ASOS rabatkode – Få 10% rabat på din ordre

ASOS rabatkode – Få lige nu 10% rabat ved tilmelding...Læs mere

ASOS rabatkode – Få lige nu 10% rabat ved tilmelding af ASOS studerende rabat Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

ASOS rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb modetøj hos ASOS og få altid gratis fragt
Vis rabat
Udløber N/A

Om ASOS

ASOS er en britisk webshop, der sælger en masse skønne varer indenfor mode og skønhed. Deres målgruppe er primært rettet mod unge mennesker, og er fyldt med over 850 forskellige mærker. De har dog også udviklet deres kollektion af tøj og accessories, hvor priserne er billigere end mange af de store og populære mærker. Deres egen kollektion er dog inspireret af mode og stil, og lavet i super god kvalitet. Du kan altså sagtens få noget rigtig flot modetøj hos ASOS til billige penge.

ASOS blev grundlagt i 2010 og de sælger dametøj, herretøj, accessories, smykker og skønhedsprodukter til hele verden. Du kan altså sagtens sidde herhjemme i Danmark og shoppe løs hos ASOS, hvor du kan få fat i de fedeste brands.

ASOS har alt du skal bruge hos dem

ASOS består af et passioneret team, der havde et brændende ønske om at sælge modetøj og accessories fra populære mærker til konkurrencedygtige priser. De ville gerne give dig muligheden, for at finde stort set alt hos dem som fx tøj til mænd og kvinder, makeup, sport, sko og accessories. Siden 2010 har de samlet et kæmpe sortiment, med alt det du har brug for. Derudover lytter de også til dine ønsker, hvis du gerne vil købe noget fra dem, som de ikke har på hjemmesiden. Du har nemlig mulighed for at kontakte ASOS, og så står de klar til at opfylde dit ønske om et bestemt produkt, du gerne vil se på deres hjemmeside. ASOS er et firma, der er skabt for din skyld. De har taget til sig, hvad der er populært og stor efterspørgsel på, og derfra kunne de skabe deres webshop: ASOS. De vil gerne give dig den bedste service og være de billigste på markedet. Du kan endda gøre et kæmpe kup hos ASOS, da du faktisk kan gøre det endnu billigere med en rabatkode. CupoConcept lægger en rabatkode til ASOS op på vores side, når den er tilgengængelig, og herfra har du mulighed for at få de bedste tilbud til ASOS, og spare rigtig mange penge på dit køb. Der kan sagtens være op til flere rabatkoder på en gang, så du har muligheden for selv at vælge, hvad der passer bedst til dit køb.

Stort udvalg af modetøj tøj til mænd og kvinder

ASOS har et stort udvalg af modetøj på deres online hjemmeside. De har rigtig meget tøj at vælge mellem, så hvis du gerne vil shoppe ind til en helt ny garderobe, skal du kigge på deres udvalg. ASOS har et mix af priser, fordi de har en masse forskellige mærker i shoppen inklusivt deres egen. Det betyder, at du faktisk helt selv kan bestemme, hvor mange penge du vil give for modetøj.

Når du går ind på ASOS’ hjemmeside, kan du her vælge, om du vil gå direkte til deres shop, se deres inspiration, læse lidt om hvem de er, eller tage kontakt. Hvis du fortsætter ind til shoppen, får du her en masse kategorier, som hver type tøj er inddelt efter.

De kategorier du kan finde hos ASOS er:

 • New in
 • Clothing
 • Shoes
 • Accessories
 • Activewear
 • Face + body
 • Living + gifts

Under disse produktkategorier, finder du et væld af skønne produkter. Du får vist en masse smukt tøj, der helt bestemt ville falde i din smag, hvis du godt kan lide modetøj, afslappet og det klassiske eller rå look. Du vil helt sikkert kunne skabe din egen personlige stil med deres tøjudvalg, og hvis du vælger at shoppe amok på deres online hjemmeside, så kan du også få dig et super godt tilbud. Med en ASOS rabatkode, kan du købe dit tøj til billige penge. Du kan finde din rabatkode til ASOS her hos CupoConcept, da vi gerne vil sørge for, at du kan få dit nye elegante tøj til en super skarp pris.

Hår og hudpleje til mænd og kvinder

Hos ASOS kan du købe både hår og hudpleje til både mænd og kvinder. Du kan fx få fat i noget hårolie der gør dit hår silkeblødt, ansigtsmasker eller nogle super gode barberingsprodukter. Du finder også lækre hårstylings produkter, så du kan sætte dit hår med noget super stærkt voks, hårspray, eller en lækker mousse.

