Nicehands rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (april 2024)
Nicehands

Nicehands rabatkode

Som kvinde vil man typisk føle sig ekstra godt tilpas med smukke negle. Men det er som regel ikke helt billigt at holde neglene pæne. Almindelig neglelak holder sjældent længe, og en negletekniker bliver hurtigt dyr. Hos Nicehands finder du både lækre kvalitetsprodukter, hjælp til neglepleje og gode råd omkring dine negle. Her har vi samlet aktuelle Nicehands rabatkoder, som du kan nyde godt af, når du skal forkæle dig selv og dine negle hos Nicehands.

Opdateret April 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Nicehands

Tilbud
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en GRATIS gave med din ordre
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en GRATIS gave med din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

751
Vis tilbud Vis fordel Få vist Nicehandss rabat.
Tilbud
Spar 50% på massevis af varer til dine negle
Spar 50% på massevis af varer til dine negle

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

562
Vis tilbud Vis fordel Få vist Nicehandss rabat.
Tilbud
Få fragt til 0 kr. på din ordre i dag
Få fragt til 0 kr. på din ordre i dag

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

365
Vis tilbud Vis fordel Få vist Nicehandss rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor skal jeg indtaste min Nicehands rabatkode?

  Den skal du indtaste på bestillingssiden lige før betaling, hvor du også indtaster dine øvrige oplysninger.

 • Hvornår har Nicehands kundeservice åben?

  Nicehands kundeservice sidder klar på telefon alle hverdage fra 10-14. Alle e-mails besvares altid indenfor 1-2 dage.

Rabatkode til Nicehands

Nicehands tilbud giver dig muligheden for at gøre noget godt for dig selv. Forkæl dig selv med lækre negle, der får dig til at føle dig ekstra godt tilpas. Selvom det kan være en stor udgift, kan du med vores rabatkoder spare mange penge på dit køb. Med en af Nicehands’ rabatkoder kan du opnå mange fordele på dit køb af velomtalte negleprodukter.

Nicehands-forside

Hos Nicehands får du altid god service

Nicehands går meget op i, at deres kunder får en god oplevelse, når de handler på deres side. Her får du blandt andet billig fragt på din ordre. Køber du for over 499 kroner, er fragten helt gratis. Ellers koster det intet mere end blot 29 kroner.

Afgiver du en ordre inden klokken 13 i hverdagene, sender Nicehands din pakke samme dag. Så kan du forvente at modtage din pakke inden for 1-2 hverdage. Det er lynhurtig ekspedition.

Få hjælp til den perfekte neglepleje

Hos Nicehands sælger de ikke blot kvalitetsprodukter. De sælger også god information om neglepleje og brug af produkter. Og så er det helt gratis. På Nicehands hjemmeside finder du nemlig en side med guides til praktisk alt, der omhandler negle.

Her er for eksempel guides til, hvordan du får stærkere negle, hvordan du lægger den perfekte neglelak, og hvordan du undgår misfarvede negle. Der er altså hjælp at hente hos Nicehands helt uden betaling.

Skulle du, efter at have læst en guide, få lyst til at købe en masse produkter til dine negle? Så skal du huske at bruge en Nicehands rabatkode fra oversigten – så sparer du masser af penge på din ordre.

Alle de kendte mærker samlet ét sted

Er du meget optaget af plejeprodukter til negle og neglelak i lækre farver og god kvalitet? Så kender du formentlig allerede mange af de mærker, som du finder hos Nicehands. De forhandler nemlig produkter fra kendte mærker i god kvalitet, så dine negle altid kan tage sig bedst ud.

Her finder du mærker som:

 • OPI
 • Herôme
 • Zoya
 • Yummi Gummi

Du kan altså få fat i dine yndlingsmærker hos Nicehands. Og med en nicehands.dk rabatkode kan du ovenikøbet spare mange penge på din næste bestilling.

Nicehands-2

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Nicehands?

Selvom priserne hos Nicehands i forvejen er meget lave, er det altid rart at spare ekstra penge, når der skal købes nye forsyninger hjem. Med en www.nicehands.dk rabatkode kan du spare endnu flere penge på dit køb. Og så er det super nemt.

Trin 1:

Vælg mellem de mange skønne produkter og fyld din indkøbskurv med lige netop det, du ønsker.

Trin 2:

I din kurv kan du se de produkter, du har valgt, og hvor meget det løber op i. Tryk her videre til betaling.

Trin 3:

Indtast dine oplysninger, vælg forsendelsesmetode og betalingsform. Inden du godkender din ordre, kan du indtaste din Nicehands rabatkode. Vælg din Nicehands kuponkode og tryk på indløs. Så er der bare tilbage at godkende dit køb.

Hvad kan man købe hos Nicehands?

Hos Nicehands finder du et stort udvalg af produkter til dine negle og hænder. Her er det muligt at købe alt, hvad du skal bruge til altid at have skinnende og pæne negle samt hænder. På siden finder du produkter som:

 • Neglelak i alle farver
 • Neglepleje
 • Neglegrej
 • Gelpolish
 • Stamps til negleart

Og et hav af andre produkter, som du kan passe og pleje dine negle med.

Og så behøver det ikke være dyrt. Med en Nicehands kuponkode kan du nemlig spare mange penge på neglepleje.

Er det sikkert at handle hos Nicehands?

Når du handler hos Nicehands, kan du forvente en personlig behandling af dine ordrer. Nicehands stifter er personligt involveret i de enkelte ordrer og sikrer, at alt går, som det skal. Du kan trygt bestille dine næste varer hos Nicehands. Med nærmest kun positive anmeldelser på Trustpilot og søde ord fra tidligere kunder, skal du ikke have nogle skrubler med at handle hos dem.

Derudover er Nicehands.dk naturligvis krypteret med et SSL certifikat. Det betyder, at du er sikret, når det kommer til beskyttelse af dine oplysninger. Vi anbefaler kun webshops, der har denne form for kryptering. Det gør vi, fordi det er essentielt, at du og dine oplysninger er beskyttet, når du handler på nettet.

Brug derfor bare din Nicehands rabatkode allerede i dag – helt uden grund til bekymring.

Bøgevej 4
8543 Hornslet
Danmark