Spartoo rabatkode – Få 20% rabat på dit køb

Spar 20% på dit køb Minimum ordreværdi er 1100 DKK

Spartoo rabatkode – Få 15% rabat på dit køb

Spar 15% på dit køb Minimum ordreværdi er 700 DKK

Spartoo rabatkode – Spar op til 50% på udsalg

Spartoo kører nu - Forkæl dig selv hos Spartoo, op...Læs mere

Spartoo kører nu – Forkæl dig selv hos Spartoo, op til 50 % på Sorel, Skechers, Havaianas, Reebok Classic og Desigual, gratis fragt til posthuset Mindre

Vis rabat
No Expires

Spartoo rabatkode – Få 20% på dit køb med Spartoo rabatkode

Spar 20% på dit køb Minimum ordreværdi er 1100 DKK

Spartoo rabatkode – Få 15% på dit køb med Spartoo rabatkode

Spar 15% på dit køb Minimum ordreværdi er 700 DKK

Spartoo rabatkode – Få 10% på dit køb med Spartoo rabatkode

Spar 10% på dit køb med Spartoo rabatkode

Spartoo rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb sko, tasker og tøj hos Spartoo og få altid...Læs mere

Køb sko, tasker og tøj hos Spartoo og få altid gratis fragt

Mindre

Vis rabat
No Expires

Om Spartoo

Spartoo er online webshop, hvor du kan finde et stort udvalg af sko og modetøj til hele familien. Deres historie startede med at tre unge venner, havde en meget stor interesse for sko og online handel. De var lige blevet uddannet, og var ikke særlig gamle dengang de fik deres idé. I lang tid havde de gået rundt med drømmen om at åbne en online butik, og efter lang tids overvejelser, førte de drømmen ud i livet.

I år 2006 blev Spartoo stiftet, hvor de lagde ud med at sælge gladiatorsandaler i læder, inspireret fra byen Sparta; deraf deres firmanavn. Siden deres begyndelse, er Spartoo dog blevet udvidet rigtig meget. I starten kunne du kun finde sko hos dem, men med tiden er Spartoo vokset sig store, at de ville udvide deres koncept, og tilbyder nu også modetøj til hele familien. Hos Spartoo får du altid en super god oplevelse. De består af et meget kompetent team, der altid står klar til at yde den bedste service. Spartoo har derfor en masse loyale kunder, der elsker deres produkter, glædeligt følger med i nye varer og foretrækker at handle her hos dem. Det kan du også sagtens blive, og du kan endda gøre en super god handel hos Spartoo. De har ofte nogle vilde kampagner kørende, hvor du kan købe modesko og modetøj på tilbud med en Spartoo rabatkode.

Alt i mode til hele familien

Hos Spartoo kan du finde en masse spændende produkter. Når du går ind på deres hjemmeside, så kan du her se en række kategorier, som produkterne er delt op i. Du finder kategorier som:

 • Dame
 • Herre
 • Børn
 • Sport
 • Outlet
 • Luksus

Under disse kategorier, finde du et bredt udvalg af modetøj, sko og accessories fra mere end 870 mærker. Spartoo har nemlig lyttet til deres kunders ønsker, så de kan tilbyde hvad som helst her hos dem. Du finder produkter til nogle vanvittige tilbud, så du kan shoppe løs hos Spartoo.

Sko, støvler og accessories til kvinder

Vi starter med at kigge på den første kategori: nemlig damerne. Her kan du finde et kæmpe udvalg, som enhver kvinde ville blive begejstret for; især hvis du har et stort shoppegen gemt i dig. Under “Dame” kan du shoppe sko, tøj, tasker og accessories. Når vi først kigger på sko, så kan du vitterligt finde alle slags typer til al slags vejr og lejligheder. Du kan få støvler til de kolde og våde vintre, sportsko til din træning, hjemmesko til hyggen derhjemme eller sandaler til de varme dage.

Når du har fundet nogle sko, så kan du jo også lige få et outfit med i købet, som passer til dine nye sko. Her kan du nemlig få en masse nyt modetøj til dit klædeskab derhjemme. Er du på jagt efter en kjole til en fest? Eller hvad med noget lækkert hverdagstøj som en helt enkel bluse og jeans? Uanset hvad, så har Spartoo det hele at vælge mellem. Til slut kan du jo så lige give prikken over i’et med noget accessories som en halskæde, ring og armbåndsure, og også evt. en fin taske dertil.

Mode til mænd

Den næste kategori er herrerne. Her kan du finde et ligeså stort udvalg, som du kan til kvinderne. Skal du bruge noget nyt tøj til en særlig lejlighed eller blot til hverdagsbrug, jamen så kan du blandt andet købe jeans, joggingtøj, pullovere, skjorter, frakker og polo t-shirts. Med et godt sæt tøj, så er der jo også tilhørende sko til. Her til mændene, finder du også alle slags typer sko: tøfler, flip-flops, sneakers, støvletter, klassiske sko, skatesko og espadriller. Hos Spartoo er du helt sikker på at finde noget du kan lide. De har noget til enhver smag, da de har så mange forskellige mærker, farver og mønstre at vælge mellem.

Når du så har valgt dine sko og dit outfit, jamen så skal du da også lige pifte det sidste op med nogle skønne accessories. Du kan købe pleje, ure, sportstilbehør, punge, rygsække, tegnebøger og meget meget mere. Der er nærmest ingen grænser for, hvad du ikke kan finde hos Spartoo.

