Plusshop

Plusshop rabatkode

Er du altid på jagt efter de store besparelser, hvad end det er, du skal bruge, jamen så ville Plusshop være lige en webshop for dig! Som navnet indikerer, så er det nemlig en webshop, hvor du kan købe forskellige produkter til meget lave priser. Du kan opnå nogle af markedets største besparelser på blandt andet legetøj, undertøj, sko, elektronik, dufte, pleje og meget mere. For at få del i denne besparelse, så skal du dog først være medlem hos Plusshop for kun 139kr. i måneden. Plusshop er nemlig en medlemsklub. Så hvis du handler ret ofte hos Plusshop, jamen så er det helt sikkert en fordel for dig at være medlem hos dem. Derudover så kan du også spare endnu flere penge hos Plusshop. CupoConcept holder nemlig øje med kampagner og tilbud, hvor vi så lægger en rabatkode til Plusshop op på vores hjemmeside. Denne rabatkode, kan du så bruge hos Plusshop, hvor du kan få yderligere rabat på dine produkter.

tick

Gratis levering

tick

30 dages returret

tick

Gode medlemspriser

Opdateret august 2020 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Plusshop

Fordele
Spar op til 80% som medlem hos Plusshop
Spar op til 80% som medlem hos Plusshop

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

47
Vis rabat Få vist Plusshops rabat.
Fordele
Spar op til 70% på børneprodukter som medlem + Fri Fragt
Spar op til 70% på børneprodukter som medlem + Fri Fragt

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

43
Vis rabat Få vist Plusshops rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan indløser jeg min Plusshop rabatkode?

  Du kan indtaste din rabatkode i varekurven. Vær opmærksom på, at du kun kan indtaste din rabatkode hvis du køber varer uden abonnement.

 • Er Plusshop et medlemskab?

  Både ja og nej. Du kan vælge at blive medlem af Plusshop’s medlemsklub og få skarpe priser og fri fragt på alle ordrer. Du kan også blot vælge at købe varerne til normalpris og med engangsbetaling.

Om Plusshop

Plusshop.dk er en online webshop, der blev stiftet i 2015. De er en fordelsklub, hvor målet er at skabe de største besparelser på markedet med et bredt udvalg af forskellige varer til alle og enhver. De der er medlem hos Plusshop, vil få en masse lækre fordele. Medlemmer kan nemlig spare utrolig mange penge på produkter, der normalt ville koste måske 50% dyrere i andre butikker. Hos Plusshop kan du få en kæmpe fordel som medlem.

Ophørspriser hjemmeside

Plusshop har derfor mange loyale kunder, der glædeligt er medlem hos dem. De elsker deres udvalg, og foretrækker at handle hos dem. Det koster kun 139 kr. i måneden at være medlem, men til gengæld tjener du også hurtigt de penge ind igen, når du handler hos Plusshop. Hos Plusshop får du så høje rabatter som muligt.

Stort udvalg til uhørt lave priser

Plusshop tilbyder en masse forskellige produkter. Inde på deres webshop, kan du shoppe ting til hvad som helst. Du bliver først præsenteret med en flot og indbydende forside, hvor du øverst kan se nogle hovedkategorier. Her kan du nemlig finde produkter, der delt op i kategorierne:

 • Mænd
 • Kvinder
 • Børn
 • Bolig
 • Elektronik & Tilbehør

Plusshop byder altså på rigtig meget forskelligt, hvor alle og enhver ville kunne finde produkter her hos dem til super lave priser. Gør endda dit køb endnu billigere med en Plusshop rabatkode, så du kan få råd til endnu mere!

Køb ind til hele familien med store besparelser

Hvis vi kigger nærmere på, hvad du kan finde af personlige ting til dig selv som mand, kvinde eller barn, så har Plusshop her en række forskellige produkter, de tilbyder.

Allerførst, så kan du få fat i nogle sko og støvler i flotte design og praktisk kvalitet. Du kan købe nogle helt nye sko til en uhørt lav pris, som du vil få glæde af i meget lang tid.

Derudover, så kan du også købe en række personlig pleje-produkter, så du kan dufte godt, og føle dig veltilpas. Her byder Plusshop på et lækkert udvalg af dufte, hårpleje, barbering, sundhed og velvære, tandpleje, intim, makeup og andre spændende produkter.

Ophørspriser kvinder

Til børnene kan du finde praktiske produkter, der kan bruges til, når barnet skal spise og drikke, indretning til børneværelset, aktivitet og leg og andre gode ting.

Alt i alt, så har Plusshop nogle produkter, du helt sikker bør tage et nærmere kig på. Måske finder du lige det, som du skal bruge – og så til en super lav pris.

Find praktiske boligprodukter på tilbud

Udover en masse skønne produkter til mænd, kvinder og børn, så kan du også få praktiske ting til boligen. Her har Plusshop en masse skønne ting! Hvis du mangler nogle produkter til køkkenet, så kan du blandt andet få fat i brugbare køkkenmaskiner, knive, blendere, kaffemaskiner, juicer, bestik og andre diverse køkkenting.

Det kan være, at du skal til at flytte hjemmefra, og simpelthen mangler lidt af hvert. Der ville det være en rigtig god ting at købe fra Plusshop, da du ville kunne spare en del på dine nye boligprodukter.

Du kan også finde andre praktiske ting til boligen såsom støvsugere, gulvrengøring, værktøj, kæledyrstilbehør og meget mere.

Køb elektronik & tilbehør til en billig pris

Elektronik er ofte en dyr fornøjelse, men det ville Plusshop gerne lave om på! Derfor kan du også finde nogle elektroniske produkter samt tilbehør i deres webshop.

Her kan du købe produkter til lyd, mobil- og tablet, powerbanks, kabler, adaptere og TV ophæng på tilbud. Det behøver slet ikke at være dyrt at købe elektronik produkter. Det kan du gøre til en fordelagtig pris her hos Plusshop!

Bliv medlem og spar store penge

For at få glæde af de mange rabatter hos Plusshop, så skal du være medlem. De stræber hele tiden efter, at give deres medlemmer de bedste rabatter, så du kan spare masser af penge her hos Plusshop. For at blive medlem, så skal du blot foretage dit først indkøb. Der bliver så lagt et medlemskab i kurven, hvor de første 2 uger er gratis. Derefter skal du så betale 139 kr. i måneden, og du kan til enhver tid melde dig fra igen. Hvis du har mange ting, du gerne vil købe fra Plusshop, så vil det klart være en fordel at fortsætte dit medlemskab hos dem.

Spar penge med en rabatkode til Plusshop

Tilbud er noget at det bedste! Det med at spare penge ligger lunt i pengepungen hos de fleste, for så er der jo lige pludselig råd til lidt ekstra. Hos Plusshop kan du spare rigtig mange penge, såfremt du er medlem hos dem. Derudover, så har Plusshop også ofte nogle kampagner og tilbud fra tid til anden, hvor du skal bruge en Plusshop rabatkode. Vi hos CupoConcept holder et skarpt øje med rabatkoder, som vi lægger op på siden. Så hvis du holder øje her hos os, jamen så husk at bruge din Plusshop rabatkode, så du kan spare endnu flere penge på dine produkter. Du kan gøre et kæmpe kup!

Lyngvej 1
9000 Aalborg
Danmark