BilligVVS rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
BilligVVS

BilligVVS rabatkode

Går du og leder efter noget nyt VVS udstyr derhjemme, og vil du gerne have dit udstyr til en billig pris, så skal du helt klart tage et kig hos BilligVVS. De har et kæmpe sortiment, hvor de sælger alverdens VVS til hus og have. Hos BilligVVS kan du købe de rette dele. Du kan finde produkter til varme og ventilation, el og belysning, og hus og have. Hos BilligVVS har de sørget for at have en hel særlig aftale med deres leverandører. De vil nemlig gerne tilbyde kunderne et billigt sortiment, men hvor kvaliteten stadig er i top. Selvom at BilligVVS er billige, så kan du sagtens gøre det endnu billigere. Du kan spare rigtig mange penge hos dem, men du kan også bruge en BilligVVS rabatkode, hvor du får yderligere rabat på dine produkter. Her hos CupoConcept hjælper vi dig med at spare penge online, så du kan få råd til meget mere. Du finder den nyeste rabatkode til BilligVVS her hos os, så du kan købe VVS på tilbud.

Opdateret June 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra BilligVVS

Rabatkode
BilligVVS rabatkode – Få lige nu en 50 kr. rabatkode!
BilligVVS rabatkode – Få lige nu en 50 kr. rabatkode!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

1144
Vis rabatkode Vis rabatkode Få vist BilligVVSs rabatkode.
Tilbud
BilligVVS rabatkode – Spar op til 45% på udslag
BilligVVS rabatkode – Spar op til 45% på udslag

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

351
Vis tilbud Vis fordel Få vist BilligVVSs rabat.
Tilbud
Få fri fragt på din ordre over 398,-
Få fri fragt på din ordre over 398,-

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

72
Vis tilbud Vis fordel Få vist BilligVVSs rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Virker jeres BilligVVS rabatkode?

  Ja, vores BilligVVS rabatkode virker. Du kan benytte dig af de rabatkoder, vi har listet herover.

 • Hvor meget kan jeg spare hos BilligVVS?

  Det er meget forskelligt, hvor store rabatkoder, der er tilgængelige. Du kan dog se vores rabatkoder til BilligVVS herover.

Om BilligVVS

BilligVVS er en online virksomhed, der sælger kvalitets VVS-produkter. Det hele startede tilbage i år 2000, hvor Jesper Bunde-Pedersen så en mulighed for at sælge VVS produkter i Danmark. Han ville gerne gøre det så nemt, overskueligt og billigt som muligt.

BilligVVS har oplevet en stigende vækst siden deres start, og i år 2008 har de udvidet deres sortiment til andre skandinaviske lande – Sverige og Norge – hvor de kører med nøjagtig samme koncept! BilligVVS går højt op i kundeservice og de har en masse loyale kunder, der glædeligt vender tilbage til dem for at købe flere produkter. De giver dig altid de bedste tilbud, så du kan købe dine VVS-produkter til en fordelagtig pris.

Høj kvalitet – lave priser

Hos BilligVVS vægter de kvaliteten rigtig højt! De sørger altid for at deres produkter er testet nøje, og har håndplukket de bedste varer til dig. BilligVVS er specialister i hver enkelt produkt, så du er i sikre hænder her hos dem. Du kan få de bedste VVS-produkter – til en billig pris. Når du besøger vores hjemmeside, så finder du her nogle rabatkoder. Ofte har BilligVVS nemlig nogle særlige tilbud, hvor du kan benytte en BilligVVS rabatkode. Her får du nemlig dine produkter til endnu bedre pris, og kan virkelig gøre et kæmpe kup i sortimentet!

Stort sortiment af VVS

BilligVVS leverer alt inden for VVS! Du finder et væld af produkter på deres hjemmeside, som nemt kan installeres af dig selv (hvis du er ret handy) eller nemt for din håndværker.

Når du går ind på BilligVVS’ hjemmeside, så kan du her se en række hovedkategorier. Det er meget nemt og overskueligt, og du vil hurtigt kunne finde frem til det produkt, som du leder efter. BilligVVS har en masse produkter, og hvis du allerede ved nu, hvad du vil have, jamen så kan du også sagtens søge efter det i deres søgefelt. Øverst kan du nemlig søge efter en specifik vare i sortimentet ved at indtaste et søgeord, og derefter bliver der så vist nogle produkter frem, der er relevant for din søgen. Der er gode odds, for at BilligVVS har det produkt, du leder efter, for de har utrolig meget hos dem.

Inde på deres hjemmeside, finder du som sagt nogle hovedkategorier. De hovedkategorier er:

 • VVS
 • Varme og ventilation
 • Hus og have
 • El og belysning
 • Værktøj
 • Reservedele

Herunder finder du underkategorierne, som produkterne er inddelt efter.

