Bambustøj rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Bambustøj

Bambustøj rabatkode

Hos Bambustøj.dk sælger de bæredygtig mode. Som navnet antyder, tilbyder de et nichepræget udvalg, der er bestående af bambustøj. Udvalget udgøres af en lang række brands, herunder bl.a. JBS, Resteröds, Egtved, Bamboo, Decoy, Lindbergh mv. Derfor har de også et af landets største udvalg af bæredygtigt bambustøj. Hvis du skal handle hos Bambustøj, kan vi glæde dig ved at fortælle, at vi har skabt en oversigt over Bambustøj rabatkoder her på siden. Det er en oversigt, som vi sørger for at holde ved lige efter bedste evne. Det betyder, at du er sikret, at du altid kan finde enten en gyldig Bambustøj rabatkode eller de bedste Bambustøj tilbud.

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Bambustøj

Tilbud
Bambustøj udsalg – Spar op til 50% på bambus tøj!
Bambustøj udsalg – Spar op til 50% på bambus tøj!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

159
Vis tilbud Vis fordel Få vist Bambustøjs rabat.

Rabatkode til Bambustøj

Det betyder også, at du er havnet det helt rette sted, hvis du leder efter en Bambustøj kuponkode. Det er en fordel for dig, at du altid ved, at du kan lægge vejen forbi Cupoconcept, før du køber nyt tøj til garderoben. I de fleste tilfælde er der selvfølgelig en Bambustøj.dk rabatkode, der er klar til at blive taget i brug.

Desværre er det ikke altid, at der er aktive koder frigivet. Er der ikke det, kan vi desværre ikke tilbyde dig en rabatkode. Det er dog sjældent, at det sker, og det er derfor også sjældent, at du ikke kan finde en rabat her på siden. Husk dog også, at vi ligeledes linker til de bedste tilbud og udsalg, som findes på deres webshop.

Så stor en besparelse giver en rabatkode

Det er svært at svare på, hvad du kan forvente at svare ved at bruge en rabatkode. Først og fremmest er det ikke alle rabatkoder, der giver den samme rabat. Den ene dag kan du finde en rabatkode, der giver en rabat på 5 %, mens du næsten måske finder en rabat, der giver 20 %. Derfor er der stor forskel på rabatkoderne.

Desuden er det typisk tale om en procentvis rabat. Derfor afhænger den samlede rabat også af, hvor stort et beløb du handler for. Jo større en ordre du lægger, des mere rabat er der at hente. Hvis du har fundet en god www.Bambustøj.dk rabatkode, er giver en stor rabat, er det derfor værd at købe ekstra ind til klædeskabet.

Hvordan bruger en rabatkode til Bambustøj?

Ikke nok med, at det er nemt at finde en rabatkode, der kan bruges hos Bambustøj, så er det også nemt at få den indløst. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan de skal bære sig ad med dette. Heldigvis har vi udformet en lille guide hertil, som guider dig trin for trin. Derfor skal du blot følge nedenstående guider.

Trin for trin: Sådan gør du

 1. Det første skridt er altid at finde den eller de varer, som du gerne vil købe. Disse skal blot tilføjes til din indkøbskurv. Efter at have gjort dette, er du klar til at gå videre. Det gør du efter at have tilføjet et produkt, da der her kommer en pop-up med en knap, der hedder ’Se kurv’
 2. Når du klikker på førnævnte knap, sendes du videre til kurven. Her kan du se en oversigt over de varer, der er lagt i kurven. Du kan også se det totale ordrebeløb inkl. forsendelse. Dertil er der også et område, hvor du kan indtaste din kuponkode
 3. For at få feltet frem, hvor din rabatkode skal skrives, skal du (på PC) klikke på feltet, hvori der står ‘Indtast kuponkode’. Det er et klikbart felt, der vil få et felt og en knap frem. I feltet skriver du blot din rabatkode, og dernæst klikker du på ‘Anved rabatkupon’-knappen, der er lige under feltet
 4. Efter at have gjort dette, er din kode indløst. Du vil derfor også have fået din rabat. Det kan du tjekke om du har, da ordrens totalbeløb vises i boksen under rabatkodefeltet. Her vil det blive vist, hvor stor en rabat du har fået. Står der ikke noget her, har din kode ikke været gyldig

Hvad kan man købe hos Bambustøj?

Hos Bambustøj sælger de et stort udvalg af bambustøj. Det er en unik type tøj, der kan bryste sig af at være blødt og åndbart. Derved undgår du, at du bliver svedig på en varm dag, fordi kroppen ikke får lov til at ånde. Dertil er det også tøj, der har en sublim pasform, hvorfor du vil opleve, at komforten også er i top.

En af de klare fordele ved at vælge bambustøj, er den høje åndbarhed. Det er dog ikke kun det, der er værd at fremhæve. Det er nemlig også lavet i et antibakterielt materiale. Samtidig kan bambus gro uden brug af sprøjtemidler, hvilket gør det bæredygtigt. Derfor er tøjet ikke kun godt for dig, men også for vores miljø.

Deres udvalg består blandt andet af strømper og undertøj fra Bamboo, som er deres eget brand. Foruden et bredt udvalg af egne produkter, fører de dog også et sortiment fra de følgende brands:

 • JBS
 • JBS of Denmark
 • Resteröds
 • Egtved
 • Decoy
 • Lindbergh
 • Frank Dandy

Er det sikkert at handle hos Bambustøj?

Du kan være helt roligt ift. at handle hos Bambustøj.dk. Det er en seriøs webshop, der har været aktiv i flere år. Er det ikke nok til at overbevise dig, kan du tage et kig på deres profil på Trustpilot. Her kan du se, at de har fået mere end 300 anmeldelser, hvoraf hele 90 % af disse er blevet tildelt fem ud af fem stjerner.

Som følge af den gode historik med glade anmeldelser, har de opnået en score på 4,8 ud af 5. Det er der ikke mange andre, der kan bryste sig af. Desuden er de også omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Derfor er du som kunde sikret for op til 50.000 kr. ved handel hos Bambustøj, hvis du har en bruger hos PriceRunner.

Endvidere vægter de også deres serviceniveau meget højt. Derfor kan du ringe eller skrive til dem mellem kl. 10 og kl. 16 alle hverdage. Sender du dem en e-mail, kan du forvente at få et svar inden for blot 12 timer.

Fjeldhammervej 17B
2610, Rødovre
Danmark