Intimo rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
Intimo

Intimo rabatkode

Komfortabelt undertøj er noget de fleste kan lide. Det er en super dejlig følelse at have noget undertøj på, som føles lækkert mod huden, giver god støtte og er behageligt at have på. Hvis du er på udkig efter noget nyt undertøj, der er af høj kvalitet, så tag et kig på Intimos hjemmeside. De er en online webshop, der sælger undertøj af høj kvalitet. Intimo har specialiseret sig indenfor undertøj, strømper og badetøj, så du er sikker på du får et kvalitetsprodukt i hænderne. De har et stort udvalg til både kvinder, mænd og børn. Intimo er forhandler af mange velkendte brands, der er kendt for deres gode kvalitet. Du kan blandt andet finde mærker som Armani, Calvin Klein og Hugo Boss. Intimo vil gerne give kunderne det bedste udvalg af undertøj, badetøj og strømper, hvor du har mulighed for selv at sortere efter pris, mærke og stil. Med en Intimo rabatkode kan du få en rabat på dit nye undertøj. Få din rabatkode til Intimo hos CupoConcept.

Opdateret June 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Intimo

Rabatkode
Intimo rabatkode – Få 15% rabat på hele webshoppen
Intimo rabatkode – Få 15% rabat på hele webshoppen

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

344
Vis rabatkode Vis rabatkode Få vist Intimos rabatkode.
Tilbud
Stort udsalg hos Intimo – Spar op til 85% i dag!
Stort udsalg hos Intimo – Spar op til 85% i dag!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

210
Vis tilbud Vis fordel Få vist Intimos rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor indtaster jeg min Intimo rabatkode?

  Du indtaster din rabatkode til Intimo direkte i indkøbskurven.

 • Hvilke brands forhandler Intimo?

  Intimo forhandler velkendte mærker som f.eks. Armani, Hugo Boss, Calvin Klein og JBS.

Nyt og smart undertøj hos Intimo

Intimo blev lanceret i 2006, og er en af Danmarks førende forhandlere af undertøj. De ville gerne give kunderne en mulighed for at shoppe deres undertøj online, hvor du bare kan slappe af derhjemme i stuen og købe noget helt nyt undertøj til dig selv, dine børn eller en gave til din partner. Intimos mission var at have et kæmpe udvalg af undertøj, som både var det nyeste og det smarteste på markedet. Intimo har vokset sig rigtig store siden 2006, og de udvider hele tiden deres sortiment. Hos Intimo kan du få fat i mange velkendte brands, da de ved, at god kvalitet er vigtigt, når det kommer til undertøj. Derfor har Intimo sørget for at bliv forhandlere af ufatteligt mange brands, så de kunne tilbyde dig det allerbedste på markedet! Husk også at du kan få et tilbud på dit undertøj med en Intimo rabatkode. Du får din rabatkode her på vores hjemmeside, som du blot skal bruge inden du foretager din betaling, og så har du fået dit nye kvalitets undertøj, til en super skarp pris!

Bredt sortiment af undertøj, strømper, badetøj og vintertøj

Intimo har et meget bredt udvalg af undertøj. Når du går ind på deres hjemmeside, kan du se en del hovedkategorier. Her kan du vælge at se produkter for: mænd, kvinder, børn og plus size. Derudover kan du også se de seneste nyheder samt tilbud, som de har kørende lige nu. Når du leder efter noget nyt undertøj, strømper eller badetøj, så er det super nemt at navigere rundt på deres hjemmeside. De har et stort udvalg af underkategorier, som er under hovedkategorierne. Hvis du fx er en mand, så kan du under ‘Mænd’ finde blandt andet:

 • Badekåbe
 • Tank-tops
 • Boxershorts
 • Briefs
 • Ankelstrømper
 • Uldstrømper
 • Badetøj
 • Vintertøj

Som du kan se, så er det faktisk ikke kun undertøj, du kan købe hos Intimo. Du kan også købe en ny badekåbe, pyjamas eller noget undertøj. Intimo vil gerne udvide deres sortiment hele tiden, og derfor lytter de til deres kunder om, hvad de kunne tænke sig at købe hos Intimo. Kvinderne har også et stort udvalg at vælge mellem. Her kan du blandt andet finde:

 • BH’er
 • T-shirts
 • Toppe
 • Strings
 • Hotpants
 • Strømpebukser

Så hvis du er en kvinde, der mangler noget nyt komfortabelt undertøj, eller hvis du gerne vil give en gave til en kvinde, så kan du helt sikkert finde noget hos Intimo.

Shop velkendte mærker hos Intimo

Intimo er forhandler af rigtig mange velkendte mærker. Når du går ind på deres hjemmeside, så kan du også shoppe efter dit yndlingsmærke. Dette gør du enten ved at filtrere ovre i venstre menu side, hvor du kan filtrere ned til mindste detalje, ellers kan du også se mærkerne, når du klikker på de enkelte hovedkategorier. Hvis du trykker på ‘Mænd’, så dukker en underkategori frem, hvor du kan se de mærker, du kan finde til undertøj og andet til mænd. Du kan finde populære mærker som Armani, Bjørn Borg, Diesel, Calvin Klein, Hugo Boss, JBS og Decoy hos Intimo. De har sørget for at vælge de bedste forhandlere, som levere undertøj af rigtig høj kvalitet, sådan at Intimo ved at deres kunder får nogle gode produkter hjem til dem.

Køb dit undertøj på tilbud

Intimo har også en ‘Tilbuds’-kategori. Herunder finder du Intimos store udsalg, hvor de har en masse varer sat ned til kæmpe rabatter. Det er her, de har samlet alle deres produkter, som er på tilbud. Der er store besparelser at hente i Intimo tilbuds kategori – faktisk helt op til 60%! Husk også at hvis du bruger en rabatkode til Intimo fra CupoConcept, kan du spare yderligere på dit køb.

Du kan finde både udgåede produkter og andre populære produkter på tilbud. Det er helt sikkert værd at tage et kig på, inden du foretager dit køb, da du måske kan finde noget undertøj til en eksklusiv rabat, og derudover finder du også de velkendte mærker på tilbud! Intimos udsalg er dog begrænset, så sørg for at være hurtig til at kigge igennem, da din størrelse måske hurtigt er væk.

Spar penge med en rabatkode

Hvis du skal købe noget nyt undertøj til dig selv, din partner eller dit barn, eller måske skal du have fat i nogle nye uldstrømper til de kolde dage, badetøj til sommeren, badekåbe som er vildt behagelig at rende rundt i,eller hvad du nu mangler; så har Intimo det hele til dig. Du kan med fordel benytte en Intimo rabatkode, hvor du så kan spare nogle penge, når du shopper online hos Intimo. CupoConcept vil gerne give dig muligheden for altid at kunne spare lidt penge engang imellem, så derfor leder vi efter de bedste rabatkoder til dig. Nogle gange er en Intimo rabatkode ikke længere aktiv, men vi leder ihærdigt efter en ny til dig, så sørg for at tag et kig på vores hjemmeside, inden du foretaget dit køb. Brug en rabatkode i dag og gør et kup hos Intimo!

Bornholmsvej 1
7400 Herning
Danmark