VVS

I denne kategori finder du alt indenfor VVS. Har du brug for nogle nye ting til dit hjem, så er du landet det rette sted. Herinde kan du bl.a. finde produkter som toiletter og tilbehør, vaske, armaturer, kar og brus, køkkeninventar og afløb. BilligVVS har sørget for at have de mest populære VVS-produkter i sortimentet og selvfølgelig også fra populære producenter!

Varme og Ventilation

Når kulden trænger sig på, så er det lækkert, at du lige kan skrue op for temperaturen derhjemme, så du ikke render rundt og fryser! I denne kategori finder du et bredt udvalg af varme og ventilation. Du kan finde gulvvarme, håndklædetørrere, radiatorer og radiotermostater. BilligVVS har sørget for at have de mest brugbare produkter, så du kan få den rigtige temperatur i dit hjem. Du finder et sortiment bestående af kvalitetsprodukter til varmeinstallation, så du kan få et sundt klima indenfor.

Hus og Have

Når huset skal renoveres, så har du sikkert behov for nogle bestemte dele og andre ting. Her i denne kategori kan du finde mange brugbare produkter til både dit hjem og også ude i haven. Du kan nemlig købe produkter til afløb og kloak, tagrender, tag, have og hus. Du finder gode produkter som bl.a. støvsugere, udendørshaner, rendejern, regnvandsopsamling og pumpebrønde. Uanset hvad du skal bruge, så har BilligVVS helt sikkert noget for dig lige her.

El og Belysning

Når du indretter dit hjem, så er belysning en kæmpe del – og også ret vigtig! Lys hjælper med at se noget, når mørket trænger på, og giver også en hyggelig stemning. Lamper kan være en del af din indretning, hvor en lampe kan passe godt ind i den stil, du har. Hos BilligVVS har de mange forskellige lyskilder og lamper her i denne kategori. Du kan få lyst ethvert rum op, så dit humør kan være helt i top. Måske har du brug for noget afdæmpet lys til kontoret, så du ikke har alt for skarpt lys, eller nogle afdæmpet lys i stuen for hyggelig stemning. Hos BilligVVS finder du mange forskellige typer lamper. Du kan finde lamper til både inden- og udendørs belysning, så alle områder er lyst godt op ved dit hjem. Nogle af de lamper du finder:

 • Bordlamper
 • Gulvlamper
 • Indbygningsspots
 • LED strips
 • Pendler
 • Væglamper
 • Spejllamper
 • Arbejdslamper
 • Havelamper
 • Nedgravningsspots
 • Plafonder

Du finder altså her en masse gode lamper, hvor du du kan købe en lampe efter din smag. Du kan også købe noget tilbehør dertil, hvor du kan få dekorationspærer, lampeskærme, ledninger, lyskilder og pærer. Uanset, hvad du har brug for, så finder du med garanti noget.

Værktøj

Er der gemt en handyman (eller woman?) inde i dig, og har du måske dit helt eget værksted derhjemme, så skal du da også have noget rigtig kvalitetsværktøj. BilligVVS har et bredt udvalg af værktøj, som kan benyttes til ethvert formål. Du finder rigtig meget forskelligt i denne kategori, der vil se godt ud hjemme i din værktøjskasse! Hos BilligVVS kan du fx få fingrene i elektrikerværktøj, flise- og murerværktøj, kabeltromler, lommelygter, sikkerhedsudstyr og meget mere! Skal du bruge noget ekstra udstyr til huset og haven så kan du også købe haveredskaber, stiger, højtryksslanger og centralstøvsugere. Du finder hvad som helst i denne kategori, og BilligVVS har det til en super god pris.

Reservedele

Er der nogle ting, der er gået i stykker derhjemme, så kan du få brug for de rette reservedele. BilligVVS har et udvalg af reservedele fra populære producenter. Du kan købe luftblandere, tude, pakninger og monteringstilbehør til brusebatterier. Du kan få de rette VVS reservedele på tilbud hos BilligVVS og så med en fantastisk kvalitet og holdbarhed.

VVS i høj kvalitet fra populære producenter

BilligVVS vægter kvaliteten enormt højt. De har nøje udvalgt de producenter, som de er blevet forhandler af. Når du skal handle VVS, så er det vigtigt at det er i en stabil kvalitet, så du kan få noget holdbart derhjemme. Hos BilligVVS kan du købe VVS produkter fra populære producenter heriblandt:

 • Blanco
 • Børme
 • Damixa
 • Grohe
 • KWC
 • Mora
 • Oras
 • Vola
 • Thermex

Der er en helt særlig grund til, at BilligVVS har valgt disse producenter. De laver nemlig kvalitetsvarer! Hvis du allerede nu ved, at der er en producent, som er din favorit, eller har du fx brug for en bestemt reservedel, så kan du også sagtens shoppe efter producenten. Du kan nemlig blot trykke på en producents navn, hvor du så kun får vist reservedele eller andre VVS produkter fra producenten.

