Ellos rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Ellos

Ellos rabatkode

Er du på jagt efter noget super lækkert tøj, eller hvad med nogle nye ting til boligen? Hos Ellos kan du få fat i det hele! De har et kæmpe sortiment bestående af modetøj til mænd, kvinder og børn. Hos Ellos kan du også købe nogle boligprodukter med i købet, så du kan få klædt på dig selv og din bolig rigtig godt på. Ellos har utrolig meget at vælge mellem, og er forhandler af de største og bedste brands. Du finder et varieret sortiment af kvalitetsvarer til enhver smag og stil, og priserne ligger i både den dyre og billige ende. Ellos gør alt for at blive din foretrukne forhandler, så de sørger skam også for at have nogle vanvittige gode tilbud hos dem. Faktisk kan du gøre dit køb rigtig billigt, når du handler hos Ellos, for du kan nemlig benytte dig af en Ellos rabatkode. Denne rabatkode kan du altid finde her hos CupoConcept, hvor du kan spare masser af penge, når du handler online.

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Ellos

Tilbud
Ellos rabatkode – Spar lige nu op til 60% på udsalg
Ellos rabatkode – Spar lige nu op til 60% på udsalg

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

85
Vis tilbud Vis fordel Få vist Elloss rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor kan man indløse sin rabatkode hos Ellos?

  Du kan indtaste og indløse din rabatkode direkte på betalingssiden.

 • Er det muligt at købe nu og betale senere hos Ellos?

  Ja, du kan vælge “faktura” som betalingsmetode og derved betale for dine køb senere.

Rabatkode til Ellos

Her på siden finder du en hel særlig og unik Ellos rabatkode, som du kan bruge på dit næste køb Ellos. Med en Ellos kuponkode kan du nemt og sikkert købe alt det du ønsker dig fra Ellos’ webshop og samtidig spare en masse penge.

Du skal aldrig bekymre dig om, hvorvidt vores rabatkoder er udløbet eller ikke virker på Ellos. Vi opdaterer nemlig vores rabatkoder hele tiden, så de altid virker, når shoppelysten byder sig.

Du kan finde din Ellos.dk rabatkode lige her på siden, og med et enkelt tryk vil koden blive vist for dig, så du er klar til at gå på indkøb hos Ellos.

Oplev en verden af tøj, skønhed og indretning

Ellos er et svensk firma fra 1947, som henover de seneste år har specialiseret sig i e-handel, så du kan shoppe indenfor de trygge rammer af dit eget hjem. Det betyder, at du med en Ellos rabatkode kan du spare penge på alt fra tøj til mænd, kvinder og børn i alle aldre til skønhedsprodukter, samt alt godt til boligen.

Det hele er samlet på et sted, så du kan få alle dine indkøb overstået på en gang. Ellos holder løbende udsalg på deres webshop og du kan udover de mange gode tilbud, spare endnu flere penge ved at bruge vores unikke Ellos rabatkoder.

Ellos tilbyder over 700 forskellige brands og der er altså noget at finde til enhver smag. Brug en Ellos rabatkode og spar en masse penge på alle de mange lækre produkter allerede i dag.

Hvilke fordel er der ved at shoppe hos Ellos?

En masse gode Ellos tilbud og det store sortiment, er blot nogle af de gode grunde til at shoppe på Ellos’ webshop. Men hvis det ikke er nok, så kommer der her en række yderligere fordele for dig som kunde:

 • Ellos tilbyder gratis fragt for almindelige pakker over 499 kr.
 • Ellos’ Ekspress24 sikrer, at du kan få din pakke allerede næste hverdag.
 • 30 dages nem returret.
 • Muligheden for at betale senere, så du kan shoppe, selvom pengene ikke er landet på kontoen endnu.
 • Ellos tilbyder også et professionelt kundeserviceteam, der sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 7.30 – 18.00, samt 9.00 – 17.00 på lørdage, søn- og helligdage.

