iELM rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
iELM

iELM rabatkode

Med en iELM rabatkode, kan du spare en god sum penge på dit næste køb. Vi har hos Cupoconcept samlet rabatkoder til en lang række af webshops, og lige her kan du se de bedste og tilgængelige rabatkoder til iELM! Vores rabatkoder testes og opdateres dagligt, hvorfor du kan være helt sikker på, at en rabatkode til www.ielm.dk fra CupoConcept virker! Du finder lige her nedenfor vores tilgængelige rabatkoder til iELM i øjeblikket. Du klikker dig blot ind på de enkelte for at få rabatkoden vist. God fornøjelse!

Opdateret June 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra iELM

Alle iELM rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til iELM. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor finder jeg en iELM rabatkode?

  Vi scanner løbende markedet og samler de bedste iELM rabatkoder her på siden.

 • Hvad betyder iELMs "personificeret service"?

  iELM tilbyder tilpasning af næsten alle deres produkter. Det betyder, at du kan få printet f.eks. dit barns navn på alt tøj.

Rabatkode til iELM

Vi har lige her på siden samlet de iELM rabatkoder, der er tilgængelige i øjeblikket. Vi har på den måde forsøgt at gøre det nemt for dig at spare penge og dermed opnå et godt tilbud til iELM. Det er super nemt og enkelt at anvende rabatkoder fra Cupoconcept. Alt du gør er bare at placere dine ønskede varer i din kurv, som du også på normalvis ville gøre. Når du går videre til betaling, har du mulighed for at indtaste din tilgængelige iELM.dk rabatkode. Herefter fratrækkes rabatten automatisk fra dit køb

Hvem er iELM?

iELM er en lille familieejet virksomhed med svensk oprindelse og som er stiftet i 2013. På deres webshop sælger de farverigt og unikt tøj til barn og baby i begrænsede udgaver. De ønsker at sælge unikke beklædningsgenstande, der samtidig er til forladelige priser. Der skal altså være plads til, at børn kan være børn. Her skal både unikt design, farver, funktion og kvalitet gå hånd i hånd. Inspirationskilden til iELM-brandet er familiens fire børn: Ida, Elin, Livia og Marcel – som også har givet inspiration til brandets navn.

Hvad kan jeg bruge en iELM kuponkode til?

Din iELM kuponkode gælder til alle kategorier på hjemmesiden! Du vil her kunne finde super fint og unikt tøj til børn og babyer. Det er blandt andet deres farvede tekstiler og iøjnefaldende kontraster og detaljer, som kendetegner deres brand. Dertil skal det også nævnes, at størstedelen af varerne er unisex, og kan derfor bæres af begge køn. Du finder på hjemmesiden alle former for beklædning til de små poder. iELM har selv opstillet følgende kategorier øverst på deres hjemmeside, som du kan navigere ud fra, når du handler:

 • Overtøj
 • Bukser
 • Jumpsuits
 • Tøj
 • Hættetrøjer
 • Toppe
 • Hatte
 • Udsalg

Hvilke fordele har jeg, når jeg bruger en rabatkode hos iELM?

Udover at du med en iELM rabatkode kan spare mange penge på dit køb, så har du også en række andre gode fordele som kunde hos iELM. iELM har stor erfaring på markedet, da brandet ligeså er med inspiration i egne børn og familie. Derudover er de en lille familievirksomhed, der brænder for at levere god kvalitet og den bedste kundeservice. Lige herunder har vi listet nogle yderligere fordele op, du har som kunde hos iELM:

 • Gratis levering over 1500,-
 • 14 dages returnering
 • Mulighed for personliggjort tøj (fx tryk af barnets navn på bluse)
 • Høje ratings af tidligere kunder
 • tilgængelig kundeservice alle hverdage

En hurtig guide til at handle hos iELM

Er du usikker på, hvordan du handler og navigerer rundt hos iELM? Det skal du ikke længere bekymre dig om! Vi giver dig lige her en kort og nem guide til, hvordan du kan handle hos iELM og benytte din kuponkode:

 1. Først og fremmest skal du finde ud af hvad, du ønsker at handle. Du kan orientere dig i de opstillede kategorier øverst på hjemmesiden. Ellers kan du også benytte søgefeltet. Når du har fundet dine varer, tilføjer du dem til din kurv.
 2. Har du fundet dine ønskede varer? – så klikker du dig ind på din kurv. Her skal du sikre dig, at alt står angivet korrekt i størrelser, antal osv.
 3. Herefter kan du klikke dig videre til betaling. Det er under betalingen, at du kan indskrive din tilgængelige iELM rabatkode. Når du har indtastet koden, vil rabatten automatisk fratrækkes dit køb – nemt!
 4. Nu kan du gå videre til at udfylde kort- og personlige oplysninger.
 5. Til allersidst skal du bekræfte dit køb. Kort herefter vil du modtage en bekræftelse pr. e-mail.

Er iELM sikker at handle hos?

Det kan du helt bestemt regne med! Hos iELM ønsker de ikke blot at yde en god og autentisk oplevelse for dig, men ønsker også at yde den allerbedste kundeservice til deres kunder generelt. Dette gør de ved altid at være tilgængelige, producere varer af god kvalitet og yde god service. Tidligere kunders rating giver ligeså udtryk for stor tilfredshed.

Har iELM god kundeservice?

Som du kan læse lige ovenfor, har iELM en super kundeservice og ønsker at yde det bedste for DIG som kunde. De er tilgængelige til at kontakte i hverdagene fra 8-16. Her kan du både komme i kontakt med kundeservice telefonisk eller sende en e-mail. Derudover har du også mulighed for at udfylde en kontaktformular på hjemmesiden. Deres kontaktoplysninger får du her:

Er iELM at finde på sociale medier?

Det skal du ikke være i tvivl om! iELM er aktiv på Facebook og Instagram. Især på Facebook har de en stort antal af følgere og deler billeder, fine små anekdoter og skriv om hverdagen. Derudover har iELM også en blog ved navnet: iELM Blog. Her deler de viden og informationer om tekstiler og tøj til børn. Det kan være alt fra, hvordan du vælger det rigtige regntøj, hvilke materialer skal du gå efter til dit barn eller andre autentiske fortællinger fra familien bag iELM.

Str. Acad. Serban Cioculescu, nr. 15
Gaesti, Dambovita,
Rumænien