Hent inspiration til dine gør-det-selv projekter

BilligVVS har en kæmpe passion, for det som de laver. De elsker deres kunder, og har derfor mange loyale kunder hos dem, der altid vælger BilligVVS frem for andre. Faktisk vil BilligVVS gerne vise deres passion ved at dele inspiration og erfaring ud til kunderne. Du finder nemlig en helt særlig side hos BilligVVS, hvor du kan hente inspiration til renoveringsprojekter, nyheder og gør-det-selv guides. Under “Få inspiration” finder du et væld af artikler. Her kan du lære lidt om “Styr din varme smart med Danfoss” eller “Du kan sagtens få råd til dit drømmetoilet”. BilligVVS skriver ofte nogle super spændende artikler, hvor de viser dig, hvordan du kan indrette hjemmet, tips og tricks til installering af VVS og mange andre gode råd.

Vanvittige tilbud

Selvom at BilligVVS er utrolig billige i forvejen, så vil de gerne forkæle deres kunder endnu mere. Under “Tilbud” kan du nemlig finde de aktuelle tilbud i øjeblikket, hvor du ofte kan spare 10%, 20% – og måske endda endnu mere – på udvalgte produkter. BilligVVS vil gerne være din foretrukne forhandler, så derfor sørger de for at smække en masse produkter på tilbud – hver uge! Herinde kan du virkelig gøre et kæmpe kup. Det ville klart være en god idé at kigge her først, for måske finder du lige det produkt, du mangler, og så er det endda til en vanvittig god pris.

Så hvis du er en sand tilbudsjæger, jamen så er denne side helt klart noget for dig. Du finder de bedste tilbud lige her, og husk at du også kan benytte en BilligVVS rabatkode, hvor du får endnu mere rabat. Når du elsker tilbud, så ved du sikkert også godt hvad “Black Friday”, det er. Denne dag ligger på en fredag i november efter Thanksgiving, hvor en masse butikker går helt amok med at nedsætte priserne på deres varer. Så når vi nærmer os Black Friday, og har du brug for noget nyt VVS, så tag endelig et kig hos BilligVVS. Her finder du vanvittige tilbud på denne særlige dag med en masse gode rabatter. Ofte kan du endda finde produkter der er nedsat med 50%, og muligvis endda endnu mere! Under denne tilbuds-kategori sørger BilligVVS nemlig for at have løbende ugetilbud og kampagnetilbud, hvor disse kampagner blandt andet er Black Friday, men også på andre tidspunkter af året, hvor priserne bliver stærkt nedsat. Så tag endelig et kig forbi BilligVVS på Black Friday, hvis du gerne vil spare utrolig mange penge.

Spar penge med en rabatkode til BilligVVS

Har du brug for noget ekstra VVS udstyr til badeværelset, køkkenet, haven eller til varmestyringen i boligen, så er BilligVVS helt klart en webshop for dig. De har kvalitet til lave priser, hvor du kan købe produkter fra populære mærker, som de har udvalgt med nøje. Du kan gøre et kæmpe kup hos BilligVVS, da de har en masse lækre produkter til stærkt nedsatte priser. Derudover, så har de også deres tilbuds-kategori, hvor du får yderligere rabat på varerne. Her hos CupoConcept vil vi gerne hjælpe dig med at spare endnu flere penge, hvis din økonomi er lidt stram, eller du måske er på SU, så du kan få råd til en masse lækkert, når du handler online.

BilligVVS har ofte nogle særlige tilbud, og her skal der benyttes en rabatkode. Vi sørger så for at have denne rabatkode tilgængelig her på vores hjemmeside, som du frit kan benytte dig af. Vi holder øje hvert sekund, så vi kan være de første til at lægge de nyeste og bedste rabatkoder op på siden. Vi elsker at spare penge, og vi er sikre på, at det gør du også! Derfor har vi også nogle sparetips hos os, hvor vi giver dig gode tips til at spare penge, når du skal ud at shoppe. Hos BilligVVS gør vi din købsoplevelse til noget særligt. Hvis din økonomi er lidt stram, jamen så ville det klart være en fordel for dig at bruge en BilligVVS rabatkode. Sørg for at holde øje her hos os, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan hente din rabatkode til BilligVVS og gøre et kæmpe kup!

Rørvang 3
2620 Albertslund
Danmark