Lufthansa rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
Lufthansa

Lufthansa rabatkode

Med en Lufthansa rabatkode kan du opnå rabat på din næste booking, og dermed sparer du en masse penge. Vi har samlet en oversigt over de tilgængelige rabatkoder, som du finder herunder, og de er til fri benyttelse for alle. Alle vores Lufthansa rabatkoder bliver jævnligt opdateret, så du undgår problemer med, at de ikke virker. Når du har valgt en rabat, som du gerne vil have glæde af, så klikker du på den, og herefter bliver der vist en kode. Denne kode skal du indtaste, inden du betaler og afslutter din booking på Lufthansa.com.

Opdateret June 2024 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra Lufthansa

Alle Lufthansa rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Lufthansa. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Rabatkode til Lufthansa

Skal du booke en flyrejse hos Lufthansa og vil samtidig gerne spare penge? Så skal du anvende en rabatkode fra Cupoconcept, hvilket giver dig en fordelagtig pris. Det er helt gratis at gøre brug af en rabatkode, og du går hverken på kompromis med udvalg eller kvaliteten af din rejse. Der er ofte flere rabatkoder at vælge i mellem, og de bliver løbende udskiftet, når nogle udløber og andre kommer til.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Lufthansa?

Når du skal indløse din www.lufthansa.com rabatkode, så kan det gøres nemt og hurtigt. Først og fremmest skal du ind på deres hjemmeside, hvor du har mulighed for at søge blandt et stort udvalg af flyafgange. Før du kan bruge din rabatkode, så skal du først finde en flyrejse, som du gerne vil booke. Dette gøres ved, at du vælger hvor du vil rejse fra, og hvor du gerne vil hen. Dertil også hvornår din ønskede afrejse- og hjemrejse dato ligger samt antallet af rejsende. Herefter bliver du præsenteret for de muligheder, der er tilgængelige og matcher dine præferencer. Når du har sammensat den rejse der passer til dine behov, så kan du færdiggøre din booking. Her skal du også holde øje med muligheden for at indtaste en rabatkode, inden du betaler og afslutter. Rabatten bliver fratrukket din samlede købstotal, og du har sparet penge uden at foretage dig ret meget.

Hvad kan man købe hos Lufthansa?

Skal du ud og rejse, men har endnu ikke booket fly til din destination? Så kan Lufthansa hjælpe dig, og sikre at du kommer godt afsted. De er et stort flyselskab, som har mange års erfaring med at flyve passagerer rundt i hele verden. Når du skal booke din rejse, vælger du hvilken lufthavn, du vil flyve fra, og hvilken destination du gerne vil til. Flyver du fra Danmark, kan du vælge mellem Aalborg, Billund eller København, så uanset hvor i landet du befinder dig, er der ikke langt til en lufthavn, hvor Lufthansa flyver fra. Når du skal vælge en destination, er der stort set frit valg, da de tilbyder flyrejser til alle steder i verden. Hvad end du skal på storbysferie i Europa, backpackertur i Asien eller noget helt tredje, så kan du komme nemt og sikkert frem med Lufthansa.

Hvor skal du overnatte?

Har du styr på dit fly, men ved stadig ikke hvor du skal overnatte? Lufthansa.com har et samarbejde med Booking.com, så du nemt kan booke hotel i forbindelse med flybooking. Der er et stort udvalg overnatningsmuligheder alle steder i verdenen, så du finder med garanti et på din destination. Dertil er de i alle prisklasser og forskellige typer af overnatning, så der er noget for enhver smag.

Få mere frihed med en udlejningsbil

Ligger dit overnatningssted ikke centralt i byen, eller vil du bare gerne have frihed til at kunne komme lidt rundt? Så skal du helt sikkert leje en bil, hvilket du også kan gøre hos www.lufthansa.com. De samarbejder med udlejningsselskaberne SIXT, Europcar og Hertz, som udlejer biler i hele verden. Du vælger blot hvor og hvornår du vil afhente bilen, samt hvor og hvornår du afleverer den igen.

Find gode priser hos Lufthansa

Der kan ofte være stor mulighed for at få glæde af et Lufthansa tilbud. Indimellem er der kampagner på rejser eller destinationer, så du kan spare ekstra penge. Derudover kan der også være fordele at opnå ved at booke fly, hotel og eventuelt udlejningsbil på samme tid. Hvis du opretter dig på Lufthansa.com, så kan du optjene point hver gang du booker, og når du har optjent et hvis antal, så får du glæde af nogle fordele. Derudover kan du altid anvende en rabatkode fra Cupoconcept, og så er du sikker på at få en yderst god pris.

Er det sikkert at handle hos Lufthansa?

Lufthansa flyver hver dag rigtig mange glade og tilfredse passagerer rundt i hele verden, og de har rigtig mange års erfaring på markedet. Du kan også booke din næste rejse hos dem uden at være nervøs for, at der skulle opstå problemer. Når du først har booket din flyafgang, så kan du hele tiden holde øje med din booking og se hvad status er på din afgang. Derudover er der mulighed for at få styr på hele ferien på ét sted, da du også kan booke hotel og udlejningsbil på samme tid.

Der er også rigtig meget inspiration og information at finde hos Lufthansa.com, så du er godt forberedt til din ferie, og får det bedste ud af den. Dette er eksempelvis gennem deres rejseguides, hvor du får de bedste tips og tricks til at opleve byen på den bedste måde, hvor de bedste restauranter ligger, eller hvilke aktiviteter der er værd at prøve. Dertil er det også altid muligt at kontakte Lufthansa, hvis du har spørgsmål til din rejse, hvilke fordele du får eller noget helt tredje. Så er de klædt på til at hjælpe dig, så du kan komme videre i processen.

Venloer Straße 151-153
50672 Køln
Tyskland