Makeup

Herinde har ASOS samlet alt det bedste makeup. Du kan vitterligt finde alt, hvad du lige ville kunne tænke på. Du kan købe foundations, pudder, mascara, concealer, øjenskygger og meget mere. Det er også her, du finder et bredt og varieret udvalg af produkter til neglene. Måske mangler du en ny lækker neglelak eller neglepleje. Herinde kan du købe makeup fra mærker som Bobbi Brown, MAC, Clinique og L’oreal.

Lækkert modetøj til enhver

ASOS er fyldt med lækkert modetøj til både mænd og kvinder. Der er nærmest ikke det stykke tøj, som du ikke ville kunne finde i deres sortiment. Inde på deres hjemmeside, så kan du under “Women”, her se en lang række forskelligt tøj, som du kan få fingrene i. Hvis du fx står og skal til fest, og leder efter en kjole, så kan du finde et kæmpe udvalg af kjoler. Du kan få fat i fest kjoler, hverdagskjoler og sommerkjoler. Måske skal du bare bruge et casual outfit til hverdagen. Her kan du fx købe jeans, nederdele, skjorter, t-shirts og nogle behagelige bluser. Derudover kan du også få kimonos, jumpers, jumpsuits og playsuits. ASOS har også samlet en række lækkert lingeri og nattøj. Du kan finde behageligt lingeri, men også noget med et mere sexet strejf, hvis du gerne vil forkæle din partner derhjemme.

Skal vi tage et kig på mændenes udvalg, så står det klart, at der er mest til kvinder hos ASOS. Dog har ASOS en stigende efterspørgsel fra mænd også, så derfor har de nu et kæmpe sortiment til mænd. Herinde kan du nemlig købe elegante jakkesæt, hvis du skal til et formelt arrangement. Du finder også casual tøj, som jeans, bluser og t-shirts. Du kan også købe fine skjorter og polo shirts. Skal du sydpå eller blot ud at bade, jamen så ASOS skam også samlet en kæmpe kollektion af badetøj til mænd fra populære mærker.

Få moderne og stilrent sportstøj

ASOS er ikke kun forhandler af hverdags og festtøj. De har også et udvalg til dig, der går til en sport eller er meget aktiv i din hverdag. Du finder en helt særlig sportsafdeling inde i deres webshop, hvor du kan finde alt du skal bruge til et moderne og stilrent look. Deres sportstøj er super behageligt at have på, der giver plads til store bevægelser. Du kan købe en masse lækre sweaters, bluser, t-shirts og sportssko i deres sportsafdeling. Alt deres sportstøj og sko er fra populære mærker, som har produceret nogle særlige sportskollektioner til dig, der elsker at få sved på panden. Du kan fx købe sportstøj fra Adidas, Nike, Björn Borg og Fila. Faktisk så har ASOS gjort det rigtig nemt for dig. Inde under deres “Activewear”, så kan du også shoppe sportstøjet efter en bestemt sport du går til. Du kan nemlig shoppe efter din aktivitet, hvor du så får vist et relevant indhold. Hos ASOS har de samlet kategorierne som: fodbold, fitness, løb, udendørs, golf, ski og snowboard, svømning og yoga. De har sørget for at samle det tøj, der er relevant for den bestemte sport du dyrker, så du faktisk kan spare rigtig meget tid, når du leder efter det rigtige sportstøj.

Du vil helt sikkert blive super glad for dit sportstøj fra ASOS. Du kan nemlig købe det til en super skarp pris, da de ikke mener, at sportstøj behøver at koste en bondegård.

Sko og støvler til enhver smag

ASOS har også et stort udvalg af sko og støvler. Et perfekt outfit, skal også have nogle smarte sko med sig. Derfor har ASOS også valgt at sælge sko og støvler til dig. ASOS har ufattelig mange forskellige typer sko at vælge mellem. De har samlet de bedste mærker til dig, så du ikke får ondt i fødderne, da de rigtige sko er meget vigtige. Til kvinderne kan du blandt andet købe:

 • Boots
 • Slippers
 • Heels
 • Sandals
 • Sliders and flip flops
 • Flat shoes

De har mange forskellige designs, mønstre, farver, pasforme osv. til dig, så du kan finde sko, der passer lige til din stil og behov.