Herudover er ”Bæredygtighed” noget, der er stort fokus på hos Ellos og noget de arbejder mod en bedre fremtid. Her kommer en lille liste med de ting Ellos gør for at sikre dette:

 • Forsvarlige rollemodeller. Modellerne på Ellos markerer den forskellighed, der afspejles i virkelighedens kroppe.
 • Simpel bæredygtighed. Ellos ønsker at klimakompensere for virksomhedens transport.
 • Plastik er ikke fantastisk. Ellos har et mål om at fjerne al engangsplast inden 2025.
 • Ellos vil angive hvert produkts klimapåvirkning ud fra et scorecard inden 2022.

Der er altså en masse gode grunde til at shoppe på Ellos’ webshop og du kan med god samvittighed bruge din Ellos rabatkode og nyde godt af fordelene ved at være kunde hos Ellos.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Ellos?

Det er nemt at benytte en www.ellos.dk rabatkode, men hvis du gerne vil guides lidt på vej, for at sikre dig, at du benytter den på rette vis, så følg med i nedenstående guide til brug af en Ellos rabatkode

 1. Find den eller de varer du ønsker at købe.
 2. Læg det i kurven og gå til indkøbskurven i øverste højre hjørne for at fortsætte.
 3. Indtast din Ellos rabatkode og se rabatten blive fratrukket totalbeløbet
 4. Indtast din e-mail og dit postnummer, for at fortsætte
 5. Indtast din ønskede betalingsform
 6. Indtast din ønskede leveringsmåde
 7. Tryk på ”Udfør bestilling” og indtast dine betalingsoplysninger

Du har nu gennemført dit køb og kan spændt vente på, at ordren bliver leveret. Glæd dig over at have sparet en masse penge med din Ellos rabatkode.

Hvad kan man købe hos Ellos?

Med vores Ellos rabatkode kan du spare penge på Ellos’ herresortiment, der består af et bredt udvalg af tøj og sko til mænd. Du kan også spare penge på Ellos’ kvindesortiment, der dækker sko og tøj til kvinder, samt et stort udvalg af børnetøj til fordelsagtige priser.

Herudover finder du på Ellos’ webshop en skønhedssektion, hvor du kan benytte din Ellos rabatkode på et stort sortiment af skønhedsprodukter og et væld af populære skønhedsbrands, blandt andet det populære brand Bare Minerals, som også er et af de mest populære items på Ellos’ webshop.

Ydermere kan du på Ellos’ webshop bruge din Ellos rabatkode til at spare penge på en eller flere ting i Ellos’ spændende boligsektion. Her finder du alt fra tekstiler og møbler til dekoration og tapeter, samt elektronik til dit hjem.

Du behøver derfor ikke gøre dine indkøb på flere forskellige webshops. Ellos har samlet alt du skal bruge, når det kommer til påklædning, skønhed og ting til hjemmet.

Er det sikkert at handle hos Ellos?

”Du shopper sikkert og bekvemt” er Ellos’ motto og noget det første der møder dig når du går ind på Ellos’ webshop. Ellos har mange års erfaring som webshop og mere end 1,6 millioner aktive kunder og du kan derfor stole på, at tingene fungerer hos Ellos. Som forbruger har du også 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos Ellos.

Hvis du ønsker en endnu større følelse af tryghed, kan du supplere din konto på Ellos med en tryghedsforsikring medieret af Resurs Bank Ab, som hjælper dig, hvis der, mod forventning, skulle ske noget med dine varer, før de når din dør. Du betaler kun 19 kr./md for dette ekstraordinære tilbud om tryghed.  Herudover er Ellos certificeret med et SSL-certifikat, så du kan føle dig endnu mere sikker, når du vil bruge din Ellos rabatkode. Dette betyder, at der er en sikker krypteret forbindelse mellem din computer og Ellos’ hjemmeside, når du handler og du behøver dermed aldrig være bekymret, når du bruger en Ellos rabatkode på deres webshop.

Postboks 150
6400 Sønderborg
Danmark