Forkæl dine børn

Når du alligevel er igang med at give dig selv lidt forkælelse med nye sko og nyt tøj, så kan du da også lige få noget med i kurven til børnene. Spartoo har nemlig også mode til børn i alle aldre.

Hos Spartoo finder du sko og tøj til børn fra 0-12 år. Her kan du købe støvler, sneakers, hjemmesko, sportssko og meget mere. Derudover finder du også nogle brugbare accessories til dine børn. Her kan du nemlig få fingrene i rygsække til skolen, skuldertasker, punge og kurertasker.

Spartoo har altså noget for hele familien, hvor I virkelig kan gøre jer et kæmpe kup – især hvis I husker at bruge en Spartoo rabatkode til at få rabat på jeres produkter.

Sportstøj til enhver

Udover modesko og modetøj, så går Spartoo skam også op i sport. De har nemlig også samlet alt det bedste til sporten, hvor du kan finde det rette sportstøj og sportssko fra de bedste sportsmærker.

Når du går ud i “sport”, så kan du finde et udvalg til mænd, kvinder og børn. Her kan du købe sportssko fra populære mærker som blandt andet Adidas og Nike. Skal du bruge noget nyt træningstøj, så byder Spartoo på lækkert og nyttigt sportstøj såsom leggings, joggingtøj, sport-BH’er og t-shirts.

Faktisk har Spartoo gjort det rigtig nemt for dig. Er du nemlig i tvivl, om hvilket tøj der ville passe bedst til den træningsform, du dyrker, så har de delt tøjet op i forskellige kategorier. Du kan nemlig se et udvalg efter den type træning, du laver. Det kan fx være løb, fitness, tennis, fodbold, svømning, basketball eller rugby. Disse kategorier er også delt op efter, om du er mand, dame eller barn, så det hele er endnu nemmere for dig. Spartoo er super brugervenlige, og bestemt en webshop der er værd at besøge.

Shop blandt 870 mærker

Spartoo har været på den helt store jagt efter de bedste mærker, som de gerne ville blive forhandler af. Du kan finde hundredvis af mærker her hos dem – helt nøjagtigt finder du 870 mærker i skrivende stund. De vokser hele tiden, så der dukker sikkert en masse flere mærker op hen ad vejen. De mærker du finder hos Spartoo, er både de mest populære mærker, men også knap så kendte. De har nemlig valgt at variere deres udvalg, sådan at alle og enhver kan finde noget, der falder lige i deres smag, men også prismæssigt.

Hos Spartoo kan du se hvilke mærker, de er forhandler af. Går du ind under “Mærker”, jamen så ser du en lang liste i alfabetisk orden over alle mærkerne. Du kan endda tjekke “Top 100”, hvor du kan se hvilke mærker, der hitter i øjeblikket blandt kunderne. Under “Top 100”, vil du blandt andet støde på mærker som:

 • Adidas Performance
 • Birkenstock
 • Converse
 • Crocs
 • Armani
 • Guess
 • Hummel
 • New Balance
 • Nike
 • The North Faze
 • Only

Spartoo har super meget at byde på, hvor du helt sikkert kan finde noget brugbart.

Vær en del af de bedste tilbud

Hos Spartoo kan du spare rigtig mange penge. De har mange vilde tilbud kørende hele tiden, og hvis du gerne vil være en del af dem, så kan du tjekke deres outlet ud. Her kan du spare op til 50% rigtig ofte, og nogle gange meget mere. I deres outlet finder du tøj, sko og accessories til mænd, kvinder og børn. Disse produkter er enten et restsalg, eller blot en del af en nuværende tilbudskampagne.

Spartoo har nemlig nogle kampagner kørende engang imellem. Det er under disse kampagner, hvor du kan finde de bedste tilbud. Black Friday er især en kampagne du skal holde øje med. Godt nok er det kun for en enkelt dag, men det er alligevel den største udsalgsdag i året, hvor du kan spare rigtig mange penge.

Spar penge med en rabatkode til Spartoo

Når du er studerende, så kan du faktisk ofte få studierabat, hvor du får hhv. 10% eller 20% rabat mange steder. Det er desværre ikke så ofte, du kan støde på en studierabat, men du kan derimod benytte dig af en rabatkode helt frit, hvor du ofte kan spare endnu flere penge. Her hos CupoConcept hjælper vi dig gerne med at spare pengene, hvor de kan spares. Vi har sparetips til dig her, og en masse skarpe rabatkoder til alverdens butikker, hvor du kan spare store beløb.

Har du kastet din kærlighed på nogle produkter hos Spartoo, så sørg for at tjekke vores hjemmeside ud inden dit køb. Der er nemlig gode chancer for, at du kan finde en rabatkode til Spartoo, så du kan købe produkter til en skarp pris. Vi holder nemlig altid øje efter en Spartoo rabatkode, så du kan gøre et kæmpe kup hos dem. Spartoo er alt i alt en super god hjemmeside, fyldt med spændende varer til alle aldre. Så gør et kup i dag, hent din rabatkode og få fornyet dit klædeskab!

Adresse:

SPARTOO SAS
16 rue Henri Barbusse
38100 Grenoble
Frankrig
Mere om Spartoo
Youtube icon Facebook icon  
Spartoo trustpilot:
Trustpilot logo

Kundeservice:

Telefon
+45 89 87 09 60
Mandag – fredag kl. 8.30 – 16.30
Email
[email protected]
Hjemmeside
https://www.spartoo.dk/

Betalingsmetoder:
 • Dankort
 • Klarna
 • PayPal
 • Kreditkort
  • VISA
  • VISA/Dankort
  • Mastercard
  • Maestro