Til mændene har de også et stort og spændende udvalg af sko. Herinde kan du nemlig finde:

 • Boots
 • Shoes
 • Slippers
 • Sliders and flip flops
 • Trainers

Herinde kan du også filtrere efter størrelse, pris, farve og type, så du kun får vist de sko, du skal bruge til dit outfit.

Der er næsten ingen grænser for hvad du finder hos ASOS. Så hvis du er på udkig efter nogle af de ovenstående produkter, kan du nemt finde noget godt i deres webshop. De er enormt billige, så du kan spare store beløb. Du kan også få en yderligere rabat på dine valgte produkter. Du kan nemlig bruge en ASOS rabatkode, som du hurtigt kan finde hos CupoConcept. Hvis du sørger for at indtaste din rabatkode inden du betaler for dine produkter, så bliver din rabat automatisk fratrukket.

Se de nyeste varer

På ASOS’ hjemmeside kan du nemt følge med i de nyeste varer. Når du går ud i ‘New In’-kategorien, kan du her se det nyeste tøj der er blevet lavet. Her kan du få fingrene i tøj før alle andre, hvis du er hurtig. Det er altid en lækker følelse at gå rundt i nyt tøj, og følelsen er sikkert endnu bedre, når du ved at tøjet er en absolut helt ny kollektion, som endnu ikke er købt af særlig mange. Du kan også tilmelde dig til deres nyhedsbrev. Her får du direkte besked til din e-mail indbakke, når der kommer nye varer eller er tilbud på shoppen.

Over 850 mærkevarer hos ASOS

ASOS er et af de førende webshops, der sælger tøj til mænd og kvinder fra populære mærker. De er forhandler af over 850 forskellige varemærker, som de har fået en god pris for. ASOS er kendt for at sælge varemærker til gode priser. De vil gerne være din førende forhandler, og derfor har de ofte en masse tilbud til dig. ASOS sørger for at følge tidens trends og tendenser, så du kan få fat i det nyeste mode i sortimentet. Hos ASOS finder du rigtig mange brands, og du kan endda vælge at shoppe efter dem, hvis du fx har et favoritmærke, som du gerne vil få vist et sortiment efter. Nogle af de mærker du blandt andet finder hos dem, er:

 • Adidas
 • Bershka
 • Boohoo
 • Miss Guided
 • Monki
 • New Look
 • Nike
 • Office
 • River Island

Hos ASOS kan du få fyldt din garderobe op med super lækkert tøj, accessories og sko. Du kan gøre det til en rigtig skarp pris med en ASOS rabatkode, som du kan få hos CupoConcept. Skal du shoppe rigtig meget tøj, så er en rabatkode til ASOS helt klart en fordel at bruge, da du kan få råd til lidt ekstra.

ASOS har deres eget brand til budgetvenlige priser

ASOS har også udviklet deres eget brand, hvor alt tøjet er til lave priser, men stadig i høj kvalitet. De udvikler tøjet efter de senest trends, så du kan få modetøj til billige penge. Nogle af deres egne brands er blandt andet ASOS 4505, ASOS design, ASOS salon og ASOS white. Du har altså muligheden for at shoppe det nyeste modetøj til budgetvenlige priser med ASOS’ egen kollektion. De vil nemlig gerne have et bredt og varieret sortiment, så alle og enhver kan få råd til at shoppe løs hos dem. De har altså forskellige brands, alt afhængig af den type varer som du er på udkig efter.

Find inspiration og shop efter “occasion”

ASOS har i den grad tænkt på deres kunder. De vil rigtig gerne hjælpe kunderne med at finde det rette tøj, og så til de rette lejligheder. De har derfor samlet alt deres tøj, og sat dem ind i forskellige “Occasions”-kategorier. Det kan være du skal gøre dig klar til et bryllup, og i stedet for at gennemgå hele sortimentet, efter det rette outfit, så kan du finde, hvad ASOS mener, ville passe godt til denne lejlighed. Hos ASOS finder occasions som:

 • Wedding guest
 • Bridesmaids
 • Workwear
 • Holiday
 • Going out-out
 • Festival

Det ville helt klart gøre din søge meget nemmere for dig. I stedet for at du sidder og kigger i timevis på shoppen, fordi du ikke er 100% sikker på, hvad du egentlig leder efter som et arbejds outfit, eller hvis du skal i byen, men ikke rigtig ved andet, end at du gerne vil se godt ud, jamen så ASOS gjort det rigtig nemt for dig. Det eneste du skal gøre, er at vælge den kategori, du gerne vil se tøj fra – mænd eller kvinder – og så ude i siden kan du filtrere efter en bestemt “Occasion”, som du skal til. Nu er det slut med at lede i timevis. Det er super nemt og enkelt, og ASOS har virkelig gjort et godt stykke arbejde med at samle de mest relevante produkter til kategorierne, som de mener lige ville passe rigtig godt til dig.

