Hvis du selv har et gavekort, så kan det benyttes i Adidas’s originale butik i København og Taastrup. Du kan også benytte dig af gavekortet online, så du kan få rabat, eller måske noget helt gratis tøj, hos Adidas.

Inde på Adidas’s hjemmeside, har du også muligheden for at tjekke balancen på dit gavekort. Du skal blot indtaste dit gavekorts kortnummer, og en sikkerhedskode, og så kan du se hvor mange penge, du kan shoppe for hos Adidas.

Tilmeld Adidas nyhedsbrevet og få en særlig gave

Har du ikke lyst til at gå glip af de seneste tilbud og nye produkter fra Adidas, så skal du da tilmelde dig deres nyhedsbrev. Ved at tilmelde nyhedsbrevet, så er du altid en af de første, der får de seneste nyheder tilsendt direkte til din indbakke. Det er dog ikke det eneste gode ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du får faktisk nogle helt særlige fordele:

Få et velkomsttilbud

Ved at tilmelde dig til Adidas nyhedsbrevet, så vil Adidas gerne give deres nye kunder en helt særlig velkomstgave. Når du tilmelder dig, får du et super godt tilbud til Adidas, som du kan benytte dig af i deres webshop.

Få adgang til særlige tilbud og kampagner

Udover at få et særligt tilbud, så får du også adgang til en masse specielle kampagner og tilbud. Du bliver altså VIP medlem hos Adidas, hvor det kun er medlemmer, der får adgang til de særlige tilbud. Det kan derfor i den grad betale sig for dig at tilmelde dig deres nyhedsbrev, så du kan få del af de bedste tilbud, og spare masser af penge.

Spar penge med en rabatkode til Adidas

Adidas er et af de mest kendte brands i verden. Du ville helt klart gå glip af noget kvalitet, hvis du ikke straks får fingrene i de populære produkter. Hos Adidas svinger priserne meget, så enhver ville kunne få råd til deres produkter. Du kan dog sagtens spare en masse penge hos Adidas, da de ofte har nogle helt særlige tilbud. Disse tilbud kan du så udnytte med en Adidas rabatkode, hvor du faktisk kan få trukket et beløb fra dine valgte produkter. CupoConcept sørger for at hente de nyeste rabatkoder fra Adidas, sådan at du altid kan finde den her hos os. Vi vil gerne hjælpe dig med at få råd til at handle online, så derfor stræber vi efter at være de hurtigste.

Gør et kup hos Adidas

Hos Adidas kan du købe sko, tøj og tilbehør til sporten eller hverdagen. Deres kvalitet er i top, og de har noget til enhver type og smag. Skal du bruge en masse nyt sportstøj, så ville Adidas klar være det bedste valg for dig. De har ofte nogle rigtig gode tilbud, og hvis du gerne vil have råd til lidt ekstra, eller blot mangler de sidste mønter til et par sko eller en t-shirt, så skal du blot benytte dig af en rabatkode til Adidas. Hent din Adidas rabatkode i dag, og gør dig et kæmpe kup, når du handler online hos dem. Du vil bestemt ikke fortryde det, og du kan få kvalitets sportstøj til et af markedets bedste priser med en rabatkode.

Hoogoorddreef 9a
NL-1101 BA Amsterdam ZO
Holland