Golden Times rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Golden Times

Golden Times rabatkode

Hos Golden Times fører de et stort udvalg af smykker og ure. Deres udvalg udgøres af produkter fra et hav af forskellige brands. Det inkluderer bl.a. Lacoste, Julie Sandlau, Georg Jensen, Kranz & Ziegler, Jaguar, Daniel Wellington m.fl. Dette er tilmed blot et lille udpluk af de mange brands, der forhandles hos Golden Times. Fælles for hele det store udvalg er, at det forhandles til yderst konkurrencedygtige priser. Ikke nok med det, er det også muligt at forøge din besparelse ved at benytte en rabatkode. Derfor er det en god idé at finde en Golden Times rabatkode, som du kan indløse, før du gennemfører din ordre på deres webshop.

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Golden Times

Tilbud
Golden Times rabatkode – Spar lige nu op til 60% på udsalg
Golden Times rabatkode – Spar lige nu op til 60% på udsalg

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

437
Vis tilbud Vis fordel Få vist Golden Timess rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg benytte en rabatkode hos Golden Times?

  Ja, du kan nemt indtaste din rabatkode direkte på betalingssiden under “rabatkupon”.

 • Er det muligt at få Track & Trace på min ordre hos Golden Times?

  Ja, Golden Times tilbyder hurtig levering og altid med mulighed for Track & Trace.

Rabatkode til Golden Times

Leder du efter en Golden Times kuponkode? I så fald er du kommet til det rette sted. Der er ikke andre steder på nettet, hvor du finder en lige så velopdateret oversigt over Golden Times rabatkoder, som du findes her på siden. Derfor er du sikret, at du altid kan finde de seneste frigivne rabatkoder til Golden Times herover.

Det betyder dog ikke, at der altid er en gyldig GoldenTimes.dk rabatkode at finde her på siden. Det skyldes, at det ikke er altid, at der er aktive rabatkoder i cirkulation. Dog bør det gøres klart, at det kun er i ganske få tilfælde, at du ikke kan finde en aktiv www.GoldenTimes.dk rabatkode i vores oversigt her på siden.

Hvor stor besparelse giver en rabatkode?

Det er ikke muligt at give et svar på, hvor stor en besparelse, der kan opnås ved at gøre brug af en rabatkode. Det er der flere årsager til, men det er dog især som følge af, at der er forskel på de enkelte rabatkoder. Det er nemlig ikke alle rabatkoder, der giver samme rabat – nogen vil give 5 %, mens andre fx give op til 20 %.

I de fleste tilfælde er der også tale om en procentvis rabat. Derfor er din besparelse også afhængig af, hvor stort et beløb du handler for. Jo mere du handler for, des større et beløb vil du også spare. I få tilfælde vil der dog også være koder at finde, der giver en fast rabat eller fx giver dig fri fragt med hjemmelevering e.l.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Golden Times?

Det er ikke kun nemt at finde en rabatkode, der kan give dig en rabat hos Golden Times. Det er faktisk næsten lige så let for dig at få den indløst. Du skal ikke igennem en lang og krævende proces, men skal derimod blot igennem samme proces, som ved et normalt køb. Derfor er der intet besværligt ved at indløse en rabatkode.

Er du i tvivl om, hvordan du skal bære dig ad med at bruge din rabatkode, har vi lavet en guide herunder. Den er lavet specifikt til Golden Times, hvorfor der ikke blot er tale om generel guide.

Sådan bruger du din rabatkode

 1. Det første skridt er at tilføje den vare, som du gerne vil købe, til din kurv. Når du har gjort dette, skal du gå videre til kurven. Her skal du ikke gøre det store. Du skal blot sikre, at det er det rette produkt, der er lagt i kurven. Når du har sikret dette, klikker du på ’Gå til bestilling’-knappen
 2. Efter at have klikket på den førnævnte knap, vil du blive sendt videre til betalingsprocessen. Det er i denne del af processen, at du skal indtaste din rabatkode. Handler du fra en PC, er feltet, hvori din rabatkode indtastes at finde i højre side. Det er markeret med overskriften ’Rabatkupon:’
 3. Når du indtaster din rabatkode, er det meget vigtigt, at du indtaster den, som den står her på siden. Der bliver nemlig skelnet mellem store og små bogstaver o.l. For at være på den sikre side, er det en god idé at kopiere teksten, så du blot kan indsætte det direkte i rabatkodefeltet
 4. For at indløse din kuponkode, skal du klikke på knappen ved siden af feltet, der hedder ’Benyt’. Når du har gjort dette, vil din kode være indløst. Hvis den har virket, skal du kunne se, at der er blevet trukket en rabat fra dit totale ordrebeløb
 5. Når din kode er blevet indløst, skal du selvfølgelig udfylde de øvrige felter på siden, vælge levering, acceptere deres betingelser, og herefter kan du klikke dig videre til betalingen. Du sendes videre til sidste skridt i processen ved at klikke på ’Til betaling’

Hvad kan man købe hos Golden Times?

Som tidligere angivet, er det ure og smykker, der er i fokus hos Golden Times. Det er selvfølgelig kun moderne smykker og ure, der er at finde i deres udvalg. Dertil er det også udelukkende fra velkendte brands, som også er nævnt tidligere. Du finder bl.a. store brands som Gucci, Pandora, Stine A, Seiko m.m. i deres udvalg.

Det betyder også, at det ikke er ure og smykker i den absolutte top af prisstigen, der er tale om. Det betyder dog ikke, at der er tale om brands, der ikke byder på en høj kvalitet. Hvert et produkt, der er at finde på deres webshop, lever op til deres strenge kvalitetskrav. Derfor er du sikret, at du får fuld valuta for dine penge.

Er det sikkert at handle hos Golden Times?

Du kan sagtens have ro i maven, når du handler hos Golden Times. Det er der flere gode grunde til. En af dem er, at de har en uhyre gode Trustpilot, hvor de har fået mere end 4.000 anmeldelser. Hvad der dog især er en flot bedrift er, at hele 89 % af disse anmeldelser har fået 5 stjerner, og det har givet en score på 4,8 / 5.

Er du faldet over et godt Golden Times tilbud, som du gerne vil bruge? I så fald skal du ikke tøve. Det er deres Trustpilot et klart bevis på. Dertil har de også 30 fuld returret på alle ordrer, ligesom det er en webshop, der er e-mærket. Med andre ord, er der absolut ingen risiko forbundet med at lægge en ordre hos dem.

Hobrovej 452
9200 Aalborg SV
Danmark