Hent inspiration på Instagram

ASOS har deres helt egen instagram med millioner af følgere. De ligger en masse gode opslag op til dig, hvor du blandt andet kan følge med i, om der er tilbud på deres hjemmeside. Derudover kan du hente en masse inspiration til din stil, hvis du fx ikke lige helt ved, hvad du skal sammensætte din nye fine skjorte med, eller din smukke kjole, så kan du finde spændende inspiration på deres Instagram. Alle deres ting på deres Instagram, er produkter du kan købe hos dem. De sørger for at fortælle hvilket mærke de har brugt på billederne, så du skal blot gå ind på deres hjemmeside igen, søge på mærket, og filtrere til kategorien, og her kan du så finde det udvalgte produkt. Når du så har fundet dit nye tøj, smykke eller makeup, så kan du også spare nogle penge, inden du foretager dit køb. Det kan du med en rabatkode til ASOS, som du kan få fat i her hos CupoConcept. Vi sørger for at finde de bedste rabatkoder til dig, så du kan få dit nye modetøj eller designer møbel til en super skarp pris.

Gør et kup i udsalget

ASOS elsker deres kunder, og de vil rigtig gerne forkæle kunderne så meget som muligt. Derfor har de ofte nogle helt særlige tilbud, så du kan spare utrolig mange penge.

Når du går ind under deres kategori “Outlet”, så får du her adgang til alle de seneste deals og vanvittige tilbud. Det er altså herinde, hvor du kan spare utrolig mange penge. Du kan få en vanvittig rabat på dine produkter. De har samlet en masse lækre produkter, der enten er ved at udløbe fra deres sortiment, eller blot er inde i en udsalgsperiode. Det kan helt klart betale sig for dig, at du lige tager et kig i deres tilbud. Måske finder du noget brugbart, som du har ledt efter, og så er produktet endda på tilbud! De har en masse populære mærker på tilbud herinde, så du har altså muligheden for at gøre et kæmpe kup hos ASOS.

Gør dit køb endnu billigere hos ASOS

ASOS er helt klart en webshop til dig, der leder efter de modetøj, skønhedsprodukter, sportstøj og alt der hører til. Du finder kvalitetsbevidste produkter hos dem, som du med sikkerhed vil få stor glæde af. Deres tøj, sko, makeup og andet, som du skal bruge, er fra de bedste mærker samt deres helt egen unikke kollektion, så du er sikret høj kvalitet. Derudover elsker ASOS deres kunder, og dette ses tydeligt, med deres vanvittige gode kundeservice, samt alle de nye produkter de hele tiden får i sortimentet. Hos ASOS finder du lækkert tøj til lave priser, og du kan faktisk gøre dit køb endnu billigere med en rabatkode.

Spar penge med en rabatkode til ASOS

Hos ASOS kan du købe en masse lækkert tøj, sko og accessories, men også skønhedsprodukter til fornuftige priser. Du finder mange forskellige mærker, hvor priserne svinger i både den dyre og lave ende. Skal du handle stort ind hos ASOS, så kan prisen godt løbe op. Du kan dog sagtens gøre dit køb billigere med en ASOS rabatkode, som du kan få hos CupoConcept. Vi vil gerne sørge for at du kan spare penge, når du handler online, så derfor finder du altid dine rabatkoder hos os. Uanset, din pengepungs størrelse, så er det altid rart at kunne spare penge. ASOS har ofte nogle gode tilbud, som du kan udnytte med en rabatkode. Hvis du henter din rabatkode til ASOS, så kan du få opgraderet din garderobe til en super skarp pris. Gør et kup i dag, og hent din rabatkode til ASOS hos CupoConcept.

Adresse:

ASOS.com – London HQ
Greater London House
Hampstead Road UK
London NW1 7FB
Storbritannien
Mere om ASOS
Youtube iconFacebook icon  
ASOS trustpilot:
Trustpilot logo

Kundeservice:

Kontakt ASOS

Hjemmeside
https://www.asos.com/

Betalingsmetoder:
 • Apple Pay
 • Viabill
 •  Kreditkort
  • VISA
  • VISA/Dankort
  • VISA Electron
  • Diners Club
  • Mastercard
  • Maestro
  • American Express