Zavvi rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (april 2024)
Zavvi

Zavvi rabatkode

Elsker du også film, tv-serier, spil og diverse merchandise? Så er Zavvi det helt rette sted at handle. Det er vitterligt et online overflødighedshorn af alt, der hedder populærkultur, og priserne er bare i orden. Men det skal selvfølgelig ikke afholde os fra at lave en oversigt over Zavvi rabatkoder, så du kan finde alle de rabatkoder, som du kan bruge for at spare masser af penge på din ordre hos den populære webshop. Se rabatkoderne nedenfor og shop med det samme, eller læs med for at få en guide til, hvordan du bruger en Zavvi rabatkode, om det er sikkert at handle hos Zavvi, og hvad du helt præcist kan købe med sådan en kuponkode.

Opdateret April 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Zavvi

Tilbud
Zavvi rabatkode – Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre!
Zavvi rabatkode – Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

219
Vis tilbud Vis fordel Få vist Zavvis rabat.
Tilbud
Zavvi tilbud – Henvis venner og opnå store rabatter!
Zavvi tilbud – Henvis venner og opnå store rabatter!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

92
Vis tilbud Vis fordel Få vist Zavvis rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er Zavvi?

  Zavvi er en britisk webshop med et stort udvalg indenfor film & tv, gaming og musik.

 • Skal man have et abonnement for at handle hos Zavvi?

  Nej, det skal man ikke. Zavvi har dog et abonnement som hedder “Zavvi Red Carpet” hvor man opnår en række fordel.

 • Tilbyder Zavvi rabatkoder?

  Ja, Zavvi tilbyder løbende rabatkode og andre kampanger. Følg med her på siden for at få aktuelle Zavvi rabatkoder.

Rabatkode til Zavvi

Med en Zavvi rabatkode er du rustet til at spare masser af penge på dit indkøb hos Zavvi.com. For selvom deres priser er lave, løber det hurtigt op, hvis man skal have en håndfuld Blu-rays, samleobjekter, og så videre.

For at gøre det nemt for dig at spare penge, når du handler hos Zavvi og andre danske og internationale webshops, har vi her på CupoConcept specialiseret os i at trawle internettet for rabatkoder, så du ikke behøver.

Hver gang vi finder en ny rabatkode, tilføjer vi den til den relevante oversigt, og derfor kan du hele tiden regne med at finde en masse gode og aktuelle Zavvi tilbud lige her på siden.

Overflødighedshorn af samleobjekter og meget mere

Hvad end du bare elsker Marvel-universet, eller om du er klodens største Harry Potter fan, så har Zavvi sandsynligvis meget af det, som du ønsker dig allermest.

Udover, at du naturligvis kan købe alverdens film i alle slags opløsninger, så har du også direkte adgang til en webshop fyldt med tøj med motiver fra alverdens universer, hjelme i 1:1-størrelse, som du rent faktisk kan tage på og andre replicas, som ikke bare er i legetøjfigursstørrelse.

Eksempelvis kan du både købe Iron Mans hjelm i fuld størrelse, samt en replica af Captain Americas skjold i størrelsesforholdet 1:1. Og hvis du er mere til Harry Potter, kan du købe hver eneste karakters tryllestav, ligesom du også kan købe diverse smykker, som eksempelvis en tidsvender (Time Turner).

Er du mere over i Disneys verden, så kan du også spare mange penge ved at bruge en Zavvi rabatkode, når du eksempelvis køber Pop! Vinyl figurer, rygsække, taske, lamper, film, tøj eller legetøjsfigurer – alt sammen med Disney-motiver

Hvordan bruger man en Zavvi rabatkode?

Har du fundet en Zavvi rabatkode, som du gerne vil gøre brug af? Så læs med her inden du hopper ind på deres hjemmeside, for at shoppe løs. Vi har nemlig sammensat en hurtig guide til, hvordan du indløser din rabatkode:

 1. Vælg en Zavvi rabatkode fra oversigten her på siden
 2. Gå til zavvi.com og find de produkter, som du gerne vil købe
 3. Læg varerne i kurven og gå til din ”Shoppin Basket”, når du er klar til at betale
 4. Tjek at alle varerne i kurven stemmer
 5. Indtast din rabatkode i feltet ”Got a discount code? Enter it here:” under din indkøbskurv
 6. Klik ”Add”
 7. Gennemfør betalingen ved at klikke ”Checkout securely now”

Så nemt er det at spare penge, når du skal benytte din Zavvi kuponkode. Skulle rabatkoden mod forventning ikke virke, ville vi sætte stor pris på, at du gav os besked herom, ved at bruge feedback-systemer, der dukker op, når du har aktiveret en rabatkode her på siden.

Løber du ind i andre problemer, kan du i stedet kontakte Zavvis kundeservice, som sidder klar både på Facebook, Twitter, Live Chat og e-mail. Der er altså rig mulighed for at komme i kontakt med de søde medarbejdere, og de sidder klar til at hjælpe dig med dit problem.

Hvad kan man købe hos Zavvi?

Som sagt er Zavvi et mekka for populærkultur, hvilket betyder, at de har alverdens ting fra populære film, spil og så videre. Og du kan spare penge på det hele, når du bruger din www.zavvi.com rabatkode.

Produkterne hos Zavvi er delt op i 7 overordnede kategorier:

 • Blu-ray og DVD
 • Samleobjekter
 • Tøj og accessories
 • Legetøj
 • Abonnementer
 • Gaming
 • Bøger

Herunder kan du finde alverdens fede ting – hvad end du er på udkig efter en Power Rangers hjelm i 1:1 størrelse, om du elsker Harry Potter i sådan en grad, at du vil have en dørmåtte med 9 ¾ stående på, eller om du bare gerne vil købe billige DVD’er og Blu-rays med alle de mest populære film.

Zavvi har mere eller mindre det hele, og du kan spare masser af penge på hvert eneste produkt med din Zavvi rabatkupon. De fører eksempelvis merchandise og andre produkter fra brands og franchises som:

 • Star Wars
 • Disney
 • Borderlands 3
 • Marvel
 • Universal
 • Funko

Det er altså bare med at komme i gang med at shoppe løs med din Zavvi rabatkode allerede i dag.

Er det sikkert at handle hos Zavvi?

Zavvi er ikke en dansk webshop, men det betyder ikke, at det ikke er sikkert at handle hos dem. De er nemlig ejet af The Hut Group, som også ejer en lang række andre populære webshops indenfor alverdens brancher. Det er naturligvis ikke en sikkerhedsgaranti i sig selv, men det betyder, at de har ressourcerne og ekspertisen til at sørge for en sikker købsoplevelse.

Dertil kan du naturligvis betale gennem en sikker betalingsgateway, hvor du kan bruge dit VISA, MasterCard eller Maestro. Og ligesom betalingsgatewayen er sikker, så er din forbindelse til hjemmesiden også sikret. Når du bruger din Zavvi.com rabatkode foregår det nemlig gennem en SSL-krypteret forbindelse, som mindske risikoen for hackerangreb og dermed også for, at dine oplysninger bliver stjålet.

Voyager House, Chicago Avenue,
Manchester Airport M90 3DQ
Storbritannien

TV og internet-rabatkoder

Er du på udkig efter tv og internet? Andre benyttede også disse rabatkoder.