Nike rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Nike

Nike rabatkode

Nike er et af verdens mest kendte brands, og det er ikke uden grund. De har nemlig i mange årtier spillet en kæmpe rolle i alverdens sportsgrene, som de har produceret udstyr til. Ligegyldig om man spiller fodbold eller basketball, eller om man dyrker atletik eller svømmer, så har Nike alt det udstyr, som man skulle få brug for. Og med en Nike rabatkode fra oversigten over Nike tilbud her på siden, er du godt rustet til at spare mange penge på det udstyr, som du skal have fra det populære sportsbrand.

Opdateret May 2024 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra Nike

Tilbud
Nike studierabat – Få 10% på ALT hvis du er studerende!
Nike studierabat – Få 10% på ALT hvis du er studerende!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

483
Vis tilbud Vis fordel Få vist Nikes rabat.
Tilbud
Stort Nike udsalg – Spar op til 90% i dag!
Stort Nike udsalg – Spar op til 90% i dag!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

436
Vis tilbud Vis fordel Få vist Nikes rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor lang tid tager leveringen til Danmark hos Nike?

  Leveringstiden afhænger af hvilken leveringsmetode du vælger. Der er to forskellige metoder standard (2-4 hverdage) og ekspreslevering (1-3 dage).

 • Kan jeg bytte en rabatkode når jeg handler hos Nike?

  Ja, du kan nemt indtaste din Nike rabatkode på webshoppen i bestillingsprocessen.

Rabatkode til Nike

De fleste ved, at det ikke er helt billigt at købe sportstøj og sportsudstyr. Det løber ofte hurtigt op – og det gælder også for Nikes produkter. Derfor kan det være en stor fordel for mange at gøre brug af en Nike rabatkode, som kan reducere købsprisen, når man handler via deres webshop.

Derfor har vi her hos CupoConcept samlet en oversigt over alle aktuelle Nike rabatkoder, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over hvilke muligheder du har for at spare penge på dit næste køb hos den populære webshop.

Går ind for bæredygtighed

Som en af verdens førende tøjproducenter og virksomheder, der alene i 2018 havde en omsætning på over 36 milliarder amerikanske dollars, så gør Nike naturligvis, hvad de kan, for miljøet.

Det betyder blandt andet, at de genanvender skrald og reservedele fra deres produkter til at producere flere. Heriblandt er deres Space Hippie sneakers lavet af 25-50% genanvendt materiale, der ellers tidligere var sendt på lossepladsen.

Derudover går Nike meget op i at nytænke deres produktion. Hvordan kan den gøres mere bæredygtig, grøn og miljøvenlig? Derfor kan du roligt forvente, at tøj, sko og udstyr fra Nike hele tiden bliver mere og mere bæredygtigt.

Ligeledes har Nike været med til at plante en million træer, ligesom de også har en målsætning om at have et CO2-udslip på 0% nul indenfor få år. Alt dette forsøger de blandt andet at opnå ved at anvende bæredygtige papkasser, samarbejde med Climate Impact Lab, og ved at designe produkter efter en cirkulær designguide, hvor varer og materialer genbruges så meget som muligt.

Vil du være med til at støtte alle disse fantastiske tiltag fra den populære amerikanske virksomhed? Så kan du allerede i da benytte dig af en Nike rabatkode fra oversigten her på siden – så sparer du penge, samtidig med, at du er med til at støtte en bæredygtig virksomhed.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Nike?

Når der skal købes sportstøj fra Nike bliver det hurtigt dyrt. Sådan er det desværre ofte, når man køber varer fra store, internationale og respekterede brands som eksempelvis Nike. Derfor kan du med fordel gør brug af en Nike rabatkode til at gøre det lidt mere overskueligt. Sådan gør du:

 1. Find en god nike.com rabatkode i oversigten her på CupoConcept
 2. Gå til nike.com og find de produkter, som du ønsker at købe
 3. Læg dem i kurven og gå til betaling
 4. Indtast dine personlige oplysninger og fortsæt
 5. Anvend din Nike rabatkode i feltet ”Kampagnekode”
 6. Gennemfør købet

Det er alt der skal til, for at du kan spare masser af penge på dit sportsudstyr, når du handler hos Nike.

Hvad kan man købe hos Nike?

Spørgsmålet er nok nærmere, hvad kan du ikke købe hos Nike? Nike er en af de største producenter af sportstøj og sportudstyr i verden. De producerer sportstøj til nærmest alle sportsgrene, laver individuelle kollektioner med sportsfolk og har tilmed også deres eget livsstilsbrand med tøj til hverdagen.

Nike kører normalt under deres eget brand, men har også diverse subbrands såsom Nike Golf, Nike Pro, Nike+, Air Jordan, Nike Blazers, Air Force 1, Nike Dunk, Air Max, Foamposite, Nike Skateboarding og Nike CR7. Derudover ejer de selve Jordan-brandet og har også købt mærket Converse, som dog har beholdt det originale navn.

Noget af det, der virkelig sælger på Nikes webshop i øjeblikket, er sko. Og det skyldes sandsynligvis, at de har vitterligt alle de sko, som du nogensinde skulle få brug for. Brug blandt andet din Nike rabatkode til at spare penge på:

 • Sko til hverdag
 • Sko til træning
 • Fodboldstøvler
 • Basketballstøvler
 • Golfsko
 • Tennissko
 • Løbesko
 • Sandaler
 • Klipklapper

Det handler dog ikke alt sammen om sko – man skal trods alt også have tøj på resten af kroppen. Derfor kan man med en Nike rabatkode også spare penge på nedenstående og meget mere:

 • T-shirts, sweatshirts og hoodies
 • Shorts, bukser og tights
 • Badebukser og badetøj
 • Jakker
 • BH’er
 • Toppe, nederdele og kjoler
 • Leggings

Og alt dette er endda uden for deres sportssortimenter inden for diverse sportsgrene. Alene inden for fodbold laver de eksempelvis drikkedunke, fodbolde, pandebånd, svedbånd, støvler, skinnebensbeskyttere og meget, meget mere. Går du videre til diverse andre sportsgrene, er det noget nær det samme. Nike har det hele. Og så producerer de endda alt merchandise for flere store klubber og sportsudøvere, så sortimenterne har ingen ende.

Så skynd dig ind og brug din www.nike.com rabatkode og spar penge på nogle af deres mange, mange produkter.

Er det sikkert at handle hos Nike?

Det er naturligvis helt sikkert at handle hos Nike, ellers ville vi ikke anbefale dem her på CupoConcept. Det skyldes til dels, at det er så stor en virksomhed, at de har helt styr på alle de nødvendige regler og beskyttelsesprocedurer, der er omkring online handel.

Når du benytter din Nike rabatkode til at købe produkter fra deres webshop, foregår det gennem en SSL-certificeret forbindelse, som krypterer dine data i sådan en grad, at de ikke er lige så tilgængelige for uvedkommende, som ellers.

Der bliver naturligvis også benyttet en sikker betalingsportal, som er udviklet af et firma med speciale i at håndtere betalinger over nettet. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt dine betalingsoplysninger bliver svindlet væk. Samtidig betyder det, at Nike kan fokusere på at lave fedt sportsudstyr, uden at skulle bekymre sig om selv at stå for at programmere en sikker betalingsgateway.

Du kan altså være helt tryg ved at benytte din Nike rabatkode allerede i dag.

Colosseum 1
1213 Hilversum
Holland