CurroSport rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juli 2024)
CurroSport

CurroSport rabatkode

Hvis du dyrker meget sport i din hverdag, så har du helt sikkert brug for noget lækkert sportstøj. Hos CurroSport kan du nemlig finde noget super godt sportstøj, der giver plads til masser af bevægelse. CurroSport er et brand, der selv har produceret deres tøj. Hos dem kan du blandt andet købe hoodies, tights, t-shirts og løbekjoler. De har sørget for at producere tøjet i den bedste kvalitet og god pasform, som vil gøre din aktivitet meget mere behagelig. De har lavet deres tøj ud fra egne erfaringer. Hos CurroSport finder du nemlig sportstøj, der både er nemt at tage af og på, plads til din smartphone, nøgler og vanddunk, så du kan have det hele med dig på din løbetur. CurroSport vil rigtig gerne hjælpe løbere og andre motionister med at få det sportstøj, som de har fortjent, og får stor glæde af. Sportstøjet er endda til en rigtig god pris, og du kan også sagtens få rabat, hvis du benytter dig af en CurroSport rabatkode fra CupoConcept.

Opdateret July 2024 af Lasse Jørgensen

Udvalgte rabatkoder fra CurroSport

Tilbud
CurroSport rabatkode – Spar lige nu op til 15% på udsalg
CurroSport rabatkode – Spar lige nu op til 15% på udsalg

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

54
Vis tilbud Vis fordel Få vist CurroSports rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan man indtaste en rabatkode hos CurroSport?

  Ja, du kan indtaste en rabatkode direkte i kurven hos CurroSport.

 • Hvornår har CurroSports kundeservice åbent?

  Kundeservice har åbent på telefonerne fra man-fre 10-15. Du kan desuden altid sende dem en mail.

Om CurroSport

CurroSport er et online brand, der blev stiftet af Lisbeth Rokkedahl. Hun var træt af at være irriteret over alt det tøj og udstyr, der skulle tages på inden en løbetur. Hun ledte i mange butikker efter noget sportstøj, der kunne opfylde hendes krav, men da hun ikke rigtig kunne finde noget, fik hun idéen til CurroSport. Hun ville gerne producere noget sportstøj, som var nemt at tage af og på, og gav masser af plads og frihed til at løbe i. I 2012 fik hun lavet en løbekjole, som hun testede nogle gange og viste til andre. Derfra blev CurroSport skabt. Selvom at hendes største fokus er på løbekjoler, så finder du også meget andet forskelligt sportstøj i webshoppen. Alt tøjet er testet igennem, og lavet af de bedste materialer, der er egnet til sport. Hos CurroSport finder du super lækkert sportstøj til billige penge, og med en rabatkode til CurroSport kan du gøre dit køb endnu billigere.

Praktisk sportstøj

Hos CurroSport kan du få din bevægelsesfrihed tilbage med deres skønne udvalg. Du kan få fat de populære løbekjoler, men du kan også købe meget andet end det. Hos CurroSport kan du blandt andet købe:

 • Tights
 • Hoodie
 • Løbekjole med vandlommer
 • Sports BH
 • Vandflaske
 • Vinterløbebluse

Selvom at udvalget ikke er det største i Danmark, så finder du alligevel et gennemført udvalg af sportstøj, der gør din motion og løbetur meget nemmere for dig.

Spar penge med en rabatkode til CurroSport

Hos CurroSport kan du købe sportstøj, der er praktisk og behageligt at bruge til din løbetur. CupoConcept samler de bedste rabatkoder fra dem, så du kan spare penge på deres produkter. Med en rabatkode kan du få råd til lidt ekstra, når du handler online. Du kan altid hente din CurroSport rabatkode her fra os, da vi gerne vil hjælpe dig med at spare penge. Sørg for at hent din CurroSport rabatkode hos os, og få dit sportstøj til en super skarp pris.

Industrivej 7
6580 Vamdrup
Danmark